Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her gün 1 kere oku doğru kişiyi bulursun inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-de-hu şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da rab-biş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri muhammedün eşrafül arabi vel acemi muhammedün hayrü men yemşi ala kademi muhammedün basitul marufi cami-uhu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün sahibül ihsani vel kerami muhammedün tacür rusulillahi katıbeten mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün sadikul akvali vel kelimi muhammedün sabitül misaki hafizuhu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün tayyibül ahlaki veşşiyemi muhammedün hubiyet bin nuri tıy-ne-tü-hu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün lem yezel nuran minel kıdemi muhammedün hakimün bil adli zu şerefin mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün madenül inami vel hikemi muhammedün hayrül halkıllahi min mudarin mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün hayru rusulillahi küllihimi muhammedün dinuhu hakkun neziri bihi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün mücmilen hakkan ala alemi muhammedün şükruhu farzun alel ümemi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün zikruhu ruhun li enfüsina muhammedün ziynetüddünya ve behcetüha mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün kaşiful gummati vezzulemi muhammedün seyyidün tabet menakibuhu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün sagahur rahmanu bin niami muhammedün safvetül bari ve hiratühu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün tahirun min sairit tühemi muhammedün dahikun liddayfi mükrimuhu mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün caruhu vallahu lem yudami muhammedün tabetit dünya bi bisetihi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün cae bil ayati vel hikemi muhammedün yevme ba-sin nasi şafiuna mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün nuruhul hadi minezzulemi muhammedün kaimun lillahi zu himemin mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün hatemün lir-rusli küllihimi şeriat kenzi hak miftah tarikat mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh ümmün nebiyyi amine min harri naril ahirah ahyel ilahu mevteha fe amened fil ahirah büşra lena maşeral islami inne lena minel ı-nayeti ruknen gayra münhedimi mevla ya salli ve sellim daimen ebeda ala habibike hayril halki kül-li-hi-mi allahümme salli ve sellim ve barik aleyh muhammedün beşerün ve leysekel beşeri bel hüve ya-ku-te-tün ven-na-sü kel ha-ce-ri allahümme salli ve sellim ve barik aleyh allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
19 güSenin hayatına gördüğün öpüşen bir karşı cinsten sevgili girmemesi için dua et, resmi nikah olmadan değil öpüşmek elini bile erkek tutmamalı... Sevgili ve ya nişanlı olmak garanti evlenilecek anlamı taşımaz... Sevgili edinmek için eğer sen de adım atmıyorsan? adım at illa karşı taraf tan bekleme... Bende eş adayı bayan üzeri muhattap oldum ama konuşmaya bile deymez birisi çıktı karşımda ki bayan ve beni amire şikayet etti bana arkadaşlık teklif ediyor diye :). Halbu ki ben arkadaşlık teklif etmedim ileriye dönük yuva kurma niyetim üzeri sizden etkilendim sevgiliniz yoksa ve sizin de niyetiniz olursa? birbirimi zi tanıyabilirmiyiz dedim. Eğer sevgiliniz varsa? Allah tamamına erdirsin demiştim. Sonrası bu yaşadığım olumsuz deneyim üzeri başka bayana gidip niyetimi ona sözlü olarak belli bir süre açmadım. Genellemesiz günümüzde sevgili veya nişanlı olup bir biri ile öpüşen sevişen hatta cinsellik ve aşamalarını yaşayan var :(, ancak bir veya 2 taraf resmi nikah ve evlilik sorumluluğu olmadığı için istediği arzuları ve bedensel temas ve zevkleri karşı cins ile yaşayıp aka bi sıkılınca ya da daha çok içine sinen ve istediği kişilik ve maddiyat ile tahsilde birini görünce ona yönelip mevcut sevgili ya da nişanlısını terk edebiliyor genellemesiz... Sokak ta yabancı bir karşı cins gelip elini tutmak yanağından veya dudağın dan öpmek sevişmek vb istese kabul edilirmi? elbette hayır. Ama sevgili veya nişanlı olununca nasıl oluyor da resmi nikah yok ken evlenme garantisi yokken öpüşme sevişme vb. yaşanılabilinir? resmi nikah olmadan karşındaki el kızı ve el erkeğidir... Hakkın da selametlisi olsun amin.
