Ayrıldıktan sonra önüme geleni ekleyen, fake hesaptan stalklayan ex ne yapmaya çalışıyor?

1 yıllık ilişkim bitti, ikimiz de ailelerle tanışıyorduk, her neyse 4 ay önce uzun bi ayrılık yaşadık, ilk defa o zaman peşinden gittim koştum, kendisi kaçtı bu sefer sonra ben de çekildim, sonra kendisi geldi 1 buçuk ay sonra ama sürekli görüşüp barışıp ayrıldık o süreçte. Şimdi 1 ay önce tekrar ayrıldık, ayrıldıktan 2 hafta sonra sevgili yaptı, içime kuşku düşmüştü, instagramına girmeye çalıştım ve girdim tesadüfen, kızla müzik eşleşme uygulamasından tanışmış sanırım, o gece ona yazdım sabah uyandığında bana ağır konuşarak 5 defa aradı, yazdı, o günden sonra bir defa cevap vermedim, 4 gün sonra kızla konuşmayı kesti, 1 hafta sürdü o ilişkisi, şimdi de hesabına farklı kızlar ekliyor. Açık kapalı karışık hepsi. Bir yandan da fake hesaptan benim storylerime bakıyor. O fake hesapta ilk sevgili olduğumuzda o hesabı kapatmak için almıştım, kapatmamıştım, kalmıştı öyle, bu en son ayrıldığımızda ablasını falan takip ediyordu, ablası ne paylaşmış diye bakmıştım, ablası sanırım anlamış, benimki de ertesi gün kendi orijinal hesabından istek atmıştı, ben çıkış yapmıştım hemen, sonra o hesabı geri almış, oradan bakıyo bana. O hesap bomboş ama
Ayrıldıktan sonra önüme geleni ekleyen, fake hesaptan stalklayan ex ne yapmaya çalışıyor?