Erkek 14 yaş büyükse fazla mı? Bence beni kendine göre küçük görüyor ama yine de hoşlanıyorum galiba.
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek 14 yaş büyükse fazla mı? Bence beni kendine göre küçük görüyor ama yine de hoşlanıyorum galiba.
Hayır. Tamamen normal. Kadının en verimli ve prime dönemi 18-24 yaş arasıdır zaten. Erkekte ise bu 35 ile başlar 50 hatta 55 lere kadar gider kendine çok iyi baktıysa. Bizim iş yerinde 55 yaşında saçları siyah dökülmemiş ve gayet enerjil zıpkın gibi duran bir adam vardı 18-24 yaş arası bir kızla görsem onu şaşırmazdım. Yani sizin fark az bile.
Seni yargılayan erkekler erkeğin doğasını bilmeyen cahiller. Seni yargılayan kadınlar ise geçmişinde erkeklerle hiçbir şey yaşayamamış, şimdi acısını genç kızlardan, rakiplerinden çıkarmaya çalışan kezban feministlerdir.
Sen doğru olanı yapıyorsun. Kimsenin lafına bakma. Sen hoşlandıysan konu kapanmıştır. Kimseye kulak asma. Onlar senin mutluluğunu istemiyor. Kıskanıyorlar mutluluğunu
Cevap
11Cevap
Hiç değil benim arkadaş 46 sevgilisi 24 yaşında çok mutlular... Anlaşma varsa gerisine tamam düşer erkeğin motivasyonu değişiyor...
Fazla fiziksel görüp beğenmek etkilenmekle bir yere kadar ama fikir ayrılıkları çok olur
Neden peki :/
Nerdeyse kuşak farkı var hayat görüşleri farklı olabilir
Hoşlanmaz mi yani
Hoşlanabilir ama uzun vadeli bir ilişki zor olur
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aşırı fazla siz kadınlar niye ilersini düşünmüyorsunuz
Neden ki
Senin yaşından 14 veya yaşlarca büyük birisiyle evlendin çocugun oldu vs vs ilerde sen geldin 40 yaşına eşin geldi 60 yaşına bu açıdan bak
Şaka mı bu seninle aynı yastayiz 38 yaşında adamlara amca bile değil dede diyorum
Ama bu genç duruyor :(
Adamın yaşını değiştirir mi?38 yaşında amca sen citirsin aw kendine gel o kadar yakışıklı genç yasitlaarimiz var
Haklısın teşekkür ederim ndngmg
Benim eski sevgilim benden 17 yaş büyüktü kadın evliydi yoksa onunla evlenirdim çok güzeldi
Bence fazla değil. Benim kocamla aramda çok daha fazla yaş farkı vardı. Yaşa takılmamak gerek.
Az değil elbette. Ama abartmamak da lazım. Uygun
Çok fazla
Bilmem
Çok fazla
:( teşekkür ederim
Evet fazla
Evey
Offf çıtır der üzerine atlar
Bilmem
olablir
Çok fazla
Neden
Çok yönden olmaz. Fikirler uyuşmaz. Kıskançlık çok olur. Aldatma olasılığı yüksek. Kavga tartışma çok olur
senin yasına baglı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?