00 Yorumla
19 güÇünkü mantıklı şeyler yaparken aşkı bulmayı bekliyorsunuz, aşk o mantıksız bir şekilde takıldığınız anda hazırlıksızken damlayan bir şeydir, eğer her şeyi çok fazla düşünürseniz zaten kimseye güvenemezsiniz yanınıza yaklaştırmazsınız ki, bu yüzden alımlı kızların geneli yalnız hatta "ortamlarda sırf kız güzel diye yanına gitmemezlik yapmayın, çoğu erkek böyle düşünüp sevgilisi vardır diye yanaşmıyor" diye bir söz bile var. Daha da önemlisi eğlence anlayışı tabii, istersen dünyanın en güzel kadını ol çok ciddiyet sahibi birisiysen yine kimse yanına yaklaşmak istemeyecektir, çok sert gerektiğinde konuşan bir erkek görünüşü düşün kafanda güvenilir gelir miydi mesela? Tam olarak bu sebeplerden çoğu insanın yaşı baya ilerlemiş olmasına rağmen sevgilisi olmaz, ama ağzı iş yapanların hayatlarında artık kaç tane isterlerse 5 veya 10 tane sevgilileri olur.
010 Yorumla
Soran19 gü5 10 sevgili yapmak çok mu mantıklı? Gayet neşeli birisiyim ama karşıma çıkmıyor işte
- 19 gü
Dediğin gibi de olabilir, ama normalde gülüp neşeliyim diyorsan sonra birisiyle konuştuğunda gülümseyerek konuşmayı bırakıyorsan o zaman neşeli görünüyor olmazsın sadece zihninde neşeli olursun öyle bir şey de var. 5 10 sevgili yapmayı mantığa hiç bağlamadım ki ben, istedikleri için kaç tane olursa olsun yapabildiklerini söylemek istedim.
Soran19 güİlk yazdığın cümle mantıksız geldi. Neşeliyim eğlenceliyim diyorum sadece zihninde öyle kalırsın dedin. Ne alaka?
Benim sadece 1 tane adam gibi birisi olsun- 19 gü
Şimdi söyleyeyim. Gerçekten hayatını neşeyle yaşayan birisi senin kadar sorgulamaz ve sayılara takılmaz, yani bir şeyi anlatıyorum düşünmek yerine direkt alaka seviyesi gibi şeylere odaklanıyorsun ya, bu işte arkadaşlığı da sevgiyi de öldürür, birisi seninle konuşmaya gelir keyif alamaz gider büyük ihtimalle bu yüzden çoğu kişi ilk başta gelip sonrasında gidiyordur, boğulduklarını düşünüyorum yani. Tabii sözü benliğini değiştir demeye de getirmiyorum, sırf alttaki kullanıcı seni sinirlendirdiği için gergin olabilirsin şu anda onun etkisinden de olabilir..
Soran19 güYazdıkların saçma geldi ve açık açık yorumumu yaptım. Katılmadığımı söyledim. Herkesin kendine göre bi düşüncesi var. Bu şekilde yazdın diye haklı sayılmazsın
- 19 gü
Sen bilirsin
Soran19 güZora gelince sen bilirsin😅 ben bilirim tabi
- 19 gü
Haklısın. Eninde sonunda kendi bildiğinin peşine gidecek birisine laf anlatmak kesinlikle zora gelmektir.
Soran19 güKendi düşüncelerim kendi beynim var çok şükür✌️
- 19 gü
Herkesin var. Önemli olan işe yarayıp yaramaması :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Girer hersey zamanla özenerek pattadanak olaya girip mutsuz olacağına bekleyip istediğin ya da gönlüne yatan birisni bulman daha iyi olur senin için madem o kadar olumsuz etkliniyorsun çiftlere denk gelebileceğin ortamlardan uzak durman bu süreçte yardımı olacaktır
03 Yorumla
Soran16 güKendimi eve mi kapatayım. Heryer çift dolu
Yapay Zeka Cevapladı
Görsel şovlar, müzik ve o romantik atmosfer birleşince insanın canının çekmesi çok normal tatlım 🥺 Ama sırf yalnız hissettiğin için yanlış kişilere şans vermektense, doğru zamanı beklemek en güzeli.
Bazen evren bizi harika birine hazırlarken biraz bekletir ✨ Şu an tamamen kendi enerjine odaklanmalı, o konserlerin tadını tek başına da çıkarmalısın 💖
En güzel aşklar genelde hiç beklemediğimiz anda gelir. Peki senin hayalindeki o doğru kişide olmazsa olmaz dediğin özellik ne? ✨☕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. O hayatı yaşayabileceğin insanların verdiği ilk izlenimi hoşuna gitmiyordur belki de..
02 Yorumla
Soran18 güNe gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 270,7b cevap paylaştı.
u 18 gübenimde canım çekiyor ama yok kimse. alışırsın.
00 Yorumla Bu biraz insanın kendisine de bağlı bir şey. Belki de farkında olmadan insanları kendinden uzaklaştırıyorsundur? Yanlış anlama sana terssin demiyorum ama bazen durum cidden bu olabiliyor. Mesela ben kendi adıma kendi halinde bir insanım ama arkamdan saydıranlar vardır illaki. Böyle bir yorum getiresim geldi…
02 Yorumla
Soran16 güGayet sıcakkanlı neşeli birisiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
18 güGiriyordur sen almıyorsundur. Böyle konular açıp ağlayan kızlarda gördüğüm bir kaç sorun var. 1) Özgüvensizlik 2) Dominantlık/maskülenlik 3) Feminist (erkek düşmanı) olmaları
Sen itaatkar, özgüvenli ve anti feminist olsan çoktan seni kapmışlardı. Tanışmaya çalışsam senle mesela direk kendi kendini sabote etmeye başlarsın. Diğer erkeklere karşı da aynı.
Senden olmaz ya. Kusura bakma da. İşin zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)19 güEn sevmediğim şey konserde birbirine d@yayanlar ve öpüşenler ya. Bunları yapacaklarsa ev tutsunlar. Ben orada müzik dinlemeye ve eğlenmeye gelmişim yani
63 Yorumla
Soran19 güEğlenirken yakınlaşmalar çok normal
Cevap sahibi19 güEğlenirken o kadar insanın içinde öpüşmek, birbirinin içine düşmek normal mi? Bu gibi şeyleri topluma açık yerlerde "eğlenme" adı altında yapmak hiç de normalleştirilebilecek bir şey değil.
Soran19 güHerkesin düşüncesi farklı saygı duymak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. Yalnız gidilen konserlerin hep sonu bu ya. Akşam biraz kafa dinleyeyim diye oturdum ben de bir yerde deniz olmadığı için nehir kenarında herkes el ele, kucak kucağa, dudak dudağa.. özendim içim gitti ne yalan söyleyeyim ama çözümsüz durumlar
14 Yorumla
Soran19 güAynı şekilde
Soran19 güTabiki benimde
Ben 5 yıldır evlilik yolunda koşuyorum ama daha dürüst bir kadın nasip olmadı karşılaşmadım, sabır etmekten başka çaremiz olmadığını da biliyorum o sebeble allah tamam ditenenkadar sabır edip o hayırlı hanımefendiyi bekleyeceğim
03 Yorumla
Soran18 güBazıları genç yaşta buluyor haksızlık bence. Bizde anca sabredelim😕
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gel biz de öbüşelim özenme canım . Bu nasıl dert lan dicem de yaşa göre normal gibi
43 Yorumla
Soran19 güGenel anlam için söyledim ya sadece konser için değil. Güvenebileceğim birisi yok
Soran19 güEvet tabiki sorun bu
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. bence sırf yalnız kalmamak için yanlış insanlarla vakit kaybetmektense böylesi çok daha iyi. doğru insan gerçekten hiç ummadığın bir anda karşına çıkıyor, ben buna çok inanıyorum.
012 Yorumla
Soran18 güHani çıkmıyor nerde? Yaşım kaç olmuş
Soran18 güE ben anne olmak istiyorum ama 40 ından sonra mı doğurcam
Soran18 güBekleyince değişen bişey yok
Soran18 güHerkesin bi nasibi yok ama demekki benimde yok
Soran18 güE yaşadıklarım sayesinde
Soran18 gü🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Doğru zamanda aniden gelir beklenen, merak etme. Sen sadece güvensizlik duygusunu nasıl aşabileceğini araştır, güven probleminin geçmişine gitmen gerekir.
09 Yorumla
Soran19 gü34 yaşındayım bunun daha doğru zamanı mı kaldı?
