Selamss
biriyle sevgili olmadan önce sorulması gereken soruların arasına alınsın.

Selamss
biriyle sevgili olmadan önce sorulması gereken soruların arasına alınsın.

Ben sevgilim varken başka birine hayatta ilgi duymam öyle bir karaktersizlik değilim ve yapmam. zaten sevgilim olduğu zaman benim gözüm sevgilimden başkasını görmez bunu yapan insanlar zaten sevgilisini sevmiyor demektir bu durumda ayrılmaları gerekir. ben sadece sevgilime karşı sevgim azalırsa ya da bir nedenden dolayı biterse ayrılırdım başka şekilde ayrılmazdım ya da aldatmazdım hiç bir şekilde. hatta sevgilim varken bana aşık olan bir kız olsa da o kızı görmezden gelirdim ve cevap vermezdim hiç bir şekilde.
Ergenlik döneminde olur böyle şeyler ancak."Son durağım" bildiğim insandan başkasına meyledeceğime ölmeyi tercih ederim. Başkasının gözlerine bakıp kaybolacağıma kör olmayı tercih ederim. Tasviri bile kalbimi yırtıyor. Doğuştan aşk formatı atılmış bana. Sanırım burcumun da etkisiyle böyle bu. Aman ya, bak duygulandım yine ❤️🙈
Cevap
52Cevap
Sadakat kelimesinin timsali gibiyim, sevgilim olmasını bırak kalbim doluyken kimseyle ilgilenmem. İlgileniyorsam benim kalbimde sıkıntı vardır.
Öyle bir şey mümkün değil.
17 yıllık evliliğinin son 2 yılı boyunca aldatılmış olduğunu çok geç öğrenmiş bir erkek olarak, ya bir başkasından hoşlanma durumunda kendimi engeller ve bu duygunun ilerlemesini önlemek için kendimle mücadele ederim, ya da bu mücadeleyi kaybedersem aldatmak veya gizli saklı iş çevirmek yerine karşıma alır konuşurum, ayrılalım diye. Çünkü, insanın aldatıldığını, kandırıldığını sindirmesi, bir başkasının kendisine tercih edildiğini kabullenmesinden çok daha zor, tecrübeme dayanarak söylüyorum. En azından kimse arkamdan "beni aldattı" demez, "başkasını tercih etti" der. "Bunu yüzüme söyleyecek kadar cesur ve açık sözlüymüş" der.
Önce bi kendime "kendine gel lan" derim. Evet kendimle lanlı konuşurum. Ama gerçekten artık aramızda bişey kalmamışsa ve onun da bana karşı bişeyi kalmadıysa zaten o ilişki aslında bitmiştir ama söylenmemiştir. Bunu söylemek gerekir ondan sonra ilgi duyduğum kişiyle görüşürüm. Ama dediğim gibi onun da bana karşı hisleri bitmişse. Bu çok önemli. Eğer hala daha seviyorsa "kendine gel lan bu kız bunu haketmiyor" diye daha ciddi uyarırım kendimi. Renk katmak heyecanı tekrar kurmak için çabalarım. Aile terapistine gitmek gerekirse birlikte gideriz kurtarmak için sonuna kadar çabalarım.
Hiç böyle bir durum yaşamadım, ihtimalde vermiyorum buna ama oldu ki yaşadım her ikisiyle de olmam. Sevgilimden ayrılırım, o insandan da uzak dururum. Kafamı ve kalbimi dinlendirmeye ihtiyacım olduğu anlamına gelir bu, ki yanlış bir karara sürünmekten kendimş alıkoyarım.
Sevgilimden ayrılırım. Onu sevsem başkasına ilgi duyamazdım, alışkanlık olduğunu anlar ilişkiyi bitirirdim.
Çok küçük bir yaşta bunu yaşadım. Sevgilime durumu açıklamıştım. Söyleyince pek iyi şeyler yaşanmadı ama bunun onun karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. şu an yine başıma gelse sevgilimi aldatmak yerine ona başkasına ilgi duyduğumu söylerdim.
Bunu ailevi problem olarak görüyorum yetersiz sevginin sonu ailede herhangi kişinin travma yaratacak sorumsuz ve sabit kalmamasının sebebi ailenin vermiş olduğu problem bunlar kişi eş seçiminde maalesef bu sorunlarla karşılaşabilir daldan dala konmak terine destek almaları daha sağlıklı olacaktır jsjsk
Normalde ilişkim varken ilgim birine kaymaz buna çok dikkat ederim.. ama ha vardım ki kaydı o zaman o zaman bana karşı verilmesi gereken özen verilmemiştir.. aynı şekilde bende ona özen göstermem bu ilişkiden de bir şey olmaz der yoluma bakarım Zaten olsa ilgi duymazdim
Tecrübeli arkadaşlar zaten neyin ne olduğunu anlıyor ve hemen u dönüşü yapıyor. Tecrübesiz olanlar ise birlikte vakit geçirdiği kişiyi gayet iyi bir şekilde anlayabilir..
