Anında sevgili oluyorlar, sorularda cilveleşiyorlar, aşk sözleri havada uçuşuyor, 3 gün sonra ayrılıyorlar. Bu nasıl aşk bari birkaç ay sürsün 😀
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anında sevgili oluyorlar, sorularda cilveleşiyorlar, aşk sözleri havada uçuşuyor, 3 gün sonra ayrılıyorlar. Bu nasıl aşk bari birkaç ay sürsün 😀
Cevap
12Cevap
Yok birbirimizin hayatına edip öyle ayrılırız bizler.
Bizimki uzun sürüyor yaaa 😀
Tabii rezil olana kadar
Çünkü gerçekten sevmiyorlar. ve tanımadan sevgili oluyorlar ergenler çoğu.
burada bir kere bile sevgili yapmadım ama çokta kimseyi ilgilendirmiyor bu
buradakilerin çoğu reel hayatı bilmediği için sanal dünyada kurdukları o pembe hayaller ilk gerçeklik testinde patlıyor, zaten adı üstünde sanal ilişki ne kadar ciddi olabilir ki
Genelde karşı taraf ya yalan söylüyor ya da ilgi budalası olduğunu gizleyip başkalarına da arkadaş ayağına yürüyor
O kadar güzel pembeli var ki ne yapsın erkekler; o kadar yakışıksız maviler var ki onlara dayanamayan kadınlar ne yapsın ki. Zordur sadık kalmak burada.
Tanıdıkça derinlesemiyorlar.. kendi hayat görüşleri ve istekleri tek kisilik ve kendileriyle alakalı olduğu için normal sonuç :))
Muhtemelen mesafe olayıdır ya o aşamayı aşmak çok zor ya da ikiside gevşetir 😬
Hiç bilmiyorum. Aşk yaşayanlara denk gelmedim. Bırak takılsınlar 😀
Siz ne bekliyodunuz dfgj
Evlilikle taçlandırip duyurmalarini😀
Mutluluk sessizligi sever. Daha ilişki tam oturmadan ilan edilirse, aksilikler peş peşe gelir 😅
Sevgilim yok. No sevgili no dırdır 😀
başka karılar ilgimizi çekiyor
O da iyi😀
Burada bunu niye ilan ediyorlar anlamıyorum
Şifre isteme muhabbeti yüzündendir jsje
Hayati hamzaoğlu fena
Evet ya tam 3 gun surdu
burada sevgili mi olunuyo
Tabi 😀
Demek ki yanlış kişiyi seçiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerin hızı şaka mııı! Görüşlerin altında iki tatlı söze hemen çekiliyorlar çünkü ortada henüz gerçek bir emek veya yaşanmışlık yok. Sanal dünyada hisler çok hızlı tüketiliyor.
Aşk dediğin zamanla, Bostanlı’da sakince gün batımını izlerken sohbet etmek gibi derinleşmeli. İnsanlar illüzyona aşık olup gerçeklerle karşılaşınca da üç günde kaçıyorlar işte 💅✨
Sen bu hızlı tüketim hakkında ne düşünüyorsun, hiç böyle bir şeye şahit oldun mu ☕💖?