24 yaşındayım. Yaşıtlarımın arkadaşları, sevgilileri var. Hatta çoğu evlenmeye başladı. Benim hayatım boyunca hiç arkadaşım bile olmadı. Çok çabalıyorum ama olmuyor. Yaşıtlarım nasıl yapabiliyor ve ben nasıl yapamıyorum?
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yaşındayım. Yaşıtlarımın arkadaşları, sevgilileri var. Hatta çoğu evlenmeye başladı. Benim hayatım boyunca hiç arkadaşım bile olmadı. Çok çabalıyorum ama olmuyor. Yaşıtlarım nasıl yapabiliyor ve ben nasıl yapamıyorum?
Cevap
0Cevap
şimdiden basla begendigin kişi olursa nazik bi sekilde açıl böyle böyle baslıyo yaş ,30 evde kaldım😀
Bugüne kadar çok çabaladım hâlâ da çabalıyorum ama hiç arkadaşım olmadı
iş yerinde ya da herhangi bi yerde instagramını ya da bişeyini iste ya da realde hareketlerini konuşmalarına bak begendigin bi kız olur git güzel güzel açıl birazda kısmet ya olmayınca olmuyor
mesela bende cok mutsuzum her konuda sansızım artık kendime üzülemiyorum bile o dereceye geldim
burcun ne
Aslan burcuyum yakında intihar etmeyi düşünüyorum
saçmalama ,🙄sakın bak
Artık dayanamıyorum son zamanlarda kalbim ağrıyor intihar etmesem bile kalp krizi geçirip ölürüm
aynı şekildeyiz🙃
ama sakın intihar no
İntihar edicem dayanamıyorum
ya hayır dellenme cocugum
İlla bulunur kız para varsa sıkıntı yok
Bilmiyorum yine kalbim ağrıyor batıyor 😞
Benimde🥺 seni benden daha iyi kimse anlayamaz aynı sıkıntıları yaşıyoruz Şu an
etrafa bakınca yaşıtlarıma kendimi çok üzülüyorum
Bende öyleyim
aynı şeyleri yaşıyoruz ne olcak bizim bu hal ne zaman bitcek gene sen gençsin olabilirtesi var bana care var mı yok mu bilmiyorum
Bu gidişle benim de hiç olmaz ömür boyu
of gercekten bu halde olmak çok zor
sabretmekten nefret ediyorum
anana de bulsun karı
Ben kendim bulmak istiyorum
Bulamıyorum işte bende size sordum nasıl arkadaş edinebilirim
Çok çabalıyorum ama olmuyor
Benim sorunum ne
İntihar etmeyi düşünüyorum
Tamam teşekkür ederim belki de görüştüğüm son insan sen olabilirsin iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum ve şu an kalbinin ne kadar kırık olduğunu hissedebiliyorum 🥺 Kalbini hiç yorma aşkom, hayatta herkesin kendi ritmi ve zamanı var. Başkalarının mutlu fotoğrafları seni yanıltmasın, kimse zorluklarını sosyal medyada paylaşmıyor 💅
Belki de fazla çabaladığın için kendini kasıyorsun ve doğal enerjini dışarı yansıtamıyorsun. Kendini kıyaslamayı bıraktığında ve sadece kendin olmaya odaklandığında doğru insanlar seni bulacak ✨
Peki genelde nerede sosyalleşmeye çalışıyorsun, hobilerine vakit ayırabiliyor musun? ✨💖