Soran19 güÇok karamsarım. Gençleri görünce herkesin yanında bi sevgili var, üzülüyorum ister istemez
Soran19 güNeden erken gelen hayırsız oluyor mesela ben bunu anlamıyorum. Bende evli mutlu çocuklu olmak isterdim ama yok olmuyorr😕 benim yaşlarımdaki kadınlar 1-2 çocuk annesi
- 19 gü
Haklısın bir şey diyemem. Anne olmak çok güzel bir duygu olsa gerek. Rabbim nasip eder inşallah. Aynı zamanda cinsellik de bir ihtiyaç, karşılanması gerekiyor, onda da haklısın. En azından onun için kendince bir şeyler yapabiliyorsun, kendi kendini rahatlatabiliyorsun yani. Tâbi ki sevdiğin biriyle bunu yaşamak çok başka ve zevk verici olur; ama sonuçta yazgı denen bir şey var. Bir insanın yazgısı onun çabasına bağlı.
Soran19 güKarışık işler ya nasıl bi yol çizmem gerektiğini bilmiyorum
Soran19 güAkışına bırakınca da hiç bişey olmuyor neyse
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sid sen misin? Sjsjs
https://www.instagram.com/reel/DEnQB7fs8kT/?stkn=dXE0bW0xdjVjNGZt01 Yorumla
Soran18 güBu ne
Gizli Üye(30-35)19 güOrtalık yerde öpüşenlerde evlenmiyor doğru insan değiller kendilerine saygısı olmayan kişiler o kızla öpüşen erkek bir iki gün sonra sıkılınca ayrılıp başka kıza gider o kızın meydanda rezil olduğu kalır öyle kızlarıda gurursuz midesiz erlek kadın diye alıp evlenir
29 Yorumla
Soran19 güKonserde yakınlaşmak çok normsl
Genel anlam için söyledim sadece konser için değil. Güvenebileceğim birisi yok.
Cevap sahibi18 güElbette doğru kişi çıkar kafana uygun kişi seni olduğun gibi kabul edecek kişi öbür türlü süslü laflar edip ortalık yerde sarılıp öpen sıkılınca sessizce uzaklaşan erkekten hayır gelmez
Soran18 güTemas etmekte sevgi göstergesi değil mi zaten. Bunları yapan neden uzaklaşsın. İnsan sevdiğine dokunmak istiyor yani. Doğru kişiden ümitli değilim artık
Cevap sahibi18 güDokunan yakınlaşan erkek artık amacına ulaştığı için heyecan sevgi özlem kalmıyor bir süre sonra sıkılıyor o yüzden kızlar kendini ağırdan satmalı heleki ilk tanışmada temas etmiyecek temas ettirmedi dokundurmadı diye erkek terk edecekse terketsin demekki onun amacı yakınlaşıp hevesi almak doğru kişi olsa bir kızın onurunu haysiyetini düşünür dokunmaya kalkmaz kız istemiyorsa saygı duyar
Soran18 güİlk tanışmada olmaz zaten sevgili olduktan sonra daha mantıklı
Cevap sahibi18 güSevgilide olsan güvenip fazla yakınlaşmıyacaksın biraz nazlı cilveli olacaksın her şeye tamam deyip müsaade edersin erkek bir süre sonra sıkılıyor bir bakmışsın arayıp sormayı mesaj atmayı bırakmış
Cevap sahibi18 güArtık cepte görmeye başlar
Soran18 güHerşeye tamam demeyi bende doğru bulmuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu işler kafaya takmadığında, tesadüflere inandığında biraz da hayata bıraktığında oluyor. Değişik insanlarla tanışmaktan korkma, yeni ortamlara gir. Biraz kısmet biraz da çaba.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. konserde yiyişmek istediğini söyleyip sonra hayatıma niye doğru biri girmiyor diye bi soru mu sordun sen? acaba neden? bi düşünmek lazım.
02 Yorumla
Soran18 güYakınlaşmanın neresi kötüymüş?
- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
18 güYanımda öpüşenler olunca, dine kufretme lan deyip millete dövdüruyorum ben öpüşmeyeceksem onlarda öpüşmesin
01 Yorumla
Soran18 güSende öpüş onlarda öpüşsün
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
19 güKonserde millet öpüşüyor diye senin neden sevgilin oluyor
17 Yorumla
Soran19 güGenel anlam için söyledim ya sadece konser için değil. Güvenebileceğim birisi yok
- 19 gü
Yaşın geçiyor gibi şimdiden evlilik için birini bul bence
Soran19 güSoruda zaten bundan bahsettimm? Doğru insan yok dedim okumadın mı?
- 19 gü
Doğru insan arıyorum diyerek;
Zengin, yakışıklı, uzun boylu , bakımlı, fit, cömert, kız geçmişi olmayan, efendi, karakterli bir erkek ararsan bulamazsın bence.
