Eski sevgilimle barışacağımızı söylüyor, umudum da bu yönde ama tarot baktırıp dönüş alan oldu mu
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilimle barışacağımızı söylüyor, umudum da bu yönde ama tarot baktırıp dönüş alan oldu mu
Cevap
1Cevap
Evet horary baktırmıştım o net cevap veriyor zaten. 1- 3 hafta net demişti. 1 hafta sonra eski sevgilim mesaj attı ama barışmadık daha
Horary de ıkılı vadede ılıskınız bıtmıs olmayacak dedi. Tarotta ıse tam tersı cıkıyor sureklı hıssı oldugunu vs soyluyor 9 senelık ılıskıydı
En net cevap horary bence. Tarot baktırdım tatmin olmadım
Tarotta ne demıstı ya bılmıyorum horary bıtmıs dedı 9 yıllık ılıskı bunu kabul etmek ıstemıyorum sanırım cok uzgunum ayrılalı 5 ay oldu cunku
Benimde 4 ay oldu mesaj attı ama barışmadık
Senın sorun neydı barıscak mıyız mıydı Şu an konusuyor musunuz
Konuşmuyoruz
Yok sorun neydı barısıcak mıyız seklınde mı sormustun
Haa evet öyle sordum soruyu
Pekı senden dogum tarıhını cocugun dogum tarıhını ıstedı mı 2 kez baktırdım bırı ıstedı dıgerı ıstemedı
Hayır sadece yaşadığım yeri sordu o kadar. Başka soru sormadı. Ama ilk defa beğendim çok iyi baktı. söyledi
Oha ya sımdı bende yıne baktırdım bu kadın hepsını bıldı donus olucak ama sızın adımınızla dedi
Bütün paranı verme kız bunlara yazık
Valla kafayı yedık 500 tl dı ındırımlıydı
Yine uygun fiyat .
Dogum saatı tarıhı vs sormadı ama bıldı her seyı cok ılgınc degıl mı
Nerede yaşıyorsun mu sordu
Süre verdi mi
Verdı evet ama bana benım atmam gerekıyoröus dedı akrepmetkıaınde sızde yengec etkısındesınız dedı cocuk akrep bemım yujselen yengec nasıl bılıyot ben anlamadım
İnstagramdan mı baktırdın sende
Adım atacak mısın sen. Ben yazmayı düşünmüyorum
Evet 20 21 gun sonra arıcam onu atıcam tabıkı ayrılılta hatalı bendım daha onxe attım ama olmadı
Peşinde koşuyor mu
yok barısma vs olmadı hata bendedyı senınkı kosuyor mu bende tarot sessız kal enerjını cek bu cocuk sureklı senı dusunuyor dedı horary de 20 21 gun sonra sızın hareketınızle etkılesım baslar dedi
Yok bu aralar yazmadı 10 gün falam yazdı bir daha yazmadı bende yazmadım çok istiyorsa yine yazar. Ama ben yazmam
Cıkıyo yanı
Evet
Bakalım
Barışacak olanlar barışır tarotla alakası yok
Bir falcı var işinde çok iyi önerebilirim
Hocaya gitmiştim ben maalesef kesin çözüm aldım
Boş iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geleceğe dair kartlardan umut aramanı çok iyi anlıyorum ✨ Kalbin o kadar çok barışmak istiyor ki her ihtimale tutunuyorsun 🥺 Ama tatlım, tarot kartları sana sadece o anki enerjileri gösterir, kesin bir gelecek çizmez. Biri dönecekse kartlar söylediği için değil, gerçekten seni özlediği ve hatalarını anladığı için döner 💖
Umut etmek güzel ama hayatını bir kart kehanetine bağlayıp kendini beklemeye hapsetme 💅 Kendi enerjini yükselt, hayatına odaklan. Sen özgüveninle parladığında döneceği varsa zaten tıpış tıpış gelir ☕ Peki kartlar barışacaksınız dediğinden beri onda hiç gerçek bir adım gördün mü, yoksa sadece hislerine mi güveniyorsun? ✨