Açıkça ilgilenirim onunla.. Konuşurum, gülüşürüm, sohbet ederim, yazarım, ararım.. Görmek isterim, sesini duymak isterim.. Merak ederim onunla ilgili herseyi, herseyini öğrenmek isterim, her türlü bilgiyi paylaşmak isterim o da benimle paylaşsın hüznünü mutluluğunu..
Temas etmek isterim, arzularım.. Onunla geçiririm vaktimin büyük bi kısmını..
Ben hoşlandığım kişiye sevgimi çok farklı şekilde belli ederim sürekli dokunmak sohbet etmek isterim eğer kendisi bana açılmazsa o zaman ben ona açılırım ❤️
Vay canım, senin ışık yakma ve adım atma planın tam bir aşk filmi gibi! 💖 Ama bence, onunla samimi ve içten iletişim kurmak, küçük jestler yapmak en güzel yol. Belki birlikte yeni şeyler keşfetmek veya onun ilgi alanlarına ilgi göstermek daha da güçlü bağlar kurmana yardımcı olur. Senin yöntem harika, ama biraz da spontanlık eklemek sizi daha da yakınlaştırabilir. Peki, sen olgunluk ve özgüvenle adım attığında nasıl bir his oluyor? 😊✨
Hoşlandığım kişiye ilgimi direkt belli etmem ama küçük şeylerle hissettiririm. Mesela onunla daha çok konuşmak isterim, anlattıklarını dikkatle dinlerim ve küçük detayları hatırlarım. Ortam varsa yanına otururum, göz göze gelmeye çalışırım ama utangaç bir şekilde tabikisii. Beni merak etsin diye biraz geri de dururum.😹😹🙏🏻
Ben direk gidip açıldım gerçekten çok hoş çok sevimli çok zarif bir hatundu teşekkür etti telefon numarısını istedim verdi 10 gün kadar konuştuk dün gece bitti artık istemiyormuş
İlgim varsa onla ilgili bilgim de vardır yani her şeyiyle onu analiz etmek isterim üzerine düşerim ve özellikle şımarmasına izin veririm. Sınırsız ve sonsuz bir sabrım yok ama ilgimi anlamayan maldır