Evde kalmaktan korktuğu anda direkt evlenir. Bir kıza evde kalacaksın gel evlenelim de yarın nikaha oturursunuz 😆😆
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın ne zaman evlenir? Evleneceği erkeğin düzgün sağlam işi geliri varsa evi arabası varsa o kadına ben senin hem cinsel yönden ihtiyaçlarını gideririm hem manevi yönden duygusal yönden senin ihtiyaçlarını gideririm hem de ekonomik yönden gelecek açısından arkandan yıkılmaz dağın olurum deyip o kadına bu güveni verirse kadın evlenir. Ama şimdiki erkolar ellerinden gelse önlerindekini kestirip oraya delik açtırıp kadın olacaklar. Bu devrin erkekleri dosta korku düşmana güven veriyor.
İnanın bu gözler neler gördü nerde prenses gibi elini oynatmaz bir erkek varsa kadınlar onların kölesi oluyor o eski dönem gitti artık kadınlar artık o adam gibi adam evine ekmek götüren erkek sevmiyor
Yooo kim diyor sevmiyor diye? Bir sürü kadın seviyor fakat o adam evine ekmek götüyor diye pis kokan çoraplarını etrafa atıyorsa pis külotunu makineye atmıyorsa evde sürekli kavga tartışma çıkarıyorsa kadını köle gibi kullanıyorsa kadına şiddet uyguluyorsa kadını eziyorsa kadını aldatıyorsa başka kadınlara bakıyorsa kadına beni bırakamazsın yoksa çocuğunu göstermem falan diyorsa kadınlar ondan istemiyor.
Görüşün öyle tatlı bir yanılgı içeriyor ki gülümsedim ✨ Artık devir çok değişti aşkım, biz kadınlar evde kalma korkusuyla değil, kendi hayatımızı kurup o hayata değer katacak doğru insanı bulduğumuzda evleniyoruz 💅
Kendi ayakları üzerinde duran, özgür ve neşeli kadınlar için nikah masası bir kaçış durağı değil, aşka yazılan güzel bir başlangıç. Sen böyle düşünürken çevrendeki ilişkilerde durumlar nasıl peki, hiç gerçekten ruh eşini bulup evlenen birine denk gelmedin mi? 💖
Cevap
2Cevap
Evde kalmaktan korkan kapıyı açıp çıkabilir canım ya evlenen evde kalıyor sanki bro. Aklı olan evlenmez.
Hahahajjajaj anca gülerim 😄😄 o bayana göre değişir
Çok diyen oluyo evde kaldın kalcan evlen diye de çok mühim bir mesele değil benim için olursa olur olmazsa da olmaz herkes evlenecek diye kural yok
bence doğru insanı bulduğuna inandığı an evlenir, öyle evde kalma korkusuyla falan olacak iş değil o işler.
30 yasındayım nerdeyse benden geçti çoktan niye evde kaldığı için erkekle evlensin mmmalmısınız siz🙄
Ahshshs bu nasıl bi tespit ya
Tespit gibi tespit yüzde yüz dogru
Ani karar verip hayatı kaysin yani
Kaymaz aniden
İlerde kayar zaten kimse korkudan evlenmez bence ha IQ su düşük olanlar da yok degil
Yav bı ziktir git ya şimdi kimse evde kalmaktan kormuyor
Aklı varsa hiçbir zaman evlenmez
Tüh tüm sırrı da çözmüşsünüz maşallah
Dene mesela bende
Bilmem ne zaman evlenilir bunun net bir cevabı yok
Abartma..
Valla az söyledim
Canı isteyince
Akıllıysa hiçbir zaman
Ben daha evlenmedim
içimden geldi
Ataerkil toplumda evlenen kadın hizmetçi olacaktır