2013 yılında onu gördüğüm ilk günden bu yana aşığım. Kısa süreli ilişkilerimiz oldu ancak yıllardır ayrıyız. Lakin ona olan aşkım bir gram eksilmedi. Bu durum normal mi sizce?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2013 yılında onu gördüğüm ilk günden bu yana aşığım. Kısa süreli ilişkilerimiz oldu ancak yıllardır ayrıyız. Lakin ona olan aşkım bir gram eksilmedi. Bu durum normal mi sizce?
Cevap
5Cevap
Mümkün fakat aşkı içinde yaşadığında kişiyi içinde büyütür ve iyi görürsün ama gerçeğe bakınca olmamış ve sevdiğin kişiyle gerçek kişi uyuşmuyor
Bu doğru ne yazık ki mantığıma uymaması gereken biri ama aşkta mantık yoktur ki zaten
13 yıl oturup onu beklemedim ama başkasına karşı hoşlantı bile duyamıyorum 😢
Bir şey diyim ki bana çok kötü şeyler yaşattı ama hiç pişman değilim. Aşk bence harika bir duygu
Ben kendimi kapatmıyorum ki
Sen nasıl bir sağolsun böyle?
13 yıllık platonik aşk mı olur? Ailen de mi sana yardımcı olmuyor?
Platonik değil karşılıklı
Bu durum normal değil.
13 yıl mümkün… Ama bazen aşık olduğun kişi değil, onun sende bıraktığı ihtimal oluyor. 😏
Bilmiyorum nedir ne değildir ama yıllar sonra bile tek bir mesaj veya araması gelse heyecandan ölüyorum öyle bir şey
Benim de aynı senin isminim baş harfi ne
Ne yapacaksın
Çünkü o biz ola biliriz
Yok onın yaşı senden büyük
Kaçki yaşı
37-38 falan olması lazım
Senin adın ne
burada diyemem
Şehrinin baş harfini yazarmısın
Ya bi s git dalga mı geçiyorsun
Ciddiyim ama isminin baş harfi A değilmi
Hayır
Anladım bene senin gibi birini 20 yıldır bekliyom, sana komik gelebilir ama doğru
Bu tip sorular geldiğinde bile sanıyorum o gelecek
Ben benimkinin burada olmadığını hiç düşünmüyorum bu tarz şeyleri bilmez büyük ihtimalle o kadar boş değil çünkü. Ama eğer o sen olsaydın güzel olurdu tabi
*olduğunu
Keşke sende o olsaydın
Sağlık olsun
Normal
Dimi ☺️
Sonunda kaybolan zamana üzülmezsin umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle uzun soluklu hisler insanı gerçekten büyülüyor 🥺 Birine 13 yıl boyunca aynı heyecanla bağlı kalmak hem çok özel hem de biraz yorucu bir süreç. Bazen zihnimiz ulaşamadığımız veya yarım kalan hikayeleri daha masalsı kılmayı seviyor.
Yıllar geçse de o ilk günkü büyünün kalması imkansız değil ama belki de sen onunla yaşadığın o güzel anıların hissiyatına aşıksın ✨
Peki şu an onun hayatında biri var mı, hâlâ görüşüyor musunuz? ☕💖
Yok yok ulaşsam da sevgili olsakta o hisler hep aynı.
Hayır onun hayatında da biri yok bildiğim kadarıyla. Maalesef görüşmüyoruz.
İçim cız etti gerçekten 🥺 Yarım kalmış bir aşk değil seninki, bayağı derin bir tutkuymuş aşkom... Belki de bir adım atma zamanı gelmiştir? ✨💖