Kendinizi öveceğinizi düşünmeden objektif yanıtlayınız bir sonraki soru ise en zor yanlarınız olacak..
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sakinim, öyle boş şeylerde olay çıkarmam.
Evcimenim bu kız nerde diye düşünmezsin.
Elimden genellikle her iş gelir.
Hayvanlarım var ve severek senin hayvanını kabul ederim.
Nekadar guzel seyler yazmıssın özellikle hayvan detayı sırf köpeğimi kabul etmediği için ilişkimin bittiğini bilirim. Sanırım evcimenlık bulasıcı bır hastalık olmalı çünkü harıka bırsey evınde zaman gecırmek özellikle sevdiğin ile. Bırde hamaratsan full paket 😅☺️
Genel olarak zararsız insanım ya kfmfmdm
Partnerim öyle sıkıntı yaşamaz gibi
Tabı daha önemlisi bır partnere hayatında zaman ve yer ayırabılcekmısın bdbsna
Her konuda emin olur benden..
Her konuyu biraz parantez açar mısın
Şöyle söyleyeyim benimle olursan kafan hep rahat olur. Ben öyle bol keseden söz verip sonra kaybolan tiplerden değilim.
Bir konuda benden emin olabilirsin diyorsam, o laf laf olsun diye çıkmaz ağzımdan. Zaten her şeye kolay kolay söz vermem, önce bir tartar bakarım yapabilir miyim diye. Ama bir kere tamam. dediysem, konu kapanmıştır. Ne olursa olsun arkasında dururum. Bende öyle belirsizlikler, ne idüğü belirsiz tavırlar falan göremezsin. Yanımda arkana rahatça yaslanırsın yani, bence bir ilişkideki en büyük lüks de bu.
Nekadar acıklayıcı olmus tesekkur ederim sizi bu şekildede olsa tanımak bir mutluluk 🙏🏻 eminimki hayatınızdaki kişi bunlara sahip olduğu için huzur ve mutluluk sahibidir..
Asıl ben tesekkur ederim ne istediğini bilmeyen gayesiz insanların çoğunlukta olduğu bir dönemde nesliniz tükenmek üzere. Zaten en büyük sorun da bu tür insanlara denk gelememekle birlikte aynı düşünce yapısına sahip insanların kaderinde hiçbir noktada buluşamaması bana kalırsa. Sizi tanıdığım için mutluyum vesselam..
Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için, gerçekten çok ince bir yorum. Haklısın, doğru insanla doğru zamanda denk gelmek bu devirde biraz piyango gibi ama değer bilen insanların varlığını hissetmek bile güzel.
Ben de senin gibi aklı başında, ne istediğini bilen ve hayatı böyle net okuyabilen biriyle tanıştığıma çok memnun oldum. Güzel temennilerin için tekrar teşekkürle
Müteşekkirim her bir kelimene naif komplimanlarına daha uzun sohbetlerimizin olmasını temenni ediyorum bende seninle. Düşünce yapın ve baktığın pencereden hislerini bukadar net ifade edebilen bir insana denk gelmemiştim uzunca bir zamandır. Bu denk gelişin bu sitede olmasıda manidar olsada hayatın insanları kaderimiz ve nasibimiz kapsamında nerelerde bir araya getirdiklerine bir kez daha şaşırmış oldum. ☺️🙏🏻🌸
Harika bir soru ile geldin ✨ Benimle sevgili olmanın en güzel yanı sanırım evdeki o tükenmeyen pozitif enerjim ve iletişim gücüm. İlişkimde asla sorunları halı altına süpürmem, her şeyi tatlılıkla çözerim 💖
Birlikte olduğum insanı her an şımartmayı, ona sürprizler yapmayı ve hayatını kolaylaştırmayı çok seviyorum. Sevgilimle şu an aşırı mutlu ve huzurlu bir ilişkimiz var. Onun da en sevdiği özelliğim her koşulda motivasyon kaynağı olmam 💅
Peki senin ilişkide karşı tarafta en aradığın özellik nedir? ✨
Cevap
6Cevap
asla üzmem ve bırakmam
Bu zaten olması gereken
Bilmem hiç sevgilim olmadı. Ben tipsiz olduğum için hiç denemedim bile.
