Eskiden erkekte boya ve tipe bakmazdım, şimdi uzun boylu, kaslı olsun istiyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden erkekte boya ve tipe bakmazdım, şimdi uzun boylu, kaslı olsun istiyorum
Evet eskiden fakir olsun onemli degil diyordum simdi onemli ben kimseyi tasimak istemiyorum erkekse erkejligini bilsin calissin cabalasin babasina hizmetci aliyor sanki yok oyle dunya
Eskiden derdim ki sorun degil ben ona yardimci olurum ben onu yukselmesinde herseyi yaparim dersse ders anlatirim ogretirim isi neye ihtiyaci varsa yaparim ne s@lakmisim ben
Simdi asla affetmem o getirecek bu eve ekmegi ben degil zaten bunlarin kaynagini da buldum babammis
O da kendini hep acindirir hatta ben hep aglardim onun icin oyle konusurdu ki babama bisey olucak sanardim boyle diye diye bize bi bok da yapmadi hep kendini acindirdi ne bi para veriyor ne bi isimizle ilgileniyor ne de gelecegimizi kariyerimizi sagligimizi kisaca bizi dusunmuyor hep bizden birseyler umuyor ev para iyi yasam oldu paşam hemen oc herkes bu hayatta
Değişiyor tabii. Şimdi kriterler net: 175 olsun, memur olsun, bir de taşıyıcı sistemi sağlam olsun. 😂 Mühendis adam gönül işine de statik hesapla giriyor.🤣🤣🤣
Evet ara ara değişiyor, şimdilerde zihin yapısı benimle uyuşuyorsa fiziksel olarak çok iyi olmasına gerek yok, eskiden çok mükemmelliyetçi bir insandım
Zamanla değişmeyen tek şey değişimin kendisi tatlım, yani çok ama çok normal bir durum yaşıyorsun 💖✨
Büyüdükçe, kendimizi tanıdıkça zevklerimiz ve hayattan beklentilerimiz kesinlikle evriliyor. Eskiden sadece ruh ikizi ararken, şimdi görsel uyum ve o güçlü duruş sana daha çekici geliyor olabilir. Kendi enerjin yükseldikçe yanındaki insanın da seni tamamlamasını istemen en doğal hakkın 💅
Alsancak'ta kahvemi yudumlarken ben de bazen eski tercihlerime bakıp gülümsüyorum ☕ Zevklerin yenilenmesi olgunlaştığının kanıtı!
Peki senin bu kriterini değiştiren özel bir anı oldu mu, yoksa aniden gelen bir aydınlanma mı ✨🥺
Cevap
17Cevap
Değişiyor, kızlarda standart düşük olduğu için artık fiziğe değil sadece karakteri iyi olsun, saygılı ve sadık olsun yeter diyorum
Eskiden beni sevsin ve az güzel olsun yeter diyordum sonrasında güzel ve fiziksel olarak da güzel kızları istemeye başladım
Biceps six6 çok aramam da yapılı olsun ve benden uzun 👍🏻 ve esmer mumkunse 👍🏻
Merhaba. Kaslı derken ince yapılı karın kaslı vücut mu yoksa iri yapılı dad bod vücut mu demek istediniz?
İri yapılı
Bende ya Zargana erkekleri sevmiyorum
Aynen 😄
Ben balıketliyim djdjdj diye Zargana bir erkek benimle dalga geçti sjsjsj belim de ince anlamadım ben 😂😂😂
@ERKOO067 evet çok saçma bir şey için zorbalandım sjsjsjdjdjjsj
@ERKOO067 incelettim ben hareketle filan
@ERKOO067 evet djjdjdj
@ERKOO067 balıkete göre ince 75 benimki çok ince sayılmaz ama
22
165/60
@ERKOO067 kızı sal abaza
Gdhdhdhch
Ya kızla aylardır evliyiz
11 ay oldu hala daha olmuyor
Bsey yapamadık hala
Eskiden kadında paraya bakmazdim şimdi memurdan aşağı kızları tepigi vuruyorum