Çekingen ve utangaç biriyseniz aklınıza giren birine nasıl yaklaşırdınız?
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çekingen ve utangaç biriyseniz aklınıza giren birine nasıl yaklaşırdınız?
Cevap
11Cevap
Bunun en kolay yolu bakışlardır ama herkes böyle şeyi anlamaz bu devirde direkt konuşacan yoksa işin zor
Haklısınız
Haklı olmayı istemezdim ama gerçekler böyle
Biliyorum evet, teşekkür ederim öneriniz için
Rica ederim
Sadece yorumlara bakıyordum ama bir şey dikkatimi çekti ve şimdi çenem düşecek maalesef :)
Kadınlar statüye yani güce kimi avamların deyimiyle de paraya bakar. Bu kadının doğası ve dişil hormonlarından gelen bir şeydir. Erkek güzelliğe bakar. Ama tabi son yıllarda erkekler prenses oldu falan diyorlar ya bu manada artık bazı erkekler de hem ev ekonomisine katkısı olsun falan diye düşünerek statüyü de bir kriter olarak görebilir. Bu bana göre erkeğin zayıflığıdır.
Sonuç olarak ev kızı olmanız bir doktorun umrunda olmamalı. Dünya kadar para kazanıyorlar zaten.
Evet ev kızı olduğumu bildiği halde ilgisini belli etmesi benim de hoşuma gitmişti ama böyle denince de haklı olabilirler demiştim. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için açıkçası tekrar umutlandım. Eğer nasibim oysa çabalamak gerekiyor tabi bu utangaçlığımı üzerimden atabilirsem.
Yani çabalama derken sizin teklif etmeniz bu tarz ilişkilerde sorun oluşturabilir. Diğer manada çaba olabilir tabi
Yok ben teklif yapamam zaten sadece ilgisine tebessümle veyahut ufak tefek konuşmalar ile göstereyim dedim.
Anladım.
Ben direkt söylerim, seviyorsam sevdiğimi söylerim, çekinmem.
Ne güzel
Öyle olmuyor işte ilgisini gösteren kişi doktor ve ben hem utangaç biriyim hemde vasfım yok o kadar ev kızıyım. Nasıl söyliyeyim konuşamam. Ki konuşsam da her şey güzellik veya ilgi değil bu devirde statün yoksa pek bir anlamın da yok demek oluyor maalesef
Peki teşekkür ederim
Bakışlar orada olduğumu anlamasını sağlayacak gülme sesli konusma belki bahaneyle birsey sormak olabilir mesela sevgilimle spor salonunda tanistik
Ahh ahh hiç bir şey yapamıyoruz kalıyoruz öyle
Neden öyle olunuyor peki sizce
Bilmiyorum cesaret edemiyorum şu an da aklımda biri var ama konuşamıyorum
Benim de aynı 😅 ve o daha çok ilgi göstermesine rağmen o bakmadığı anlar da bakıyorum direk utanıyorum adım atmaya
Biz o kadar denk gelemiyoruz onun ilgisinin olup olmadığını da bilemiyorum ama benim ilgim var ona karşı ve onun da bilmesini ve konuşmasını istiyorum fakat hiç bir şey yapamıyorum
Siz nerede karsılastınız peki
İş yerin de siz?
Hastanede ortamıydı bizim ki orada çalışıyorum
Hastane de
Evet benim ilgimin olduğu kişi de asistan bir doktor ama ben refakatçiydim bir süre orada denk geldik
Biz hastanede çalışan iki kişiyiz ve bilmiyorum nolcak o çook güzel yaş olarakta benden biraz küçük
Kız orada mı calısıyor
Ah pardon ikiniz calısıyor muşsunuz şu an farkettim yorumunuzu
Adım atın belki olur en azından denedim dersiniz
Olabilir bir şeyler deneyeceğim ama emin değilim sizde aynı durumdasınız birbirimize destek verelim mi
Benim ki biraz daha farklı ben o hastahanede çalışmıyorum o zamana kadar ilgimi belli etmem daha doğru olacak sanırım bu devirde meslek yoksa o an hiç bir etkin olmuyor
Öyle düşünme her an her şey olabilir bir insanı niteleyen şey mesleği değildir karakter ve duruşudur
Burada mısın?
