Merhabalar hepiniz umarım iyisinizdir ben hiç iyi değilim anlatsam roman olur gerçekten dertlerim
Ben 3 yıldır evliyim eşim asker sözleşmeli yılda 2 kere yaz kış olmak üzere geliyor 14 günlüğüne ben herseye rağmen onu bu şekilde kabul ettim sevdim nerdeyse 15 yılı olacak bunun öncesinde de bekledim ben onu 5 yıldır daha son 2 aydır o kadar değişik davranıyor ki bana benden sıkılmış gibi benimle konuşmak istemiyor oysaki yan yana değiliz biz hergün 10 defa konuşurduk ama şimdi 1 defa konuşmak istiyor oda hatırlarsa aradığım da yeter artık rahat bırak beni diyor kapatınca da oh be kapat filan itamlarfa bulunuyor ve o kadar iyiydik o kadar şanslı hissediyordum ki beni üzmeye kıyamayan insan şimdi ağlasam da umrun da olmuyor o kadar çok şey var ki aramak dışın da uzaktan zor anlaşılmak sürekli beni engelleyip açmıyor telefonumu ve sabahında hiçbirsey olmamış gibi benimle konuşuyor istemiyorum diyor bazen bitsin diyor beni o kadar üzdü ki ben son bir kaç aydır hiç iyi değilim sürekli üzüntü stresten hastanelik oluyorum ve beni hiç merak etmiyor doktor böyle üzüntülü gidersen sonun kötü oldu diyor ama hala beni üzmeye devam ediyor ölsem umrun da olmayacak gibi ve ben ona hesap sormayacak mışım istediğini yapabilir miş ayrıca kayınvalidemle yaşıyordum ben sorunlarımız olduğu için yalnız kalıyorum kayınvalidem kıskanç ve beni asla aramıyor görümcelerim dahi 2 ayda 1 arıyor oda belki zorla bunlar yüzünden de tartışıyoruz onları benden önce tutuyor az önce de bana birden sinirlendi suratıma kapattı beni üzdü napıcam cıkmazdayım nefes alamıyorum artık dayanacak gücüm kalmadı
Ben 3 yıldır evliyim eşim asker sözleşmeli yılda 2 kere yaz kış olmak üzere geliyor 14 günlüğüne ben herseye rağmen onu bu şekilde kabul ettim sevdim nerdeyse 15 yılı olacak bunun öncesinde de bekledim ben onu 5 yıldır daha son 2 aydır o kadar değişik davranıyor ki bana benden sıkılmış gibi benimle konuşmak istemiyor oysaki yan yana değiliz biz hergün 10 defa konuşurduk ama şimdi 1 defa konuşmak istiyor oda hatırlarsa aradığım da yeter artık rahat bırak beni diyor kapatınca da oh be kapat filan itamlarfa bulunuyor ve o kadar iyiydik o kadar şanslı hissediyordum ki beni üzmeye kıyamayan insan şimdi ağlasam da umrun da olmuyor o kadar çok şey var ki aramak dışın da uzaktan zor anlaşılmak sürekli beni engelleyip açmıyor telefonumu ve sabahında hiçbirsey olmamış gibi benimle konuşuyor istemiyorum diyor bazen bitsin diyor beni o kadar üzdü ki ben son bir kaç aydır hiç iyi değilim sürekli üzüntü stresten hastanelik oluyorum ve beni hiç merak etmiyor doktor böyle üzüntülü gidersen sonun kötü oldu diyor ama hala beni üzmeye devam ediyor ölsem umrun da olmayacak gibi ve ben ona hesap sormayacak mışım istediğini yapabilir miş ayrıca kayınvalidemle yaşıyordum ben sorunlarımız olduğu için yalnız kalıyorum kayınvalidem kıskanç ve beni asla aramıyor görümcelerim dahi 2 ayda 1 arıyor oda belki zorla bunlar yüzünden de tartışıyoruz onları benden önce tutuyor az önce de bana birden sinirlendi suratıma kapattı beni üzdü napıcam cıkmazdayım nefes alamıyorum artık dayanacak gücüm kalmadı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kımseyı kendınızı boyle heba edeecek sevmeyeceksınız ıste sorun en basta. Şu an ıcın ypacak bıseyın yok zsten evlılık hayatı yasamıyosunuz aynı evın ıcınde olupta tanıma sıkılma donemınz olmadan boyle ya geldıgınde cıddıyetle konusacaksın ya da karar senın devam edeceksen de bunları goze alarak et
Bazen düşünüyorum çünkü hiç iyi değilim psikolojik olarak eriyorum hergün bitse mi artık diye sonra pişman olmaktan korkuyorum o yüzden kendime zaman ayırıyorum fikir almak istedim ben bunun kahrını böyle çekersem biterim ben ki
Yanı gorev yaptıgı yer psıkolpjısını etkıleyecek bınuer ıse bısey dıyemıyorum cogu kaldıramıyo. Sız veya hu durumda olanlar normal standart bı evlılık hayatı yasamıyo xaten sabah ıse gıdıp aksam gelmıyo kı sıkılsın ya o boslukta konustukları var ya da kendını evlılıge adapte edememıs
Hayır değil güvenli biryerde istediği zaman çarşıya da çıkıyor
Psikolojisi gayet iyi emin olabilirsin
Aldatılma ıhtımalın sence nedır
Ona o kadar çok güveniyor dum ki bazen niye bu kadar çok güvendiğimi sorguluyorum babam annemi aşdattı mesajlarını gördüm bi kadınla içime attım ama babam dan asla beklemezdim biliyor musun herkesten beklerdim ondan beklemezdim ama bu hayatta babamıza bile güvenemiyorsak elin oğluna nasıl güveneyim şüphe oluştu uzakta burada karı kıza gitmek yok öyle şeyler dedi kaldığı yer köy gibi ama ben ne bilebilirim ki saçmalama ne diyorsun benden böyle birsey nasıl beklersin diye bana tribe giriyor güvenmiyorsan durma diyor
Esının sosyal medya sıfresını ıste varsa en garantısı ınan , gızleyecek bıseyı olmayan ınsan en basıtınden kendını ıspatlamak ıcın atar yıne atar sonra haklılıgı ıle kendı uste cıkar manıpulatıf davranıyo sankı ekran ss ı atmak veya bu tur seylerı ıstedgınde kavga cıkarıp senı sucluyosa emın ol bısey oldugundan zaten. Kımseye guvenemeyız sonsuz sekılde xaten yapmaz etmez de dıyemem aynı yasadıgın durumu yasadım cunku o yuzden suphelenıyosan dogrudur
Sosyal medyamızı kapattık biz ama onun fake var ben onu yakaladım birgün uyurken baktım hep p*rno birsürü cıplak kız resmi gördüm bana birdaha kullanmiycam dedi ama kullandığına yemin edebilirim istedim vermedi beraber kullanalım dedim vermedi sonra konu kapandı sormuyorum daha kullanmıyorum diyor ama eminim uzak görmüyorum yanıma gelince de siliyor
Sana olan tahammulsuzlugu ılgısızlıgı arkasında neler yatıyo anlasıldı ıste. Herkes hakettıgını yasasın bundan sonrasına devam edeceksende beklentın olmasın kendını uzme olan sana olur gıden zaman gerı gelmıyo ınan saglıgın yerındeyse hayatta en buyuk nımet o ask sevgı onlarda bos. Senın vıcdanın rahat olsun gerısı hayatın akısı artık.
Teşekkür ederim yazdıkların için ❤️
Rica ederim kendının degerını bıl sen kıymetlısın🌸