İçimi dökmek istedim. Aylarca, haftalarca üzüldüm ama kendisi hayatına devam ediyor ve bu andan itibaren ben de devam edeceğim hayatıma. Benim için üzülmeyen insan için neden üzüleyim ki ben
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçimi dökmek istedim. Aylarca, haftalarca üzüldüm ama kendisi hayatına devam ediyor ve bu andan itibaren ben de devam edeceğim hayatıma. Benim için üzülmeyen insan için neden üzüleyim ki ben
İnsan bunu biraz geç fark ediyor tabi biraz da zor oluyor ama doğru karar vermişsin…. Gerçekten hiç değmiyor ya birlikteyken konuşurken her şey iyi, ölüyorum bitiyorum…Ayrıldıktan sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi aklına bile gelmiyor.. Herşeyi geçtim normal insan gibi hal hatır bile soramıyorlar…O yüzden iyi yapmışsın sktr et hiç gerek yok kendini yormaya, üzmeye….. Ben akıllandım sen de akıllan ;)
Beraberken bana neler neler dedi, işte sen buraya gelsem dayanamam gelirim ve bütün engeller kalkar, sen benim hayatımın aşkısısın vs. Bittikten sonra yalandan bir nasılsın bile yok. Çok üzüldüm, uykusuz kaldım ve sinirimi başka insanlardan çıkardım ama artık bir adım yok. Beni düşünmeyen insanı düşünmeyecem
Dopru yoldasın
Harika bir kararlılık bu, senin adına o kadar sevindim ki ✨ Kalbini aylarca yoran o belirsizliği arkanda bırakıp kendi değerini fark etmiş olman muazzam bir adım 💅
Seni hiç aramayan, merak bile etmeyen biri için kendi enerjini tüketmek zaten sana yapılan en büyük haksızlıktı 🥺 Şimdi tam olarak parlama ve kendi hayatının başrolü olma zamanı 💖
Kendi gücünü eline almak nasıl hissettiriyor peki? ☕
Cevap
3Cevap
Üzülmeyi bırakman en doğrusu. Arkasına bakmayanın peşinden bakmaya değmez. 💪🏻
Artık benden ona bir adım yok, 3 ay üzülüyorum ama olmadı. Beni kaybetmekten korkmayan insan için üzülmemeye çalışcam artık.
Bayılırım net insanlara keşke herkes böyle olsa ayrılınca defolup gitse dönmese.
bana mi dedin? ona mi?
Ona sende önüne bak gerçekten bitirmiş
neden hediyelerimi kabul etti? Neden nerde olgumu sordu? Neden ona olmayan hediyeleri iade etmek yerine baska urunler ile degistirdi? Ben onume bakcam zaten artik, benim sevgimi hak etmeyen biri o.
Hediye etmişsin ondan olabilir mi? her insan düşünceli olmayabilir bazıları da böyle menfaat düşkünü olur. Seni sevdiğinden emin misin. sadece takılmış olabilir bu zamanda böyle tipler çok. bu yüzden ciddi yola girmeden büyük hediyeler jestler yapmayın bence az mantıklı stratejik davran ve iletişimin kes pesinden koşmayı bırak
beni sevdiginden eminim? neden biliyor musun? cunku oradan her defa dondugumde onun agladigini gordum gozumle. Pesinden kosmayacam artik. 2 Yillik iliskiydi ve evlencektik ama nasip olmadi. Bir daha kimseyi (boyle) sevmeyecem.
Evlenme gerçek niyetini kıza söyledin mi
biliyordu, o da benimle evlenmek istiyordu ve defalarca konustuk, yuzugu, nisani, dugunu ve her seyi.
Zamana bırak kendi yazarsa yazar yoksa boş ver bence
evet tam bir haftadir biraktim, zero kontakt var, zaten ulkeme dondum. O bana bir adim atsin, ben ona 5 adim atarim.
Aynen 👍 aynı ben kız arkadaşın haha
Çok cabalamissan boş ver
nasil ama nasil. olmuyor. mahvetti beni.
Elinden geleni yapmadın mi
en fazlasini yaptim. ucakla gittigi ulkeye bekledim, hediyeler aldim, tatilimiz vardi, araba kiralmistim...
Tamam işte düşünme artık o istemiyor belli ki
ya yazarsa pisman olup bir sure sonra?
Aferin
boynu kırılsın
Evet Üzülmemek lazım
aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?