Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim 🥳
Sevgilimi birazcık kıskanıyorum?
Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim 🥳
ben de kıskanırım kocamı bak 19 senesi evlilik, 4 sene de evveli... hala kıskanırım. alenen de söylerim. ne yaa... ben mi çekineceğim? herkes edebiyle duracak. o kadar... :))))))
Ne güzeeel 🥺 ya benim ilk defa ilişkim olduğu için bilinçli değilim. Arkadaşlarıma sorduğumda ona söyleme ilişkiye zarar verebilir ileride dediler, o yüzden burada sorma ihtiyacı duydum
Her ilişkinin ritmi farklı. Ben söylerim. Hislerimi saklamam.
Teşekkür ederim
Mutluluklar dilerim. Anın tadını çıkar ama kendi değerini bil...
Canım hiç çekinme rahat rahat tatlı tatlı kıskan. Eğer seni seviyorsa senin onu kıskanman çok hoşuna gidecektir. Eğer senin kıskanman onu rahatsız ediyorsa seni sevmiyor demektir.
Ya bir kaç gün önce konser verdiler kuliste sanırım birazcık belli ettim ve gülmüştü hoşuna gitti galiba. Benim ilk ilişkim ve bu konularda pek bilinçli değilim
Teşekkür ederim ❤️
Cevap
3Cevap
Baterist olmaya devam ettikçe bu ilgi de kıskançlıkta devam edecek, geçmiş olsun
Sen kıskanmaya devam edersen ve o da aynı işine devam ederse evet
önüne gelene basıyodur ben sana diyim
Oğlum aklımı karıştırmayın ya daha beter oluyorum
gerçekler. talebin olduğu yerde bunlar vardır. sizin cinsin temel problemi popüler olana yaranmak. neler ypıyolardır neler. dışardan hanfendiler ama işte.
Herkesi genellemeye gerek yok. Bunun öncesinde arkadaştık zaten ne yapıp ettiğini biliyorum. Bu benim ilk ilişkim, fazla bir tecrübem olmadığı için buraya sordum zaten. Beni sevdiğinden eminim ve arkamdan iş çevirmeyeceğine de eminim.
bi süre sonra görüşelim
Sevgiline güven söylersen sorun açabilir
O değil sen aldatacaksın
Ona söyle
kıaskan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?