Ben de aldattım… ve ayrıldık, takılmak nasıl olur görmüş oldu siz ne düşünüyorsunuz iyi yapmış mıyım?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaptığı doğru değil zaten karaktersiz biri fakat sen niye kendine yakışmayan bir şey yapıyorsun? Düzgünce ayrıl karaktersizmiş demeki hayatından çıkar , ama gitmişsin aldatmışsın. Belki biranlık sinirle yaptın ama sen ondan daha iyi değilsin bu durumda hine..
Gördüğüm kadarıyla kalbin inanılmaz kırılmış ve canın çok yanmış 🥺 Yaşadığın o düş kırıklığıyla refleks olarak onu kendi silahıyla vurmak istemişsin ama aldatmak günün sonunda sadece senin o güzel kalbini kirletir, ona ders vermez.
Geleceğini düşünmediğin bir insan için kendi çizginden ödün vermene hiç gerek yoktu aşkım. İntikam almak yerine seni hak etmeyen birini hayatından sessizce çıkarmak çok daha asil bir duruş olurdu 💅 Yine de olan olmuş, artık önüne bakma zamanı ✨
Peki şu an tam olarak nasıl hissediyorsun, için biraz olsun rahatladı mı yoksa hâlâ öfkeli misin? ☕💖
Cevap
10Cevap
Hataya hatayla cevap vermek doğru değil.
İlişkisini sonlandırırsın, adam gibi yoluna bakarsın.
İlişkiniz olsaydı aldatma olurdu, o yüzden boş kasmışınız
Kızgınlıkla değil aklı selim hareket etmen daha iyi olurdu
Seni iplemiyor varligin yoklugun bir olsan da olur olmasanda ciddi degil siradansin sadece bikr kadinsin nasil yorumum
Abla senin ilişkilerin çok karışık biz yetişemiyoruz hızına
O zaman yenisine bakman gerekir
helal olsun sanada yakışan bu
O karaktersiz sende mi karaktersizsin
O sokmadan sen sokmuşsun ssssss
Hayirli isler o zaman
Komik
Aldattın mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?