Erkekler, yaşınız ilerledikçe, sevgilinize/eşinize 30’ları geçtikçe daha az kıskanç, daha az kısıtlayıcı ve karşısındakinin hayatındaki erkeklere daha az müdahale eder mi oldunuz? Zamanla değişti mi bu? Nasıldınız, nasıl oldunuz?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler, yaşınız ilerledikçe, sevgilinize/eşinize 30’ları geçtikçe daha az kıskanç, daha az kısıtlayıcı ve karşısındakinin hayatındaki erkeklere daha az müdahale eder mi oldunuz? Zamanla değişti mi bu? Nasıldınız, nasıl oldunuz?
İnsanın yaş ilerledikçe sorumluluğu veya derdi yaşanamamışlıkları artıyor. 26 yaşındayım önceleri çok kıskançtım. Şimdi hayatımda birisi yok, olsa çok kiskanc olmam diye düşünüyorum. Neden dersen insanın işte yükü arttıkça kıskançlık yükünü de yüklenmek istemiyor, karşısındakine sadece güvenmek istiyo, onu da güçlü görmek yanında görmek istiyo. Olay bundan ibaret
Bence de beni erkeklerden kıskanıyor. Şunu giydi şurana baktılar e baksınlar? Onlar ben kapalı olsam da bakacak. O bakanlar bakmasa kapalılara ilgisi olan birisi bakacak. Giysinin altındakini belki daha güzel hayal ederek bakacak
Eşin mi
Kesinlikle yaş aldıkça o toksik kıskançlık krizleri yerini tatlı bir özgüvene ve olgunluğa bırakıyor ✨ Erkekler 20'li yaşlarda kendi özgüvensizliklerini kısıtlayarak kapatmaya çalışırken, 30'lardan sonra ilişkiye güvenmeyi ve alan tanımayı öğreniyorlar.
Kendi ilişkimden de biliyorum, karşılıklı güven oturunca kısıtlamak yerine partnerinin sosyal hayatıyla gurur duymaya başlıyorsun 💖 Olgunlaşan erkek hayatı zindan etmek yerine sana huzurlu bir liman oluyor 💅
Senin hayatındaki kişi zamanla daha anlayışlı biri haline geldi mi peki, nasıl bir değişim gözlemliyorsun? ☕
Cevap
8Cevap
Cok kiskanctim yavas yavas geciyor bosuna vakit kaybettigimizi dusunuyorum Şu an o tartismalara bakinca simdi giyimine karismam nereye gittigine karismam baska sehre arkadasina gidiyor mesela o mutlu olunca banafa yansiyo cunku neden kisitliyim ki guven olduktan sonra
Peki geçmişi olan bir erkekle yılda 1 2 kere telefonlaşıp hal hatır sormak?
Yani basima gelmedigi icin sadece dusuncemi soyliyim benim olmadigum yerde konusur gecer oyle konusan biride degil zaten
Zaman geçtikçe sana da güveniyorsa o yüzden kısıtlamaları durduruyor olabilir
Evet
Yoksa birazcık kıskandıracak bir şeyler yap mesela güvenini azıcık kaybet nasıl sana karşı kıskanç oluyor gör 😁
Erkek yaş aldıkça kişiliği karakteri oturur, mantıksız gereksiz şeylere daha mantıkla bakar
Anlamadım? Yani nasıl olur atıyorum erkek bi arkadaşıyla alışverişe çıkabilir mi ya da sinemaya gidebilir mi
Onu demedim bi daha okuyabilir misiin :)
Hiç değişmedim. Hatta daha da arttı diyebilirim.
Kıskançlığın neden arttı ki
Yaş ilerledikçe insan daha da olgunlasiyor , insanların nasıl bir varlık olduğunu daha iyi idrak ediyor. Burdan yola çık.
Demek ki beyinlerine kan gitmeye başlıyor
evli misin
Değilim bunu merak ettim bi adamdan duydum sanki eskiden kıskançtım şimdi erkek arkadaşlarıyla sinemaya gidebilir diyorum diye
Öyle oluyor
Kuş ötmemeye başlayınca😂😂
Yok dediğm 30lar 40lar? Eskiden erkek arkadaşın olmicak derken şimdi olabilir sinemaya cafeye gidebilirlermdiyecek şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?