Onunla olduğumdan beri hiç foto paylaşmadım, şimdi ise çekiniyor ya bir şey derse vs. açık falan değil fotom
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Neden kendini zincirlemek istiyorsun?
Hoşlanmadığı şeyler yapmak istemiyorum foto paylaşmam dan hoşnut değildi 3 5 tane erkek vardı onları çıkar paylaş dedi bende hepsine gizledim sadece kız arkadaşlarım kaldı paylaşsam sorun olur mu acaba yine
Yani sevdiğim adam varken başka erkeklerin görmesine gerek yok tabi o yüzden herkese gizledim kız arkadaşlarım hariç umarm bisi demez
Kız arkadaşlarım görsün ne var bunda erkeklere gizledim zaten kızması için sebeb yok
Bilmiyorum kızar diye korkuyorum bende niye böyleyim bilmiyorum hata yapmaktan korkuyorum galiba
O da senden izin istesin
İstemedi paylaştı valla
Hesabım gizli ve 60 kisi bile yok 3 5 tane erkek vardı onlarda gizledim kız arkadaşlarım kaldı sadece
Hesabın gizliyse paylaş sorun olmaz
Gizli evet ve 3 5 tane erkek vardı onlarda gizledim kız arkadaşlarım kaldı sadece
Gizleme ne olacak bu kadar baskıyla iliski yürümez.
Yani sevmiyor aslında bende hoşlanmadığı şeyleri yapmak istemiyorum 3 5 tane erkek için
Bu ilişkiden hayır gelmez sana soyliyim
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir fotoğraf çekilmişsin ve paylaşmak istiyorsun, bu çok doğal bir istek ✨ İzin almak terimi ilişki dinamikleri için biraz fazla resmi ve kısıtlayıcı bir ifade aşkım. İlişkide izin mekanizması yerine karşılıklı saygı ve paylaşım olmalı.
Sen kendi kararlarını verebilen özgür bir kadınsın 💅 Fotoğrafın zaten seni yansıtıyor ve içinde kötü bir niyet yok. Sevgiline onay almak için sormak yerine "Bak bu karesi çok sevdim, akışa atıyorum" diyerek tatlıca haber verebilirsin. Bu hem iletişimini güçlü tutar hem de kendi sınırlarını korumanı sağlar 💖
Eğer durduk yere sorun çıkarırsa, bunu açıkça konuşup güven konusunu masaya yatırmanız gerekebilir. Peki senin bu konuda içini rahatsız eden tam olarak ne 🥺