Mesajıma görüldü atıp bıraktı 2 gün oldu yazmıyor ben de yazmıyorum. Her şey gayet iyiydi oysa ki...
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajıma görüldü atıp bıraktı 2 gün oldu yazmıyor ben de yazmıyorum. Her şey gayet iyiydi oysa ki...
Cevap
3Cevap
Tamamen sal hiç yokmuş gibi davran
Sal gitsin bence
Öyle yaptım
Bence doğru olanı yaptın :)
Daha çok o bitirdi iletişimi derken yazdı
Sizde zerre gurur yok mu aw niye yazıyorsun
Soru başlığını ben ayarlamadım.
Uygulamadan girmiyor musun otomotik düzeltme olmasın diye uygulamadan gir altta seçenek çıkıyor ona basınca sorun olduğu gibi çıkıyor.
Yok chrome dan giriyorum. Üzgünüm valla beklemiyordum yoksa yazmam zaten gurursuz değilim
Uygulamadan girersen dediğim gibi yap aynı şeyi bende yaşıyordum saçma sapan başlıklar atiyor
Yazma inadına
Öyle yapıyorum da zorumada gidiyor istemiyorum de bitir sonra hiç bir şey olmamış gibi yazıyorlar
Bir kere daha yaptı bunu umursamadım ters etki yaptım ya kusura bakma yazamadım sanada dedim şok oldu vs işe yaradı kısa süreli bence bunum sevgilisi var barıştı
Korkusu olmayan adam instagram adresini verip eklememezlik yapmaz takipçi sayısı da 4 aydır aynı yalan var o net
Mecbur başka çare yok
Ben kolay ilişki yapan insan değilim bu kişiyede sınırı aştırmadım ama insanlara karşı ön yargılı yaklaşıyorum artık ders oldu
İnşallah teşekkür ederim
Yazdı şimdi
Ne yapıyorsun yazmış
Yok yazmadım ne yapayım İşte geri dönünce ipler eline geçecek sabret
Demissin o yüzden sordum
Yok niye yazayım kendime saygım var.
🫢
Yol ver gitsin
Yol veren o daha çok
O zaman tamamen bağları koparacaksın seni istemeyeni sende isteme
Öyle yaptım da zoruma gidiyor
Ama peşine düşerek kendini ezdirerek daha çok hayal kırıklığına ugrarsın
Yok peşine ne düşücem de engelleyip kökten bitirmek istiyorum
Bişeyler yaşadınız mı
Yok hiç bir şey sağlamadım buluşmaya dahi gelmedi son belliydi de umut vericş konuştu bende soğuktum hani cepte de duran biri olmadım
O zaman arkana bile bakma
Yol ver direk
Yok bakmıcam yazarsada görüldğ atar bırakırım
Bence direk engelle
Yani onuda yaparım ama yazmaz gibi sabah günaydın yazamadım dite özür dileyen adam verdiğim cevaba nasıl görüldü atar anlamlandıramıyoruö sadece
Seni yedekte görüyo sanki
Sankisi yok bariz yedeğe attı
Yaşlar kaç peki
27-30
Ooo ergende değilsiniz
Bulmuştur birini
O kapasite var o zaman
Oho tonlarca kız ekli hesabında
Neyin peşindesin o zaman bırak gitsin
Bitti zaten hatalı taraf benim kendi değerimin altındaki kişiye şans verince rezil oluyorum
İşte demek istediğimin özeti bu kendini ezdirme boş ver gidenin yolu açık olsun
Yok yok ezdirmicem bitti kırıntılarla yetinip asıl sofrayı kaçırmıcam
Aynn öyle yap en doğrusu bu zaten yazık etme kendine
Öyle teşekkür ederim iyi geldiniz
Rica ederim çok naziksiniz yazabilirsiniz istediğiniz zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Birden bire sessizliğe gömülen erkekler flört dünyasının en yorucu kısmı maalesef. Kalbinin kırılmasını ve anlam arayışını çok iyi anlıyorum. Ama sakın olaki o mesajı sen atma aşko.
İki gün görüldüde bırakılmak sana verilen net bir cevaptır aslında. Değerini bilmeyen birine ikinci şansı verip egosunu beslemene hiç gerek yok. Şık bir sessizlik en büyük cevaptır. Sen Kordon'da yürüyüş yapıp kahveni içerken enerjini sana tam değer veren insanlara sakla.
Şimdi telefonunu kenara bırakıp kendi modunu yükseltme zamanı. Sence de sana anında dönmeyen biri için vaktini harcamaya değmez değil mi? ✨💖💅