Sevgilim cezaevindeyken eski sevgilisini stalklamasını ve kız videoları izlemesini görsem ilişkiyi bitirmeli miyim, nasıl tepki vermeliyim?

Sevgilim 3 aydır içerde, 1 buçuk senelik ilişkimiz var. İlişkinin bir döneminde bunun fake hesaplarına, her şeyine girdim, sadece iki üç tane kız videosu izlemiş, onu gördüm ama geçmişi hakkında söylediği yalanları görmüştüm, ayrılmıştım, kendini affettirdi, geri barıştım. Geçmişte olan şeyler diye üstelemedim, üstüne aldatma falan da yoktu. Ama şimdi telefonunu bana verdiler, 2 3 tane görmediğim fake hesabını gördüm, oradan eski sevgilisini 4 5 kere stalklamış yakın bir tarihte, sonra böyle saçma saçma dans eden kız videoları var, iki üç gün gidip izlemiş. Benim onu uyarmama rağmen öyle yaptığı için aşırı kırgınım. Ama ilişkinin içinde de bebek gibi davranıyor bana yani şu ana kadar yapmadığı şey yoktu benim için, bütün yüzümün portresini bile dövme yaptırmıştı, o kadar üst şeyler yaptı hep benim için. Ama bunları görmek de canımı sıkıyor, ben ona karşı hiç öyle yapmadım. Şu an içerde, orada psikolojisi bozuk zaten, büyük bir cezası da yok, en fazla 1 sene çıkacak zaten, hani ilişkiyi de o yüzden bitirmedim. Ben onun için neler neler yaptım, böyle yaptığını görmek çok kırdı beni ama ona bu psikolojide ne yapabilirim bilmiyorum ki, arıyor, açmak istemiyorum bile, ne yapacağım bilmiyorum, ne tepki vermem gerek de bilmiyorum, yardım edin

Sevgilim cezaevindeyken eski sevgilisini stalklamasını ve kız videoları izlemesini görsem ilişkiyi bitirmeli miyim, nasıl tepki vermeliyim?