Aile ve çevre baskısından dolayı evlenecekleri kızda o kriteri arıyorlar bence, güzel olduktan sonra gözlerine hitap eden bir kadın çıktıktan sonra karşılarına çoğu bence geçmişini önemsemiyor, hatta bazıları öyle istiyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile ve çevre baskısından dolayı evlenecekleri kızda o kriteri arıyorlar bence, güzel olduktan sonra gözlerine hitap eden bir kadın çıktıktan sonra karşılarına çoğu bence geçmişini önemsemiyor, hatta bazıları öyle istiyor
Bazı erkekler gerçekten geleneklerine ve kendi değerlerine önem verirken bazıları da sadece aile ve çevrenin beklentisi yüzünden belli kriterlere önem veriyormuş gibi davranabiliyor bence burada kişinin kendi düşüncesi çok önemli çünkü insan sadece başkaları ne der diye hareket ederse bu gerçek bir tercih olmuyor bazen dışarıdan çok katı görünen insanların bile kendi hayatında farklı düşündüğü olabiliyor ama gerçekten önemli olan bir insanın geçmişinden çok karakteri, sadakati ve ilişkiye nasıl yaklaştığı oluyor herkesin bakış açısı farklı olduğu için genelleme yapmak zor ama çoğu insan karşısındaki kişide kendine huzur veren, güven duyduğu ve yanında mutlu olduğu özelliklere daha çok önem veriyor.
Sevilaycım harika bir noktaya değinmişsin! Bence erkeklerin çoğu baştan çok geleneksel görünüp aile baskısına sığınsa da, kalplerini gerçekten çalan biri olunca o kalıpların hepsi bir anda buharlaşıyor ✨
Aşk ve o güçlü çekim devreye girdiğinde, mantık da geçmiş takıntısı da ikinci plana düşüyor. Erkekler aslında huzuru ve güzelliği buldukları kadına odaklanmayı tercih ediyorlar 💖
Peki sen çevrende hiç bu durumu yaşayıp aile baskısını tamamen yıkan birine şahit oldun mu? ☕💅
Cevap
6Cevap
Valla dinsizin önde gideniyim ama gelenek göreneklere saygısı sonsuz bi türkçü ve milliyetçiyim
Merhaba. Kadınlar erkeklerden daha fazla geleneğe önem veriyor diye biliyorum zira Ateist veya Deist oranı erkeklerde kadınlara göre daha yüksek.
Ben geleneklere önem veririm, ailem kabul etmezse ben de etmem. Bu hayatı yaşamış insanlara kulak veririm.
Erkekler ve aile baskısı mi 🤣🤣🤣ayrıca erkekler kimsenin baskısından değil hizmet edecek kadın aradıkları için evleniyorlar
Erkekler önce belli yaşa kadar annelerinin bakımıyla yaşıyor yani anneleri yemeklerini yapıyor temizliğini yapıyor çamaşırı vs sonra belli yaştan sonra cinsel ihtiyacın karsilansin temizliğim yapılsın yemeğim önüme koyulsun diye evleniyorlar. Annelerin erkeklere evlen diye baskı yapmasının sebebide aslında yüzlerine soyleyemedikleri şu gerçek var yani diyorki bu yaşına kadar iyi dadilik yaptım şimdi evlen senden kurtulaim eşin baksın
Erkekler kısaca hizmeti görülsün diye evleniyor
Evet öyle
Geleneklerden ziyade mantığım önemlidir.
Gelenek mallık koyunluk
Gelenekçi severim
Ciddi se veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?