Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Esra_bayram
Evlenen insanların karakteri değişir mi?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Esra_bayram

Eminim ki birçok insan böyle bir şey olamaz diyecek Ama gerçekten bazı erkeklerin evlendikten sonra karakteri bambaşka değişiyor yani bir insan eşini sevebilir değer verebilir kıymeti verebilir Ama öyle erkekler görüyorum ki eşine ve eşinin ailesinin resmen tapıyor kendi ailesini bir kenara atıyor, Yani bir insan eşine değer vermesi demek onun kölesi olması demek değildir bana göre
22 Temmuz, 2023 Cumartesi 19.15
Bu durumdan şikayet eden çok fazla insanlar olduğunu gördüm. Evlendikten sonra değişmiyorlar aslında. Sadece bir maske takıyorlar ve evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteriyorlar. Bana göre yanlış. İnsan nasılsa öyle olmalıdır. Bu tarz şeyler insanı soğutabilir ve boşanmaya kadar gidebilir.
Özellikle de ailesine karşı çok değişen erkekler gördüm
Hayır değişmez yani değişmemeli bir insan kimse için değişmemeli ben kimse için değişmezdim mesela evlendiğim zaman sadece gerçekten yaşadığımı hissederdim o kadar. ama her insan farklıdır. bazıları değişir bu değişim her zaman ortaya çıkmaz veya aynı düzeyde olmaz. Evlilik, bir kişinin hayatında önemli bir dönüm noktasıdır ve bu süreçte bazı değişiklikler yaşanabilir. Ancak karakter değişimleri, bireyden bireye farklılık gösterir ve birçok faktöre bağlıdır. Evlilik, kişilerin daha fazla sorumluluk üstlenmelerini gerektirir. Birlikte bir yaşamı paylaşmak, ev işlerini ve finansal sorumlulukları paylaşmak, birçok insanın olgunlaşmasına ve daha sorumlu olmasına yardımcı olabilir. Bazı insanlar evlilikleri boyunca karakterlerinde belirgin değişiklikler yaşamazlar ve kim olduklarını korurlar. Evlilik, zaten güçlü olan bir ilişkinin gücünü artırabilir ve eşlerin birbirlerini destekleyerek birlikte büyümelerine yardımcı olabilir.
Bundan dolayı eş seçimi çok önemli sevgili iken hertürlü karşında ki insan sana iyimser yönünü gösterir aslında karakter değişmiyor evliyken o kişi gerçek benliği ortaya çıkıyor ek kötü yanlarınıda görmüş olursun bundan dolayı evliliğin ilk yılı hatta birkaç yılında çocuk yapmak mantıklı değil 2 veya 3 yıl o kişinin karakterini tanımak daha önemli sonra çocuk yapmak en iyisi neyse (eig verirsen sevinirim:))
Gerçekten doğru söylüyorsun eş seçimi bu konuda çok önemli çünkü insanlar eşlerini çok güzel yönlendirebilir özellikle kadınlar
@barbarrra seçerim 🤗🤗
You're welcome
Zor bence
Cevap
14Cevap
Köprüden geçene Kadar keçiye dayı diyorlar 🤣
Ailesini satan erkeklere şaşıyorum
Erkeklerin değişiyor, karakterleri hiçbir zaman tam oturmadigi için...
Kesinlikle katılıyorum bazıları ailesinden bile vazgeçiyor
Baba evinde deli fırtına olan babamla annemle kavga eden ben kocam bağırınca gözüm doluyor
Gerçekten kadınlar için de zor 😞
Hakikaten değişiyor. Bambaşka bir insan oluyorlar.
Kesinlikle katılıyorum ben abimden biliyorum adam resmen güvensiz bir şey oldu
Herkes öyle olmasa da bayağı bir kişide oluyor
Kesinlikle birazda evlendiği kişiye bağlı fesat olursa aileden koparır
Ben kuzenimde göruyorum baya değişti eskiden gıcıktı artık herkesi seviyor ne. Bilim
Bazıları da daha fazla gıcık olabiliyor
Degişmez diyenler illaki degişir bu illaki olumsuz olarak dusunmeyelım olumlu sekılde degısen oluyor mesela atıyorum adam bır konuda sorumsuz esı ıcın o sorumsuzlugunu giderir.
Değişmez, eğer sakladığı bir hâl ve durumu varsa, bir yüzünün daha olduğunu veya bir yüzsüzlüğünün daha bulunduğunu ortaya çıkarırsın yalnızca. 🤷♂️
Değişir daha çok kadın erkeğin karakterini değiştirebilir. Erkek bazı çocuksu hareketlerinden örn playstation oynamak gibi hareketlerini terk eder
Karakter olarak pek sanmıyorum da başka bir aileyle içli dışlı olduğun için mecburen birtakım özelliklerini benimsiyorsun onların.
Ben bunu kadınlarda gördüm. Tabii çok seyrek. Evlendikten sonra o kadar sinsi planları varmış ki. Şeytan getir götürünü yapar.
Değişmiyor aslında saklıyorsa meydana çıkıyor
Değişmiyor karakterlerini gösteriyor öncesinde gizliyorlar çünkü
Evlendikten sonra tamamıyla başka birisi oldum.
Benim sadece giyim tarzım değişti onun dışında değişen bir şey yok
evlendikten sonra insanların hareketleri karakteri sevdiği şeyler değişebiliyor
Bazılarının karakteri değişir demeyelim de gerçek karakteri ortaya çıkar
Değişmez sadece sevgiliyken iyi numara yaparlar elde edene kadar
bazı konularda ınsan ıllakı degısır
İlk etapta tiyatro 🎭 yaptıysa değişir
Değişmiyor ama gerçek yüzü ortaya çıkıyor
Evlenmedim daha bilmiyorum.
Hiç evlenmedim bilmiyorum abiş
Karakter değişmez ama biraz olsun olgunlaşır.
Değişmez
degisir
Degismez
Bence evet
365 derece değişir hemde 🙄😔 üzgünüm
360 derece döndüğünde yine aynı yere gelir. 180 derece dönerse tersine gider.
Gtu kalkıyor
bacım cocu
Ssskkkktir lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?