Akrep burcu kızları, uzun mesafe ilişkide soğuyan sevgili hatasını anlar mı, geri döner mi?

Merhabalar 2 yıllık bir ilişkim vardı, başlarda her şeyi kız arkadaşımla konuştuk ve her şey çok iyiydi, uzun mesafe ilişkisi her neyse 2-3 buluştuk fakat sonrası YKS, dershane o bu derken devamlı bir şeyler araya girdi, buluşamadık ve zamanla ilgili konuşmalar sıradanlaşmaya başladı, günaydın canım'lar günaydın'a döndü, sevgisini göstermiyor, hissettirmiyordu, birkaç kez konusunu açtım, stresli dönem, farkında değilimden başladı ve kırıcı ve değersiz hissettirdiğini söylediğim halde 1-2 gün iyi, sonra yine aynıydı, aylar geçti, yıl geçti neredeyse ve daha da sıradanlaştı, ben özel günlerini kaçırmaz, her zaman sevdiğimi hissettirir, değerimi verirdim, özel günlere değer verdiğini bilir, hep sevdiği şeyleri düşünüp almaya, yapmaya çalışırdım, üstüne çok titredim açıkçası fakat o aynı şekilde davranmıyordu. En son ben de sıradan yazmaya başladım, sözlerle anlatamadığımı kırgınlıkla ben de eyleme döktüm ve iyice soğukluk girdi ve en son ayrılık mesajı attım, bana devamlı eski konu açıyor ileri geri vs, en son gri kalmasın dedi, ben de dedim ki defalarca konuşuyoruz, sonuca varamıyoruz, özel günler doğum günü vs, ben soğuk da olsa aramız düşünüyorum, es geçmiyorum, sen geçiyorsun, önemli olan hediye veya aldığın şey değil, düşünmen ve yapmıyorsun diyorum, böyle olacaksa ben yokum dedim, sen kararını vermişsin, her lafta bir sen kararını vermişsin, yüz yüze konuşuruz demiştim, konuşacak bir şey kalmamış, kararını vermişsine odaklandı ve onun da ben de eskisi gibi olmadığım, bir şeyleri sormadığım, merak etmediğim tarzda sözleri oldu ama benle sohbet muhabbet etmeyen, birisi geçiştirme yazan birisine ne sorabilirim, bir şey olmamış gibi? Ve ikimiz için de böylesi daha iyi olur, yıpranmayız diyerek ayırdık yolları, iyi birisi, sadık birisi ama zamanla görüntülü konuşalım bari, buluşamıyoruz erteleniyor dediğim halde ona bile dershaneydi, yok şuraydı, diyorum ki müsait olmayabilirsin, aylardır mı değilsin, boşluğun yok mu diyorum, farklı konuya atlıyor, sevmediğine inanmıyorum ama mesafe ilişkisi olduğu için istemsiz soğukluk oluyor diyordu, yani bilmiyorum ben ona bir şeylerin farkına varması için kesin olarak hani bitti gitti kafasında yazmadım ama o da sen kararını vermişsin deyip ona kırıldı sanırım, defalarca dile getirdi çünkü o kararı destekledi ve ayrıldık. Sizce hatalarını anlar mı ve yazar mı?

Akrep burcu kızları, uzun mesafe ilişkide soğuyan sevgili hatasını anlar mı, geri döner mi?