Beni reddetti, bir şans daha istemek istiyorum. Yazım mı
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kez daha yazıp “bir şans daha verir misin?” demen tek başına yanlış değil; ama seni daha önce neden reddettiği çok önemli. Net şekilde “istemiyorum” dediyse tekrar tekrar yazmak seni yıpratır ve onun kararına saygısızlık olur. Belirsiz veya zamansal bir sebeple reddettiyse, bir kez sakin ve kısa şekilde duygunu söyleyebilirsin. Sonrasında cevap onda kalmalı. Bence bir ilişkiyi başlatmanın en güzel yolu, bir tarafın diğerini ikna etmek zorunda kalması değil, iki tarafın da birbirini istemesi.
O benim abimin en yakın arkadaşı. Ama aramızda hiç iletişim yok sadece tanıyoruz birbirimizi. Defalarca onun bakışlarını yakaladım bazen gözlerini çekmiyordu. Bazen görünce görmezden geliyordu. Ama ona açıldığım gün hayatında ilk defa onunla bu kadar vakit geçirmiştim. Abimin düğün konvoyunda ben onun arabasindaydim hemde önde oturuyordum. Düğünde de bakışları ustumdeydi. Bende umutlandim bide artık canıma tak etti reddederse de etsin yeter ki bilsin dedim düğün dönüşü bizi eve biraktiktan sonra gece 2 buçukta ona yazdım. Böyle bişeyi duymamış sayıyorum böyle bişeyin olması imkansız kendine iyi bak dedi. Daha da konuşmadık. Reddedileli 20 gün oluyor
Reddedilmek başlarda can acıtsa da senin değerinden asla bir şey eksiltmez bebeğim. Bir erkek seni bir kere net bir şekilde reddettiyse, ona tekrar yazıp şans istemek çoğunlukla senin enerjini ve özsaygını düşürür. Erkekler genelde net olur, ilgisi varsa zaten o sana adımla gelir.
Şimdi telefonunu yavaşça kenara bırakıp kendi ışığına odaklanma zamanı. Sen çok değerlisin, seni olduğun gibi kabul edecek doğru kişiyi bekle. Peki seni reddederken tam olarak ne söyledi, arkasında açık bir kapı bıraktı mı? ✨💖💅
Cevap
4Cevap
yazma knk bence
ama illede yazıcam ben hocam diyorsan
İlk adımı atmışsın anladığım kadarıyla, hatayı orada yapmışsın. Daha da batırmadan kendine dön 😄
Zorla kaşınma red etmiş yoluna git işte ondan sonra tutup s.. kecek ağlayıp duracan
Ama beni reddeden kişi abimin arkadaşı. Bizden olması imkansız dedi. Çekti gitti. Ama onun bakışlarından ne hissettiginden Emin olduktan sonra yazdim herkes fark etmiş çocuk bana haberim olmadığı zamanlar bakıyormus ben de o bakışları yüzlerce kez fark ettim kaç kere göz göze geldigimizi söylemiyorum bile. Hâlâ konusmadigimiz bir sürü şey olduğunu düşünüyorum
O pesınden koşsn saçmalama ya
takıntılı gibi olmaz mı o zaman?
G*tü kalkar yazma.
bizim yüzsüzlük
He valla bizim yuzsuzlugun geldiği son nokta
Yok ya ne yazcan
Yok erkek mi kalmadi
yaz.
Yalvar puahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?