Davranışından tavrından.. velhasıl seninle birlikteyken başka biriyle de birlikteyse duygusal anlamda hissi size karşı asla yoktur.
Normalde ilgim kolay kolay başkasına kaymaz. Kaydıysa ilişkimde doğru bulmadığım şeyler vardır. Ben, sadece alışkanlığımdan dolayı karşı tarafa ayrılmakta zorluk yaşıyorumdur ve hayatımda biri varken duygularımı çok iyi kontrol edebiliyorum ilgim başka yöne kaymaya başlayınca. İrademe müthiş güvenirim.
Kendimden iğrenirim, o nedenle ne seveyim ne de sevileyim yalnızlıktan şaşmayayım. Ben ne kadar sadık kalmaya çalışsam da bu zamana kadar yüzüme bakmamış hanumefendiler seveceğim kişiyi incitmek için beni ayartabilirler. Ben kendi özeleştirimi yapıyorum kimseye ithamım yok. Allah herkesi sevdiğine yalnızlığımı da bana bağışlasın.
Ya benim damarımda akan kan bile onun adıyla halay çekerken bir başkası virüs olsa giremez gözlerimden içeri. Dünya bile ikiye bölünüyor, o ve diğerleri olarak. Diğer klasörü ise beni ilgilendirmiyor.😂
Benim gibi odunun senden ders alması lazım 😃
Ahahaha seanslarımız pembe bulutlar üzerinde gerceklesmektedir, ehliyetli iseniz buyrunuz 😂
Öyle şey asla olmaz diye atıp tutanlara bakmamak lazım. Hayat bu. Her şey olabilir. Ama kimseyi aldatmaya hakkımız yok. Başkasına gönlüm kaydığı anda bunu hayatımdaki kişiye açıkça söyleyip ilişkimi bitirmeyi tercih ederim. Çünkü boynuzlanmanın acısı hiçbir şeye benzemez.
Hiç başıma gelmedi ama asla bu benim başıma gelmez diye büyük büyük laflarda etmek istemiyorum.
Ben böyle bir durumda etik olan ne ise onu yapmaya çalışırım.
Karşısına geçer açık açık konuşur ve giderim.
Ama ilgi duyduğum kişiye değil yanlız kalmaya giderim kendimi ölçüp tartmak için.
Eğer biriyle sevgiliyken başka birine ilgi duyuyorsam demek ki artık sevgilime karşı eskisi kadar ilgi duymuyorum demektir. Bunu ona açıklar ve ayrılırım çünkü ne ona ne de kendime hayatı zorlaştırmanın manası yok...
Hangisinden ilgi görüyorsam onu tercih ederim ama hayatımdaki insan bana yeteri kadar ilgi vermemiş ki başkalarından hoşlanabiliyorum bu yüzden hayatımdaki erkeği hayatımdaki merkezinden çıkartıp hoşlandığım kişiyi yerine koyardım
Böyle bişey imkansız ama sus soru sordum misaf dersen😂 sevgilimden ayrılırdım.
Haha :D imkansız dememeli
Büyük konuşmamak gerek bencede yine de dil durmuyor jxjsnx
Başka birine ilgi duymaya başladığımda demekki sevgilime olan ilgim bitmiştir. Ayrılmayı denerim. Denerim diyorum çünkü kimseyi kırmayı istemem zor oluyor benim için.
Sevgilim varken birine ilgi duymaya başladıysam o ilişki bitmiştir çünkü sevgilimden başkasını gözüm görmemeli diğer herkese kör olmalıyım normal şartlarda.
Sevgilim varken başkasını gözüm görmez.
Karaktersiz değilim çok şükür
Sevgilisi varken başkasına ilgi duyan ayrılsın sevmiyordur çünkü bari sevgilisine yazık olmasın
Böyle bir ihtimal bile söz konusu olamaz çünkü sevdiğim insana gerçekten yürekten bağlanırım ve çok sadık olurum hep olmuşumdurda
Başka birine ilgi duyuyorsan zaten sevgiline âşık değilsindir. O yüzden o ilişkinin bi anlamı yok, ayrılsınlar.
Böyle birşeyin bende olması söz konusu değil ya 1 kez sevgilim oldu 2 yıla yakın sürdü uzaktan bi ilişki olmasına rağmen hiçkimseyi gözüm görmedi
Sevgilim varken başka birine neden ilgi duyayım ki? Hem eğer sevgilimse demek ki gerçekten seviyor ve değer veriyorumdur...
