Evlilikte insan değişiyor?

Merhabalar hepiniz umarım iyisinizdir ben hiç iyi değilim anlatsam roman olur gerçekten dertlerim
Ben 3 yıldır evliyim eşim asker sözleşmeli yılda 2 kere yaz kış olmak üzere geliyor 14 günlüğüne ben herseye rağmen onu bu şekilde kabul ettim sevdim nerdeyse 15 yılı olacak bunun öncesinde de bekledim ben onu 5 yıldır daha son 2 aydır o kadar değişik davranıyor ki bana benden sıkılmış gibi benimle konuşmak istemiyor oysaki yan yana değiliz biz hergün 10 defa konuşurduk ama şimdi 1 defa konuşmak istiyor oda hatırlarsa aradığım da yeter artık rahat bırak beni diyor kapatınca da oh be kapat filan itamlarfa bulunuyor ve o kadar iyiydik o kadar şanslı hissediyordum ki beni üzmeye kıyamayan insan şimdi ağlasam da umrun da olmuyor o kadar çok şey var ki aramak dışın da uzaktan zor anlaşılmak sürekli beni engelleyip açmıyor telefonumu ve sabahında hiçbirsey olmamış gibi benimle konuşuyor istemiyorum diyor bazen bitsin diyor beni o kadar üzdü ki ben son bir kaç aydır hiç iyi değilim sürekli üzüntü stresten hastanelik oluyorum ve beni hiç merak etmiyor doktor böyle üzüntülü gidersen sonun kötü oldu diyor ama hala beni üzmeye devam ediyor ölsem umrun da olmayacak gibi ve ben ona hesap sormayacak mışım istediğini yapabilir miş ayrıca kayınvalidemle yaşıyordum ben sorunlarımız olduğu için yalnız kalıyorum kayınvalidem kıskanç ve beni asla aramıyor görümcelerim dahi 2 ayda 1 arıyor oda belki zorla bunlar yüzünden de tartışıyoruz onları benden önce tutuyor az önce de bana birden sinirlendi suratıma kapattı beni üzdü napıcam cıkmazdayım nefes alamıyorum artık dayanacak gücüm kalmadı
Evlilikte insan değişiyor?