Hepsinin bir vücutta toplanması sonucu çıkan kişiyi sen hak ediyor musun diye bir düşünebilirsin. Senin yaşlarında yazdığım özelliklere sahip kişi sayısını da hesaba katarsak zaten imkansıza yakın.
Soran19 güPara da pulda gözüm yok. Adam olsun yeter
- 19 gü
Zengini eledik kaldı 20 kriter
Soran19 güÖzetle adam olsun yeter dedim çok bi kriterim de yok
- Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.
19 güEskiden konserlerde eğlenirlerdi şimdi $ikişmeye gidiyorlar
116 Yorumla
- 19 gü
Yaş kaç
Soran19 güSenin yaşların
- 19 gü
Hee yaşlısın yoksa konser daveti atacaktım
- 19 gü
@ananastronomi ne bu ya hep yaşlı karı dolu site
- 19 gü
@__PATRON__ Harbi hiç sorma çıtırları emcüklemişler
Soran19 güGenç ve çıtırım, seninle konsere gitmek isteyen kim?
- 19 gü
Siiieee
Soran19 güKesss. Beni görsen dibin düşerde neysee
- 19 gü
Göster lan konsere götürmezsem adam değilim
Soran19 güseninle konsere gitmek isteyen kim?
- 19 gü
@ananastronomi göster deyince yemediçamura yatıyor. bu da hayal güzeli
- 19 gü
@__PATRON__ Aynen göster diyince çamura yatıyor, seninle gitmek isteyen kim diyor sidikli işte klasik kara kız
Soran19 güValla gerçek diyorum dibin düşer. Üzgünüm seninle konsere gitmek isteyen yok
- 19 gü
Tamam göster dibim düşsün konser mevzusu değil
- 19 gü
@ananastronomi sulukule çingenleri gibi sıkışınca valla malla yemine başladı ama icraat yok.
16 güAynı durum düzgün insan denk gelmiyor ben çok ağladım
01 Yorumla
Soran16 güBende ağlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
17 güEğer hayatında biri olacaksa doğru yerdesin.
02 Yorumla
Soran16 güŞaka
- 16 gü
Ciddiyim
Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Doğru birisi öyle bir ortamda öpüşmezde sen bilirsin
01 Yorumla
Soran16 güKonserde yakınlaşmak gayet doğal
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
18 güKonserde opişen opturen doğru kişi değildir reis sen olayı çok yanlış anlamışsın
01 Yorumla
Soran16 güYakınlaşmak normal
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
18 gü119 erkek yorumuna karşı 18 kadın yorumu
Bu kadarmış işsizlik var anlamadım ki01 Yorumla
Soran16 gü😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
18 güÖpenimiz yok sarılanımız yok yok da yok ne var ki xd
03 Yorumla- 18 gü
Atanmış olsaydın hepsi olurdu bak 😛
- 18 gü
@DiplomalıHavuç tabii doğrudur dkfkkf
Soran16 güAğlayalımm
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çırpınma sende bul bitane deyyuz kendine sabah akşam sviş
01 Yorumla
Soran18 güSus be ne demek istediğimi anla önce
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
18 güNiye yalnız gittin o zaman? Ben de gideceğim Kasımda Cem Adriana
02 Yorumla
Soran18 güGelen kimse olmadı biletim vardı
- 18 gü
Oluyor bazen öyle ya ben de bir kere Duman konserine gidecektim arkadaşımla arkadaşım bir işi çıktı bileti başkasına da veremedim Gelmek isteyen olmadı denk gelmedi yalnız gitti mesela Oluyor öyle şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
18 güSen evlenmelik mi eglenmelik mi partner ariyorsun
07 Yorumla
Soran18 güEvlilik
- 18 gü
İste o cok zor
Soran18 güNeden
- 18 gü
Evlilik sorumluluk agir yanlis kisiye denk geldiysen hepten bobu yedin bisanmak ayri dert o yuzden evlilik isi zor
Soran18 gü😕 e nereye kadr
- 18 gü
Evlilik sartini kaldir. Sartlandirma kendini akisina birak olucaksa olur ol olmayacaksa ki cini yirtsan da olmaz. O sebepten relax ol. Hayati akisina birak
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Konserde de çaktırmadan sevişmek dokunmak güzel oluyor
06 Yorumla
Soran18 güEvet
Soran18 güTabi
Soran18 güNeden
Onlarınbirbirlerine doğru olduklarını nerden biliyorsun🤣
04 Yorumla
Soran18 güDışardan öyle duruyor
Soran18 güOnu bilemeyiz
Doğru birisi ne demek? Kişiden kişiye doğrular değişebilir
08 Yorumla
Soran18 güAdam gibi adam yok
Soran16 güKime var
Soran10 güEvet öyle bi şarkı var
Soran8 güOlma ihtimalı var
- 7 gü
Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Sen nasıl biriysen ona göre birini hayatına almalısın. Sırf hayatımda biri olsun diye birini alırsan ziyan olursun. Senin adam gibi adam yok derkenki beklentilerin neler? Bir de diyelimki karşına çıktı böyle biri o zaman sen de ona uyum sağlayabilecek karakter var mı? İnsanların istekleri beklentileri değişebilir ama doğrular çoğu zaman sabittir. Bu yüzden isteklerimize göre biri ile denk gelmememiz bazen bize karşımızdakinin yanlış insan olduğunu düşündürebilir. Belki de doğru insan hayatımızdan geçip gitti biz anlamadık 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
19 güSevgilinizle öpüş bilirmiyim diye izin isteseydin göz hakkı ben mangal yaparken de göz hakkını göze yirim🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
19 güBiraz nasip biraz kısmet. Kaldı ki devirde bozuk. Güvenilecek insan sayısı çok az.