Bıraz özgüvenli ve girişken ol asık olunacak yanlarını kesfet kımse tıpsız degıldır boyle dusunuyosanda bugunden ıtıbaren dıs gorusunu degıstırmek adına adım at
Zaten özgüvenliyim. Yaptığım herşeyi en iyi ben yaparım. Tercümanım mesela benden daha iyi çeviri yapamaz kimse. Kendi dilime ve İngilizce'ye çok hakimim. Dış görünüşten kastım suratımı beğenmiyorum. Yüz yakışıklılığı diye bir şey var. Vücudum zaten iyi spor yapıyorum ama yüzümü değiştiremem.
Sahıp olduklarınla sükür ederek hayatına devam etmek en saglıklısı ozaman
Aynen öyle. Reddedileceğimi bilmek için de denemeye gerek yok bu arada. Çok basit sinyaller var çevredeki kadınların beni çekici bulmadığı konusunda. Mesela Büşra diye bir kıza gidip "Ayşe'den hoşlanıyorum" dediğinde Büşra'nın derin bir "oh" çektiğini görebiliyorum. Benim huyumu suyumu bilen Büşra "oh" çekiyorsa, beni tanımayan birinin beni tanıyarak sevme ihtimali ne? Gerçekten çirkin olan erkekler anlar beni.
Dışını beğenmediklerinin içini merak etmedikleri bir dönem işte. Eminim ki hak ettiğini gün gelince bulacak sahip olacaksın
Hak ettiğim tam olarak yalnızlık zaten.
En sadık köpekten bile daha sadık olmam, karşı tarafa alan tanımam ve saygılı yaklaşmam.
Bu zaten normal ve sağlıklı ilişkilerde olması gereken bir şey değil mi ne kadar acı değil mi artık sadıklığı normalin dışında bir kriter olarak altını çize çize sunuyoruz
Peki söyledıklerı ıle davranısları orantılı bırımısın?
Ben sevdiğim insan için hayati kolaylaştırır O na her anlamda destek olurum 😊 pozitif biri olduğum için hayata bakışı değişir 🙃🙃
Birde sana dogru zamanda denk gelmek gerekir değilmi.. ?
Bu herkes için geçerli doğru zaman doğru insan...
İyi bılırım merak etme
Olmamam diyerek soruyu bloke eyorum kusura bakmayın
? 😅 cevap verme zorunluluğun yoktu
Bedavaya psikoloji bozuyorum😸😸😸
Öff okurken darlandım 🤣
Hajdkskwkfs öyle deme toxic ilişki yaşayan anlar beni mükemmel bir şey
Bılmezmıyım gel bana sor ama güc kalmadı 🤣
Yok kalmasın güç ben gene toksiklikten yanayım
Ben almıyayım sen senden daha toksıgıne denk gelmemıssın bunu yaz bı kenarıya bak nickine uygun dolanırsın 6 aya kalmaz ıcınde bulundugun ılıskıde
İliskim yok😔
Neden acaba shhsa
SUS
Az toksiklik çok alaka..
Yoook
Ozaman yalnızlığı kabul edeceksın
Etmeyecem
Tanımadıgına bıle toksıksın ya senınle ugrasmak zor dbbsbss
Üzdü😕
Gerceklerı soylemelı bırının
Umursamıorumm
En guzelı
Aynennn
Sadık birisiyim
Yahu bu zaten olması gereken bir şey
Aldatmayacağımdan emin olur
Bu zaten olması gereken bir şey
Fazla beklentim yoktur.
Basit ve naif olarak degeelendırdım
Tebrıkler
Maksimum ilgi, maksimum güvenlik
Korumalıkmı yapıyoruz 🤣
Yok be, bedensel ve ruhsal sağlık için dedim😅
Latife yapıyorum tebrıkler 👋🏻😉
Teşekkürler😅🫡
Bulamadım.
Düşün bakalım gamer
Benimle sevgili olunmaz, sadece online oyunda takım arkadaşı olunur.
Neler oynuyorsun
Outlast Trials, Helldivers 2, Resident Evil Resistance.
Bunlar single degılmı
Google'a sor.
Baktım co op mus
Her şeyimi veririm
Haketmeyene verme aga sonra kendılerın nimetten sayıyorlar sokakta yuzune bakılmıcak insanlar senın alakanı hor kullanıp zarar pesnde oluyorlar allah boylelerınden uzak tutsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar