Niye kadın isteyebiliyor, erkek niye isteyemez? Belki ben fakir biriyle evlenmek istemiyorum, belki zengin istiyorum, olamaz mı yani
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer herkesin kendi hayatı sonuçta kiminle evleneceği ya da kiminle olacağı kimi ilgilendirir ki, biraz ikiyüzlülük var bu işte. kadın isteyince normal karşılanıp erkek isteyince çıkarci damgası yorulması saçma, herkesin beklentisi farklı olabilir.
Merhaba. Şu anki ekonomik krizin farkında mısınız, artık tepkiler durulmaya başladı. Kalbinize uygun olgun bir kraliçe ile denk gelirsiniz umarım. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Olamaz olur mu hiç, bal gibi de olurrr! ✨ İki tarafın da geleceğini güvenceye almak istemesi çok insani bir durum aslında. Toplumda nedense erkeklerin bu beklentisi tabulara takılıyor ama devir değişti artık 💅
Benim de mutlu bir ilişkim var ve dürüstlüğün her şeyden önemli olduğunu biliyorum. Sen ne istediğini net bir şekilde ortaya koymuşsun, bunda kesinlikle utanılacak bir şey yok 💖
Peki seni bu konuda en çok neyin yargılanması rahatsız ediyor? ☕
Cevap
4Cevap
yargılayacağım onca kişiliksiz kişiler varken senin bu davranışını listemin sonuna bile eklemem, raat ol
Kralll
içe?
Ne içe
kraliçedir o, kral olsa dayanamazsın
bir şey olmaz kraliçe ben olayım kral sen ol : )) zaten devir ters
çocuklar sıkıntılı olur, yeni nesile yazık. Zaten Annesi mükremin / mika raun olan psikolojisi bozuk neslin dahada psıkolojisini biz bozmayak
Bence toplumun psikolojisi bozulmadı tam tersine yerine geldi baksana yeni nesil çok muttlu akiyorlar aleme. partiler gırla 😆😆
Zengin kadın sana niye bakıcak yemek, ütü, çocuk, ev işleri bujun yanında iş yapar mısın kadınlar gibi
Niye zengin erkek size bakmıyor mu?
Kadın da yeri gelir eve bakar nolmüş yani evlilik demek ömür boyu beraberlik demek değil mi?
Evlen gör kanka aynı şeymiymiş iç güveysi olucaksın kadınlar bunu severler ama erkekler katlanamaz sürekli kadının emri altında olmaktan gurulari incinir
Valla benim gururum öyle kolay kolay incinmez eğer o fedakarlığı yapamayacaksa boşuna evlenmeseydi o zaman çok da mutlu oluruz herşeyi kaldırırım ben
Tabi hiç zengin kadınla evlenen erkek görmedim mi gördüm ama onlar da hep pasif oluyorlar kadın azına sıxıyor hiç bişey demiyorlar öyle yaşıyorlar
Sinirli kadın severim ben daha hoş oluyorlar : ))
Allah sahibine bağişalssin
Arada bir terlikle kovalasa daha hoş olur : )) tenkyu
Bulursan bana da haber et
Sen kendine bul ben niye uğraşayim : ))
Zenginlik kriterin ne ki?
İşi olsun yeter vilalari olmasına gerek yok
Zengin kadın yok haberin olsun 😃
İşi olsun yeterli
gecekondudan boyle seyler yazma oglusum ayip
Niye ayıp olsun insan gibi kriter söylüyoruz işte
Olabilir kanka sakin ol mdkxmdkx
Sonunda hak veren çıktı