014 Yorumla
Soran19 güÇok üzücü ya bulanlar nasıl buluyor
- 19 gü
Şimdi gidip iddia ya da herhangi bir kumar oynasam ve şansıma kazansam. Sonra şunu diyebilir misin? O kazandıysa bende kesinlikle kazanırım?
Soran19 güÇok saçma bi benzetme. Şu kadar insanın içinden neden benim karşıma düzgün birisi çıkmıyor? Çok fazla beklentimde yok. İddia kazanmak çok başka
- 19 gü
Nasip kısmet diyorum. Bir çay söylersin ama nasibin varsa içersin. Kaderinde o çayı içmek yoksa içemezsin. Çalışarak ya da kazanarak elde edilen bir şey değil bu şans lazım. Haa sorunda bahsettiğin insanların çoğu sırf boşta kalmamak için eğlenmelik sevgili yapan tipler muhtemelen. Gerçekten evlenmeye değecek iyi bir insana denk gelmek çok zor fakat sırf sevgili yapayım, gezeyim tozayım eğleneyim diyorsan o o kadar zor değil. Etrafta bir dünya abaza var zaten.
Soran19 güİşte bazıları sanşlı bazıları sanşsız konu bu. Bana göre haksızlık
- 19 gü
Ohooo ona bakarsan dünya da engelli doğanlar var, çok fakir bir ailede doğanlar var, bebekken tacize, tecavüze veya eziyete uğrayanlar var. Bu dünyanın kendisi zaten adaletsizlik üzerine kurulu ki.
Takılma böyle şeylere. Eğer takılmalık erkek arkadaş istiyorsan da daha sıcak kanlı ol, cilveli ol, herkese mavi boncuk dağıt. Biraz da açık giyindin mi onlar seni bulur merak etme 😅😂😂 zor bir şey değil yani. Birazda senin elinde.
Soran19 güEvet dünya adaletsizlik 😕
Açık da giyiniyorum evet takılmalık olan erkekleri görüyorum bi kaç takıldığım oldu ama ben ciddiyet istiyorum- 19 gü
Sen ciddi bir ilişki istiyorsun. Yani ciddi bakıyorsun. Eğlendiğim adam evleneceğim adam olsun kafasındasın sanırım.
Soran19 güAynennnn öyle
- 19 gü
İşte öyle birini bulman zor diyorum. Yani evlenmeye değecek birini. O konserde gördüklerinin hepsi sırf menfaati için birlikteler. Kızlar erkeklerin parasını yiyor ve geziyor bunun karşılığında sevişiyor veya yatıyorlar. Yani iki tarafta birbirini idare ediyor. Öyle bir ilişki çok zor değil kolay.
Soran19 güYa aralarında ciddi olanda vardır tabiki. Sevişmek kötü bişey de değil ayrıca
- 19 gü
Eee vardır tabiki kötü demedim ama olanda bu yani. Biraz dışa dönük ve sıcak kanlı olman lazım. O zaman onlar seni bulur. Evlenicek birine denk gelmen zor ve çok şanslı olman lazım.
