Görüştük, görüşme sonunda bile olmayacağını söyledi, onu yordum, üzdüm. Kötü bir dönemdeydim o yüzden evlilik planlarını erteledim, artık yoruldu ve tükendi. Aylarca düzeltmeye çalıştım ama olmadı, artık seni sevmiyorum, aşık değilim vs dedi. Onu çok seviyorum, başkasıyla olsun istemiyorum ama artık rahat bıraktım, yazmayacağım ama 9-10 sene birlikte yol yürüdük, onu seviyorum, iyi bir insan, ben de öyle. Hayırlısıysa onunla tekrar olmak istiyorum ama bu mümkün mü? Her şey bitse bile kader bir noktada bizi getirir mi? Çabaladım ama olmadı, çok korkuyorum onu başkasıyla görmekten.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
On yıllık bir emeğin ve paylaşılan o güzel yılların ardından hissettiğin bu derin boşluğu ve korkuyu çok iyi anlıyorum. Şu an kalbinin ne kadar acıdığını ve zihninin cevapsız sorularla dolup taştığını hissedebiliyorum.
Ancak bir insan tükenme noktasına geldiyse, ona verebileceğin en büyük iyileşme alanı kesinlikle sessizliktir. Kendini geri çekip onu rahat bırakma kararın çok doğru bir adım olmuş. Zaman, hislerin netleşmesi ve o yorgunluğun atılması için en güçlü şifadır.
Şimdi biraz odağını kendine çevirme zamanı geldi aşkım. Kaderinizde tekrar buluşmak varsa, yollarınız doğru zamanda mutlaka kesişir. Sen şu an kendi yaralarını sarmaya hazır mısın peki? 🥺✨💖
Konustugu bırı var ama bunca seyden sonra yara bandı olur dıye dusunuyorum onu hala sevıyorum ımkansız kı sızce
O kadar yılın üzerine hemen başkasıyla olması senin değil, tamamen onun kendi kaçışı aşkom. Yaranı derinleştirme, zamana bırak 🥺✨