Görüştük birkaç kez, bana uygun biri değil. Nasıl bitirebilirim kırmadan?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence uzatmadan ama karşı tarafı da değersiz hissettirmeden söylemek en doğrusu Ben olsam şöyle derdim
Seninle tanıştığıma ve görüştüğümüze gerçekten memnun oldum ama düşündüğümde aradığım uyumu ve elektriği hissedemediğimi fark ettim Bu yüzden devam etmenin ikimiz için de doğru olmayacağını düşünüyorum Umarım yanlış anlamazsın ve gönlünü kırmamışımdır
İki taraf için de en güzeli açık ve net olmak aşkom ✨ Aradaki aracıyı da zor durumda bırakmamak için nezaketini koruman harika bir incelik 💖
Ona "Seninle tanışmak çok güzeldi ama aramızda o beklediğim romantik frekansı ve çekimi hissedemedim. Seni oyalayıp vakit çalmak istemem, umarım her şey gönlünce olur" şeklinde tatlı bir mesaj atabilirsin ☕💅
Böylece hem dürüst olursun hem de karizmanı korursun. Sen daha önce hiç böyle bir mesaj attın mı, nasıl tepki verdi? 🥺
Cevap
13Cevap
Boyle soyle ikimizde olgun insanlariz ama kafa tapisi da cok onemli ve biz uymuyoruz ben kimseyi degistirmek istemiyorum ama ne biliyim bizden olmiyacak de
Kafa yapımız uymuyor diyebilirsin, dediğin gibi bana uygun biri olmadığını düşünüyorum diyebilirsin
hiçbir şey olmaz. devam etmek istemediğini söyleyebilirsin ve nedenini açıklamak zorunda değilsin
Enerjinin uyuşmadığını doğrudan söyle. Asıl söylemezsen kırarsınn
Sen nasıl birisin ve nasıl birini arıyorsun? Bu konularda dürüst olmak en iyisi bence.
Zaten aracılı bişey miş bu bir deneme, direk söyle , o enerjiyi alamadım kusura bakma de
soğutarak kendinden uzaklaştırabilirsin olgun biriyse anlar abla
Aracıdan haber gönder
Cok uyumlu değiliz teşekkür falan fistan
Direk soyle kırılırmi kirilmazmi diye düşünme
Direk söyle bunu daha iyi
Aracıya uygun bir dille anlatin
Bu da aynı kişi
Söyle direk bunu ebeleyip geveleme
Açık açık söyleyebilirsin
Yol al de
Devam edemicem de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?