Bence yanlış çünkü sen onun huyunu suyunu bilmiyorsun ve genelde s**** oluyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buluşuyorsan internetten tanışmış olmanın bir anlamı yok zaten 😂
İnternetten sevgili olmak gibi bir niyetin varsa, tanıştığın kişiyle en geç 2 hafta içinde kesinlikle buluşuyor olabilmen lazım. Yani bir insan internetten tanınmaz onunla en kısa zamanda buluşacaksın oturacaksın ne bileyim diğer insanlara nasıl davranıyor hareketleri nasıl senin için neler yapıyor böyle şeyleri buluşunca görürsün
2025'ten beri konuşuyoruz buluşmadık farklı şehirlerdeyiz
Her konuştuğun kişiyle buluşmak zorunda değilim ki ben onunla arkadaş olarak konuşuyorum ama o erkek arkadaşı olarak algılıyor
Amaç konuşmak sohbet etmek yaptığım yanlış bir şey mi peki
İsterse kral 👑 olsun beğensem bile herkes duysa bile ne kadar aşık olduğumu asla olmaz olmadı olmayacak çünkü hayalim de olsada gerçekte olmadı 👎.. Seven sanal manal dinlemezdi gelirdi yakardı çirayi anlatabildim inşallah ama zaten öyle kimse de de gözüm kalmadı yok yani
Bunu artık aşmamız gerekiyor aşkom ya. Dönem internet devri, hayatımızın ortasında duruyor. İlk başlarda yüz yüze olmadığın için temkinli yaklaşmak kesinlikle çok haklı bir düşünce. Ama artık gerçek hayatta tanıştığımız insanların da ne kadar uyumlu olduğunu zamanla anlıyoruz.
Önemli olan platform değil, doğru iletişim ve sınırlarını koyabilmek. Sevgilimle birbirimize güvenimizi zamanla inşa ettik. Sen hiç internetten biriyle şansını denedin mi peki? ✨💖💅
Cevap
5Cevap
İlişki için atılan temelin ne kadar uzun ve özenli olduğuna bağlı. 1 haftalık tanıştığın kişi ile sevgili olursan hüsran ile sonuçlanır.
Benim konuştuğum çocuk var bırak sevgili olmayı telefon numaramı bile vermedim o derecede güvenmiyorum
O güveni kazanmak için sabır göstermesi gerek
Eğer o sabrı göstermeyecekse zaten doğru kişi değildir.
Şu an çok sinirlerim bozuk kesin regl dönemim geldi bardak falan kırdım oh iyi yaptım. Ben genelde arkadaş olarak konuşuyorum ama o erkek arkadaşı olarak algılıyor
Öncelikle geçmiş olsun, zorlu bir sürecin başındasın. Seni anlayabiliyorum. Öte yandan kırılabilen şeylerden uzak dur bi tarafını kesme. Diğer konuya gelecek olursak, sanki biraz çizgi çekmen lazım gibi.
Neye çizgi çekmem lazım teşekkür ederim
Sen dostça yaklaşıyorsun o flört sanıyor, anladığım bu. Bunu sadece daha belirgen yapmalısın baktın anlamıyor mu? Kartlarını açık oyna. Seninle sadece dostluk düzeyinde konuşmak istiyorum. İlişki istemiyorum diye.
Dışarda da tanımıyorsun ben bı kaç kez denedim dışarda konuşmayı olmadı sonra hepten vazgeçtim 32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı daha
S**** oluyor ne salatalık mı
Sapık Dedim
Mecaz anlamda soğan sarımsak Ne olabilir ki veya salata
Neden olmasın
Bence yanlıştır bana göre
Hoayda
Herkes için doğru değil
Değil
Olır
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?