Diyelim bir ilişkiniz var ve 3. ayında bazı konularda uyumsuz olduğunuzu fark ettiniz ve aşıksınız ne yaparsınız.
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim bir ilişkiniz var ve 3. ayında bazı konularda uyumsuz olduğunuzu fark ettiniz ve aşıksınız ne yaparsınız.
Hangi konularda uyumsuzsunuz? Konuşulup orta noktada çözebilir misiniz?
Yoksa tamamen temel şeylerde mi ayrısınız buna bakmak lazım. Sonrasında eğer çözülmeyecek ilerde problem olacak şeylerse hiç durmam. Duygusal yatırım yapıyorsun. Zamanını veriyorsun sonuçta. Durmamak lazım , bağlanmadan kopmak en hayırlısı. Aşk geçici , mantığı devreye sokmak gerek.
Mesela evlilik oncesi bazi seylerin yasanmamasi gerektigini savunuyor karsi taraf ama ben istekliyim hatta yasanmasi gerektigini dusunuyorum gibi
Zaten zorlamıyorum saygı duyuyorum, konuşarak değiştirmek de istemiyorum bu sefer benim için yapmış olacak kendi istediği için değil. Ama ben evlilik oncesi evlenecegim kisinin o yonunu de tanimak isterim. Hersey yolunda giderse 1.5-2 sene icinde evlenmeyi dusunecegim birisi
Şu an sadece sevgilisisiniz. Adı konmamış bir ilişki. Kadın haklı. Olur da nişan olur söz olur. O zaman o yönünü de tanırsın. Ama 2 sene uzun bir süre bi taraftan. Bekler misin bilemedim. Bellliki bunu sorun ediyorsun. Belki hiç istemeyecek? Açık açık konuş ve ona göre karar ver. Bunlar konuşulmalı.
Daha önce konuştuğumuzda evlilikten önce asla demişti çok net bir şekilde. Benim de kafamda sorunlar oluştu belki çok uyumsuz o konuda olacağız belki ikimizden birinde bir rahatsızlık olacak. Mutsuz bir evlilik ve sonunda ayrılık belki de. Boyle dusunuyorum açıkçası. Yorumun için teşekkürler. Tekrar gündeme getireceğim. Ayrılmak da hiç istemiyorum açıkçası ama bariz bir uyumsuzluk varsa olmak zorunda heralde.
Teşekkür ederim 🙏
Aşıkken uyumsuz olduğunu fark etmek bence daha zor çünkü insan sevdiği kişiyi kaybetmek istemediği için bazı şeyleri görmezden gelmeye daha yatkın oluyor Ama üçüncü ayda bunu fark ettiysem hemen bitirmek yerine önce ne konuda uyumsuz olduğumuza bakarım Eğer sadece alışkanlıklar ve karakter farklarıysa birbirimizi tanıdıkça bir denge kurabilir miyiz diye düşünürüm ama değerlerimiz iletişim şeklimiz gelecek beklentilerimiz ya da birbirimize davranışımız konusunda temel bir uyuşmazlık varsa sadece aşk var diye ilişkiyi sürdürmeye çalışmam Çünkü insan birini çok sevip yine de onunla iyi bir ilişki kuramayabilir.
Bu aşamada hissettiğin o yoğun aşk gözünü biraz boyuyor olabilir ama uyumsuzlukları fark etmen harika bir farkındalık ✨ 3. ay tam da pembe bulutların dağılıp gerçeklerin ortaya çıktığı o kritik virajdır 💅
Aşk tek başına bir ilişkiyi kurtarmaya yetmez maalesef. Önce bu uyumsuzluklar esnetilebilir şeyler mi yoksa senin temel değerlerine aykırı mı, ona bakmak lazım. Ortak bir paydada buluşabiliyor musunuz yoksa hep sen mi ödün veriyorsun? ☕
Senin bu ilişkide en çok zorlandığın uyumsuzluk tam olarak hangi konuda peki 🥺💖
Cevap
1Cevap
Zıt kutuplar birbirini çeker boşversene
Daha da bağlanıp anı biriktirmeden tüyerim
Aşık ve uyumsuz nasıl yani
@pembenin49tonu Mesela evlilik oncesi bazi seylerin yasanmamasi gerektigini savunuyor karsi taraf ama ben istekliyim hatta yasanmasi gerektigini dusunuyorum gibi
Bu mu etken
@pembenin49tonu sence degil mi?
ayrılırım
Ayrilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?