AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
verir tabiki ama geçmişte yapmis kizin arkasindan daha cok kosarlar sebebi patlak delikten girmek daha kolay digeri ugrastirir nazini cekemem der ama ikna edebilirse de en guzeli namuslu denilen kilzar olur
Evet ben veriyorum ben kendim namusluyken karşımdakinde öyle beklerim
erkekler önce kendilerine baksın aralarında namuslu var mı
Namuslu olanlar namuslu arayabilir sikintı yok
erkeklerin çalışma prensibi:
sevgilim versin karım bakire olsun 😂😂
Ben namusluyum karşıdakininde namuslu olmasını beklerim
tabiki olamazsa olmaz şey
Verenler var. Ama ben onem vermiyorum
dominant olmayı seviyor musun
Evet ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim
Evet tabikide hepside namussuz ama
Genelleme Yapmayalım Lütfen
Genelleme yapmıyorum tabikide bire bir söylüyorum ne grnrllrmesi hepiniz namussuzsunuz
Yuh bunu bir erkek yazsa kiyamet kopardi babanla karistirma bizi be Allahin kezbani
Babam da öyle sen de öylesin siz bütün erkekelr namus yoksunusunuz insan misiniz sadece paranızı yemek için ise yararsiniz
Erkek dusmani kudurrr iyi kullanip atmislar seni belli
Çok şükür henüz bir ite bir b*k yedirnrdim sevsem de evlensem de bu sizun namussuz p*c oldunuz grtcegini değiştirmez kocam da öyle olur çünkü erkeksibux erkek demek asaglik demek
Neyse Senin Seviyene İnip Terbiye Ve Ahlakımı Bozmayacağım Senin Karşına Öyle Birileri Çıkmış Ki Hepimizi Bir Sanıyorsun Ama Öyle Değil Bunu Hiç Bir Zaman Unutma 5 Parmağın 5ide Bir Değil
Yazik kafana ya bir erkek kadin icin boyle seyler yazsa hemen kadin dusmani deyip linc yerdi niye duruyor erkekler su erkek dusmanina karsi birlessenize hemcinslerim kufur hakaret ediyor bu kasmer
Kadınlara kurban ol sen kadınlar çiçektir hayır erkeklr iyi değil gerçekten kotusnuz insanı iki dakiakda satarsinuz hep bir kadın daha kar sanit sadakat kelimesinin anlamını bilr bilmezsuniz ne kadar kadın o kadar kar kafa bu etracjmda hep erkkeelr böyle kendi yasadikalrim değil cevtrmfr gördüklerim siz asla aadam okamz ifalh okmmaz uslanmazwiniz
Hep sekiz on yillik ilişkileri olup aldatan esk lerlr içenleri çok gördüm sus
Bacim senin yasadigin cevrede hadi diyelim 1000 tane erkek olsun milyonlarca erkek var hepsi nasil ayni olabilir bende cok ksr kiz gordum orbu kotu karakterli bunlara bakarak hepiniz aynisiniz deyim?
Sus nefret ediyorum ne sevmeyi bilirsiniz mi ne * gözünüz hep başka kadında hep bir kafin daha kar beyin buuuuuu
Sizin sectiginiz kisiler oyle ben degilim hepiniz dersen konusurum yazik valla sizin gibilere yuzde 30luk 40lik erkeklere gidersiniz sonra hepsi ayni dersiniz
Ne otuuz kırkı ya yaşlı bunak herife gidecek kız miyim ben ya kız arkadaşımsekiz yıllık ilişkisi var sekiz yıl napiyosa evlenmeyop hoş evlense de aynı b*k ama ayenn aynı b*k neyse adam gidiyor botokslu platinli karilwrla takılıyor kız bunu görüyor bak neyine yetmiyo sen yanındaki ile de yasiyiruszun o uckuruna duskublugunu ama yook hep aldatirsiniz hep goxunuz başka kadınlarda sen de öylesin eminim Allah bilir kimi uzup aldatmissin kardeşim kusura bakma inancım yok
Cok buyuk vebale giriyorsun cok buyuk benim kiz arkadasim bile olmadi etrafindaki kisiler kotu olabilir tum erkeklerin oyle olacagi anlamina gelmez bu neyse sana konusarak laf anlatamayacagim belli sunu soylim son olarak gunaha girme her erkegin gunahini alma iftira atma
Bir adam bana rüyamda ne dedi biliyor musun canımsın herif dedi ki ya sen güzel değilsin ama akıllısı falan birnsey dedii iyisin yani yani dedi güzel değilsin ya inanabiliyor msun
Neyse sana beddua okumicam
Reis nasıl kızdıysan yazı yazamamışsın
Evet namus en onemlisi
At kafası erkekler kendilerine baksınlar önce.
Veririz, ama kadınlardan emin değilim
Namussuz mu istiyorsun
Evet
namuslu olan verir
Namus nedir?
Bazıları evet
Namus var namus var
namuslu musun
Her erkek vermez.
Kendilerinde hayır.