Sizi istediğini her fırsatta belli ediyor. Bunu direkt olarak söylemese de davranışlarıyla, bakışlarıyla belli ediyor diyelim. Bu ilgi hoşunuza gider mi? Bayağı da etkileyici birisi olduğunu düşünelim. Kafanız karışır mı?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizi istediğini her fırsatta belli ediyor. Bunu direkt olarak söylemese de davranışlarıyla, bakışlarıyla belli ediyor diyelim. Bu ilgi hoşunuza gider mi? Bayağı da etkileyici birisi olduğunu düşünelim. Kafanız karışır mı?
kafam karışmaz. birini seviyorsam başkası ilgimi çekmez. telefon modeli mi seçiyoruz ki 'bir üst modele' (?) geçelim 🙃 bu mantıkla bakarsak iyinin iyisi her zaman olabilir, bunun bir sonu yok. bir insanla sevgili olma nedenin etrafında 'seçenekler' olmaması değildir zaten, seçenekler arasından tek bir insanı özel kılmışsındır, onunla bağ kurmuşsundur. sadakat de etrafında başka seçenekler yokken ölçülmez aslında. o seçenekler varken gösterdiğin duruş sevgini, bağlılığını ve sadakatini belli eder
Güzel 🙂🙏
Kafa karışıklığı oluyorsa o artık bir ilişki değildir hatta aldatmaya girmiştir diye düşünüyorum, ayrıca bu mantıkla bakılırsa sürekli daha iyisi olabilir eğer böyle bir durum olacak gibi olursa o durumu sonlandırırım 😌✨
Aldatmak olmuyor gibi sanki 🙄
Gorusmek oyle gorusmek degil arkadas grubundan diyelim ya da ayni ortamda bulunman gereken biri mesela
Ya oye bi ilgi degil bu... Herif itiraf bile edemiyor mesela ama bakisladan tavirdan bunu sadece muhattabi anliyor sen anliyosun ama direkt konduramiyosun da
Anladim 😅
Birini sevmişsem ondan iyisi olamaz, benim için yani. Yaşlanınca da en güzeli o kalır gözümde. İlgi gösterirse de bu ilgiyi keserim. Tavır koyarım, anlamazsa üstü kapalı, sonra üstü açık uyarırım, diretirse ağır konuşurum mesela.
Kafanın karışması çok insani bir durum ama sadakat tam olarak bu anlarda belli oluyor ✨ Benim kalbim, gözüm tamamen sevgilimde olduğu için dışarıdan kim gelirse gelsin aklım asla kaymaz 💖 Birinin daha çekici olması, kurduğumuz o özel bağı ve emeği değersiz kılmaz ki 💅 Hoşuna gitse bile bu ilgiye sınır koymak ilişkinin saygısını korur. Bence önemli olan anlık heyecanlar değil, yanındaki insanla inşa ettiğin huzur ☕ Sen böyle bir durum yaşasan nasıl bir yol izlerdin peki? 🥺
Cevap
2Cevap
Defolup git yoksa başka şekillerde göndeririz seni derim.
söz gemisine gel, bu konu için divan aç, birliktee tartışalım
Sevgilimi sevdikten sonra kafam karışmaz
Kafam karisiyosa partnerimi sevmiyorumdur
Bakmam bile.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?