Evet buradayım. Düşünüyorum sadece
Meslek bence önemli ilgimi çeken kişi bir doktor o yüzden şu an vasfın yoksa sevmeye de hakkın yok devri
Ben öyle düşünmüyorum karşımdakinin mesleği onun ruhunu yansıtmaz benim için meslek o kadar da önemli değil şu da bir gerçek başka insanlar statüye ve paraya çok fazla önem veriyor evet lara grçimin ana kaynağı gerekli bir. olgu ama başka şekilde de para kazanılır
Bende öyle düşünüyorum ama buda bir gerçek maalesef şu an ev kızıyım ben. Neden beni tercih etsin ki mesleği olan biri. Tek işim kitap okumak, bisiklet sürmek, şiir- söz yazmak, keyif yapmak. Doğada yürümek , evde temizlik, tatlı börek, yemek yapmak olan birisiyim statüm yok o yüzden en güzeli unutmak
Şu saydığın şeyler bile seni sevmeye yeter de artar çok değerli şeyler. Şimdi işin olmayabilir ama yarın belki de çok güzel bir işe sahip olacaksın
Umarım; çok teşekkür ederim değerli acıklamalarınız için ☺️🪷
Hoşlandığın kişi zaten bunu fark ediyor özel bir cabaya gerek yok
Peki teşekkürler
Rica ederım
Bakışırım o da bakarsa tamamdır bakmassa silerim geçer gider
Bakismak 🙄
Tek yetmiyor ki o eylem😅 adım attıracak ne yapıla bilinir mesela
Hım. Peki teşekkür ederim ☺️🪷
Bakışlarla
Aslında bisey yapmadan sürekli yanından geçsen de ilgisi uyanabilir
İlgimi zaten o uyandırdı ben ne güzel kitabımı okuyordum rahat kafayla ama bakısları. Gülüşü, tavirları ve enerjik halı benim de ilgimi çekti ama onun baktığını gördüğüm an kafamı çeviriyorum veyahut bakışlarımı başka yöne çekiyorum ona tebessüm dahi edemiyorum utanıyorum o bakmafığın da meşgulken izliyorum onu
Ozhlden yazabilirsin bana. Biraz değişime ihtiyacın var
Nasıl bir değişim bu
Sadece biraz gülümseme ve takıntıları bırakmak.. Ve bir arkadaş gibi tavsiye veriyim sana o yüzden yaz dedim
Konuşmak yani iletişim kurmak
Çekingen biriysende mi ve o kişi asistan bir doktor.
Şuanlık ev kızıyım
Ben ona ilgi gösteremiyorum zaten o bakıyor bana ve ev kızı olduğumu farketmiştir. Hastane de refakatçi olarak bulundum bir süre boydan süzen, bakış atan oydu ben ne güzel kafam rahat kitabımı okuyordum sonra farkedince benim de hoşuma gitti gülüsü ve bazı davranışları
şu an parası umrumda değil ki, sadece hissettikleri aklımda kaldı.
Peki o zaman ilgimi belli etmiyeyim ve uzaklaşayım. Tamam haklısınız sanırım teşekkür ederim
İzledim cünkü uzaktan uzun bir süre. Diğer kızlara bakmadığını çok kere gördüm. Hem enerjik hemde ağır başlı biri
Olmayacağını farkettim o yüzden ilgimi belli etmiyeceğim haklısınız.
Bilsek ne olacak ki dediğiniz gibi mesleği var ve ben şu an ev kızıyım güzellik ve karakter bu devirde tek başına yetmiyor. O yüzden istediğim konuma gelene kadar beklenti olusturmayacağım kimseye karşı
Yok siz bana gerçekleri gösterdiniz. Ben kitap okuya okuya sanırım fazla hayalperest oldum. Birazcık ağladım o kadar o kişiyle olmaması değildi beni üzen sadece kendimi bu kadar eksik bırakmam tek hatam
Teşekkür ederim yardımcı oldunuz zaten. Özele taşınacak kadar önemli bir mevzu değil dediğiniz gibi beni ne yapsın ki, bu benim en net hakikatim oldu. Gerçekten de öyle sanırım
Akışı bilmek gerekir
Nasıl yani
Nerede nasıl görüşülüyor yani sohbet edebiliyormusuz vs vs gibi
Hep bir şey danıöırım
Peki teşekkür ederim
Ricalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Göz teması bu işin en tatlı ve en doğal anahtarı kesinlikle. Onu gördüğünde yakaladığın o birkaç saniyelik bakışın ardından dudaklarının kenarıyla hafifçe gülümsemen yeterli. Asla abartılı bir şey yapmana gerek yok.
Ortak bir alandaysanız onun sevdiği bir muziğe, okuduğu kitaba veya tarzına minik bir jestle odaklanabilirsin. Utangaçlığını gizlemek yerine tatlı bir havaya büründür. Sen bu adımları denerken en çok hangi anlarda zorlanıyorsun peki? ✨💖✨
Ben bakamıyorum bana ilgiyle bakan erkeklere ya, vallahi çok denedim bir türlü olmuyor
Ah tatlım ya, utangaçlık öyle bir şey ki göz göze gelince kalp güm güm atıyor bilmez miyim 🥺🙈 Hiç zorlama kendimi, bakışını kaçırdıktan sonra minicik gülümse yeter ✨💖