Soran19 güNeşeli ve sıcak kanlıyım ztn
- 19 gü
Öyleyse bakış açını değiştir. Yani evleneceğim adamla eğlenmek istiyorum değil de, eğlenirim bakarım iyi biriyse ve güvenilir biriyse evlenirim de. Yani eğlen gez toz önce direkt ciddi bir ilişkiye adım atmış gibi bakma.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sen konsere müzik dinlemeye gitmişsin, millet orayı çiftler fuarına çevirmiş. 😂
06 Yorumla
Soran19 güE konserde normal öyle şeyler
Soran19 güTam karşımdaydı? Ne yapsaydım
Soran19 güKonser tam karşıdaydı zaten?
- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
19 güDoğru kişiyi bulmak senin görevin, seni kullanıp kenara atan kişiler sen seçtin
04 Yorumla
Doğru kişi nerde?- 19 gü
Buradayım
Soran19 gü🤦🏻♀️
- 19 gü
🌹🌹
19 güSende gidip azcıkta bn öpe bilirmiyim deseydin göz hakkı
02 Yorumla
Soran19 güKes be mlmısın?
- 19 gü
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
18 güDoğruyu yanlış yerde arıyorsundur belki,
Bakış açını değiştir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)18 güKendim yazdım sandım dün bende gittim aynı şekilde hissettim
13 Yorumla
Soran18 gü😕 nerde hangi konserdi
Cevap sahibi18 güBursa'da yüksek sadakat konseriydi
Soran16 güHmm yanında biri olunca çok başka oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
19 güYanlarına gitseydin belki orada tanıştıkalrını öğrenir, dahil olabilirdin sende
04 Yorumla
- 19 gü
Tanımadan güvenemezsin kimseye. Tanımak içinde yüz yüze vakit geçirmen ya da özel konularda açıksözlü sohbet etmek gerekir.
Soran19 güTanıyınca da güven olmuyor
- 19 gü
Ufak testler yapabilirsin, yalan söylediğini ortaya çıkarmak için. Aklına geleni sen üzülme diye söylemekten çekinen kişilerden uzak dur derim
Gizli Üye(25-29)18 gü30-35 olmuşun sana giren girer bu saatten sonra
05 Yorumla
Soran16 gü😅
Cevap sahibi16 güHayret. Güldün. Bela okuma lanet etme küfür bombardımanı yok mu?😂
Soran15 güVar
Cevap sahibi15 güGönder gelsin güzellik.
Cevap sahibi15 güİçinde kalmasın
Gizli Üye(36-45)18 güSeninle tanışmak isteyenlere şans veriyor musun?
04 Yorumla
Soran16 güHepsine değil
Cevap sahibi16 güBelki de kaçırdığın oluyordur
Soran15 güBelki
Cevap sahibi15 güHangi şehirdesin
Gizli Üye(45 üstü)18 güSenin bazı kriterlerin var kafandaki kriterlere göre ariyrosan bekleyeceksin 😂
02 Yorumla
Soran18 güNeymiş kriterim
Cevap sahibi18 güBunu sen bilirsin... herkesin kafasında bir profil ya da düşünce vardır... mesela uzun boylu ya da kaslı ya da arabası olsun vs.. gözleri şöyle olsun falan yokmu senin kafanda bir kriter...
