Yazık garibim kıskandırmaya falan çalışıyor ama nafile, içimden kıskanmak gelmiyor sevmiyo demeyin seviyorum ama kıskanasım gelmiyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazık garibim kıskandırmaya falan çalışıyor ama nafile, içimden kıskanmak gelmiyor sevmiyo demeyin seviyorum ama kıskanasım gelmiyor
Cevap
19Cevap
Saf, temiz, sadık biridir. Sende duygulardan ziyade mantıkla hareket eden birine benziyorsun. Normal bence.
Evet öyle biri ama sırf kıskanayım diye hoş olmayan haraketler yapıyor
Usulünce uyar, rahatsız olduğunu belli et. Benim de en sevmediğim şeylerden biridir.
Seviyorsan bile her insanın sevgisini gösterme şekli aynı değil güveniyorsan kıskanmaman gayet normal
Dimi ya herkes gario karşılıyor ama ben ona güveniyorum
Fazla emin olabilirsin senden gitmeyeceğinden seviyor ve kıskanmıyosan tek sebebi budur güveniyorsundur
Merhaba. Öncelikle kakuin eğilimi mi sizde oluşmaya başladı diye düşündürdü. Öyle bir şey yoksa da dikkat edin, sevgilinizi diğer kadınlar havada kapmazlar umarım. 😧
Kakuin de nedir?
Boynuzlanmaktan haz alan kadın anlamına geliyor, İngilizcesi belki sitede sansürlüdür diye Türkçe okunuşunu yazdım. Öyle biri olmasanız da tekrar ediyorum, dikkat edin, sevgilinizi diğer kadınlar havada kapmazlar umarım.
Hahaha sevgilim falan mısın şüphe ettim bi anda oda sen gibi konuşuyo aynı ama merak etme g. avat biri değilim sadece rahat biriyim
Sen onu sevmiyorsun sadece alismissin ve bağlanmıssin
Seviyom ya saçmalama
Yarın oğlanı elin k@şarlarına kaptırdığında görürüm seni🤠
Sümsüğün teki sanmam
Ahahhahaha
Bilmiyorum tam sevgisindenmi emin degil yoksa huyumu boyle ama bizim sinifta bi çift var onlarda oyle nolursa olsun kiakanmiyolar entrresan
Güveniyorlardır
Seven kıskanır kıskanmıyosan sevmiyosundur.
Aynen knk
Güvenli bağlanma örneği değil mi?
Yess
Keşke bana da denk gelse
Ne güzel işte Allahtan belasını mı arıyor?
Haklısın ben gibisini bulamaz
O seni kıskansın istiyormusun
Deliriyor aynısını oda istiyor hatta kavga bile ettik sen beni kıskanmıyorsun aq diyo
Kıskanması senin hoşuna gidiyor mu
Normal degil
Sevmediğini ikimizde biliyoruz yalan atma
Bilmiyormuşsun demek ki pinokyo.
Alttaki yorumunda adama sümsük demişsin. Gerçekten seven kadın erkeğine bu yakıştırmayı yapmaz. Kendini kandırmaya devam et
Şaka olarak söyledim ona da diyorum alınmıyor seni ilgilendirmez
Her şakanın altında bir gerçek yatar abla
Tamam ablacım sevilmiyorsun anladık
Ne alaka aw
Cinsel olarak paylaşır mısın başka kadınla?
Yok be
Seni tatmin eder mi
sen sevmiyosun
Seviyom
kıskanarak gösterebilirsin yani sahiplen ne deyim hahah
Medeni kzqkzox
Tabii ablam
Gram kıskanma yoksa aranız da bi bağ yok bence
Aynen
Senin bu rahatlık çok iyiymiş
Olması gereken
Seven insan kıskanır
Sevmiyorsun
Aşığımm
Soğumuş olabilir misin?
Sevmiyorsun demek ki
komik
Ne güzel
Sevgilini başka kızlarla paylaşmak ister mıydın?
Hayır sadece kıskanmıyorum kız arkadaşıyla gece vakit geçirse kız kuzeniyle ne bilim bi kız arkadaşına aşkım canım dese kıskanmam
Cinsel olarak birlikte olsalar kıskanır misjn?
Düşününce hayır ama görsem evet.
Himm
Kıskanmıyorsan ayrıl
En sevdigim
harıka kadınsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu kesinlikle bir sevgi eksikliği olarak görmemelisin tatlım ✨ Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Aranızdaki güven bağı muhtemelen çok sağlam ve senin kendine olan özgüvenin tam 💅 Sevmek illa sürekli kriz çıkarmak veya kısıtlamak demek değil ki zaten.
Çocukcağız muhtemelen senin ilgini çekmek için tatlı çabalara giriyor 🥺 Kendi ilişkisinden emin olan kadın kafası tam olarak böyle çalışır işte! İlişkinde yakaladığın bu huzurun tadını çıkar. Peki sevgilin bu durumu fazla kafaya takıp üzülüyor mu, yoksa sadece takılıyor mu sana? ☕💖