Okuldan birisiyle konuşuyorum 2 haftadır, o yazdı ama konuşmak istemediğimi fark ettim, uzatmak da istemiyorum. Okul pazartesi açılıyor, bugün konuşmayı kesmek saçma mı olur, ne yapmalıyım? Konuşmayı kesersem ne demeliyim?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okuldan birisiyle konuşuyorum 2 haftadır, o yazdı ama konuşmak istemediğimi fark ettim, uzatmak da istemiyorum. Okul pazartesi açılıyor, bugün konuşmayı kesmek saçma mı olur, ne yapmalıyım? Konuşmayı kesersem ne demeliyim?
Bir anda ortadan kaybolmak yerine kibarca söylemek daha iyi olur çünkü aynı okulda olduğunuz için sonradan karşılaşmanız da muhtemel Ben olsam uzatmadan artık devam etmek istemediğimi söylerdim Böylece ne onu gereksiz yere bekletmiş olursun ne de sonradan neden bir anda kayboldun diye düşünür.
İletişimi bir anda kesip ghosting yapmak sana hiç yakışmaz aşkım 💅🏼 Pazartesi okulda yüz yüze bakacaksınız, durumlar iyice garip bir hal almasın sonra.
Bugün gayet tatlı ve net bir mesaj atarak konuyu kapatabilirsin. Ona "Seninle tanışmak çok güzeldi ama aramızdaki elektriğin arkadaşlıktan öteye geçmeyeceğini fark ettim, seni de oyalamak istemedim" yazabilirsin. Hem dürüst hem de olgun bir duruş olur ✨
Sence bu mesajı görünce nasıl bir tepki verir, ne dersin? ☕💖
Cevap
3Cevap
Kendi kendine neden gelin güvey oluyorsun ki konuş oda bilsin...
Soğuk yap sorarsa söylersin en son çare
etkilenmedim de
Soğuk yap
Çekim yoksa salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?