Demekki sevgilime karsi bir sey hissetmiyorum yani bu onu aldatmak kandirmak plur acik acik anlatir ayrilirim
Başına hiç gelmedi ki.
Yorum yapmak biraz yersiz.
Gözüm başkasını görmez ki.
Öyle bir şey olursa konuşuruz.
Ben tamam ayran gönüllüyüm biraz ama bir kalbe aynı anda iki erkek sokmam ya sevgilimden ayrılırım ya da o kişiyi unuturum
Yani öyle madem bir aptallık edildi ikinci birine düşülmüş bulunuldu o halde hızlıca tercih yapmak gerek * lüzum yok
kendimi tartarım. hangi yolda yürümeliyim? seçimimi nasıl yapmalıyım? ve kararımı verip o kararda ilerlerim.
Eğer sevgilimi çok seviyorsam diğerini gormezden gelirim unutmaya çalışırım ama zaten bitmeye müsaitse ayrılırım
Ne tür ilgi ve ilginin ciddiyetine bağlı bir durum, ciddi düşünmediğim insanın hayatımda yeri olmaz
Hiç olmadı. Fazla bağlandığım için. Olmaz bundan sonra da herhalde hiç😅
İlişkin bitmiş ama kabul etmemişsin.
Kendini kandırmak ta özgürsün.
Sevgilim varken başkasına ilgi duyacak kadar kimseye yakınlık kurmam.
sevgiliyi bırakıp ilgi duyduğum kişiye yururum
Pek mümkün değil gözüm başkasını görmez muhtemelen bir tokat patlatırım kendime eğer olursa
Herkes sallamış, eminim hepsi ilgi duyduğu kişiye yönelir boş yapmayın boşuna
Maşallah herkeste pek karakterli bi g"tveren benim galiba mümkün degiller falan oooo
Ayrılırım, olasılığı bile beni çok üzdü şu an böyle bir şeyi yaşamak istemezdim hiç
Sevgilimden ayrılırım. İki ilişki birden yürütülemez. İlgi başkasına kaymışsa aşk bitmiştir.
Olabilir ama ileri gitmem yani bana yapılmasını istemediğimi baskasına yapmam
Abla öyle bir şey mümkün olmaz herhalde konuşsam da seviyemi korurum
Tam bu sitelik soru severler sevgilisi varken baska kızlara asılmayı
@06Madam benim sevgilim yok oyle olsa bile aldatan aldatıyprum dermi
Öyle bişey olamaz bende rest çekmişliğim var..
Sevgilim varken bir başka kadına ilgi duymam, o kadar karaktersiz değilim.
Çok şükür hiç öyle bir durum yaşamadım. Varsayalım oldu öyle bir durum sevgilimden ayrılırım.
Sevgilim varken tüm kalbimle ona ait olacağım için aksi bir durumu düşünmek bile istemiyorum.
İlgim başkasına kaydıysa bitiririm o ilişkiden bi cacık olmaz
Sevgilime söylerim , daha önce söylemişliğim var 🤣
Aldatmak yerine sevgilimden ayrılırım, ama böyle bir şey mümkün olamaz bence ya
Öyle bir şey söz konusu dahi olamaz.
Sevgilim varken baskasi ilgimi cekmez, cekerse ayrilirim p! lk yapip aldatmanin anlami yok oyle birisi degilim
Bu bir kere başima geldi, ve kendimi frenledim ve birlikte olduğum kişiye haksızlık etmek istemedim. Başlamadan bitti denebilir.
Hemen ayrıl sevgilinden çünkü onu sevseydin ilgi odagina başkası girmezdi yani ne kendini kandır ne de karşındaki insanı
Sevgilim varken başkasına ilgi duymam.
Ayrılırım günümüzün sorunu aldatmak ikisini de bırakamama falan şerefsiz olmayin sevgilin varken başka birini seviyorsan zaten sevgilini hix sevmemissin demektir ayrıl ne tamam yew
Ben öyle bir şeyde bulunmam
sevgilim varken baska birine ilgim olamaz mümkün değil.
Birini tercih ederim ne yapayım? 😅
Siz ne düşünüyorsunuz
Sevgilim varken gözlerim kör, kulağım sağır. İlgimi çekebilen olamaz, mümkün değil.
Olursa diye yazdım zaten mümkün bence
Muhtemelen benim de kimse ilgimi çekmezdi
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
İlgi gelip geçici bir heves olabilir, fakat ilişki yaşadığın kişiyi seviyorsan, aşıksan heves peşinde savrulmamak en doğru olanı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?