Gizli Üye(36-45)19 güYasin kac bilmem ama kimsenin hayatina dogru insan girmiyor
04 Yorumla
Soran18 güPeki neden öyle? Doğru insan giren çok görüyoruz
Cevap sahibi18 güSonu husran dogru insan goruyoeuz evet
Soran18 güHayır ya hepsi hüsran değil
Cevap sahibi18 güBen hep husran gordum
Gizli Üye(36-45)19 güHarbiden cok sinir bozucu durum bende yaşamıştım. Senjn yas kac
013 Yorumla
Soran19 gü😕
Cevap sahibi19 güYani yalnız mi gittin konsere 😐
Cevap sahibi19 güBende yalnizlik çekiyorum
Soran19 güEvet yalnız gittim
Soran19 güYazmam
Cevap sahibi19 güNeden peki akli başında biriyim
Cevap sahibi19 güYalniz kalırsın iste dışarıya kapalisin
Soran19 güSanaldan gerek yok
Cevap sahibi19 güSanalı bende sevmiyorum da tanışmış olurduk en azından. Yakinsindir belki
Soran19 güReel olsaydı belki
Cevap sahibi19 güReele dökerdik anlassaydik. Bende kafa dengi bulamıyorum zaten
Soran19 güYok sağol
Cevap sahibi19 güTırstın
Gizli Üye(25-29)19 güZamaninda olmuştur seninde onlarinda her zaman olmuyor ki
02 Yorumla
Soran19 güOluyor ama kısa sürüyor
Cevap sahibi19 güÖzel bir nedeni var mı
19 güBen de konserde herkes öpüşünce böyle bir sorgulamaya girmiştim djkfkf
21 Yorumla
Soran19 güEvet ya kötü
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Derdim keşke bu olsa , beni çağır öyle bir durumda
01 Yorumla
Soran19 güKomikmisin sen şimdi
Daha geçen gün dolandırıldım date diye çıktım beni götürdüğü mekanda 70bin hesap geldi daha da tövbe 😂
06 Yorumla
Soran16 güŞaka yapıyorsunnnn
Soran16 güTamam da okadar ne aldınız. Hepsini sen nasıl ödedin
Soran16 güOhaaa geçmiş olsun üzücü ya
Sabırlı ol doğru kişi seni bulacaktır ama sende biraz çaba göster tabiki sosyal medyadan düzgün birisini bulmaya çalış mesela
01 Yorumla
Soran16 güDüzgün insan yok
19 gü%100 Doğru insan diye bir şey yok , Bazı olumsuz taraflarını görmeyeceksin , Yani o kadarı kadı kızında da olur hataları görmeyeceksin
01 Yorumla
Soran19 güYine olmuyor yine olmuyor
17 güHer kesin önünde öpüşen sevgili olmasada olur ya sıkma canını
03 Yorumla
Soran16 güYakınlaşmak gayet normal
- 16 gü
Her kesin içinde değil ya
Soran15 güO senin düşüncen. Ben kimseyi takmam
18 güNe zordur değil mi bizi böyle seven olmadı ya
01 Yorumla
Soran16 gü😅
18 güAcaba neden sana kimse dayanamıyor bence asıl soru bu
02 Yorumla
Soran18 güNedenmiş
- 18 gü
Vallahi ben de sana soracağım bunu istersen konuşalım bu konuyu
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
19 güeğlenceli neşeli biri misin öyleysen gel bul beni
03 Yorumla
Soran19 güÖyleyim. Olmaz yaşlısın
- 19 gü
🤣🤣🤣
19 güKonuşmak sohbet etmek istermisin. Bende senin gibi dusunutorum
04 Yorumla
Soran19 güNasıl
- 19 gü
Bende çevrede goruyorum ve bende ysnlizim. Bende istiyorum biri olsun
Soran19 güTşkler istemem
- 19 gü
Peki bende teşekkür ederim
19 güİnsan mı kaldı toplum çöktü bulabilirsem haber ver
310 Yorumla
Soran19 güÜzücü ya nasıl evlenelim?
- 19 gü
Gözlerim kör olsaydı belki bulma şansımız daha yüksek olurdu toplum o kadar güven vermiyor artık. her şey sahte gerçek olan bir şey kalmadı...
Soran19 gü😕😕😕 bu durum üzüyor beni ya
- 19 gü
Niye üzülüyorsun canım aldatılmak mı istiyorsun?
Soran19 güHayır düzgün birisini istiyorum. Bulanlar nasıl buluyor?
- 19 gü
Bulanlar sence düzgün mü arıyor ki düzgünce birinl bulsun
Soran19 güYa tabiki düzgün olan çok çift var. Nedense benim karşıma çıkmıyor
- 19 gü
Çok zor
Soran19 güYani yaş geçiyor
- 19 gü
Sabırlı ol
18 güDoğru birini bulmak zor bacım aman aman sakın onları görüp ideallerinden vazgeçme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)19 güBazan öyle oluyor haklısın iyi ki annemle arkadaş gibiyiz onlar giderim öyle yerlere arkadaş gibi takılıyoz
03 Yorumla
Soran19 güAnnenle bi yere kadar
Cevap sahibi19 güÖyle bir yere kadar ama anlayışlı olunca da neyyse
Cevap sahibi19 güEn azından sarılıp öpüşeceğim birisi
18 güNiyetin öpüşmek mi dogru insan mı
11 Yorumla
Soran16 güHer ikiside. Doğru insanla öpüşmek
Doğru birisi = Konserde öpüşen
16 Yorumla
Soran18 güHerkesin düşüncesi farklı. Sen öpüşmezsin olur biter
Soran18 güAynen haha
Soran18 güTek gittim dktt