• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (35) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Çamaşır Yıkama SırlarıÇamaşır Yıkama Sırları
  • GündemGündem
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(35)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
  • Gündem Gündem
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +29
Aşk İlişkileri
12 gü

Sevgilim benden ayrilmak istemisti ama sadece whatsapptan engellemis?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor

Niye orası yani hani?

Sevgilim benden ayrilmak istemisti ama sadece whatsapptan engellemis?
WhatsApp Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gokmenseyhan0101
    gokmenseyhan0101 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    12 gü

Gideni kontrol etmeye çalışarak gitme korkusunu yaşarsanız eğer sıkıntı yaşarsınız abicigim biz zamanında yaşadık tecrübe. edindik siz yaşamayın yani sizi gitmekle tehdit edene ellerinizle kapıya kadar eşlik edin derim

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

yani hatali olan oydu beceremiyordu bi seyleri yapmayi ve son zamanlarda tartismamiz artmisti ama daha bi hafta once ondan ayrildigimda geri donup barismisti seni baskasiula goremem demisti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

ayni seyler yasanmasin sevgim olmasa 2 yil birlikte olmazdik dedj 1 hafta sonra hafiften yine tartistik ama asla dusunmuyordum ayrilacagimizi engelleyip aksamina acti bi gun sonra tekrar engellemis fotograflarina falan hic bir seye bakmiyorum oyle duruyor sadece sen beni her yerden cikar yoksa ben yazarim diye edebiyat yapmisti 2 gun sonra fikrin hala ayni mi dedigimde ayni seyler yasanacaksa barismanin anlami yok birbirmizi yipratiyoruz ayri kalmamiz daha iyi uzup suclu hissedecegime sensiz kalmaya alisirim falan demisti bende ben hala dwger verdigim icin yazdim yoksa ayrilik bu bi sure cekersin sonra unutulur dedim onemli olan ara verelim derken degeri dusunmek olcem tartmaktir ama sen bensiz devam edip edemeyecegine bakiyorsan barismamiza gerek uok dedigimde bi sure ayri kalalim mi nereye gidiyor diye dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

bi hafta oldu sevse yazardi sadece seviyorum laflaei yapmasi komik uzmemek icin senden ayrildim ne duzeltseysin o zaman artik kavgalardan yoruldugunu soylemisti ama senden syri kalmak da istemiyordum diyordu bende o zaman biraz ayri kalalim ne istedigini anla dedim 7 saat olmadan ayrildi aq is yerindeyken yapti bunu hemde

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Belli ki sağlıklı net bir arkadaş değil ya da ilişkiniz yani. bir şeyler ters gidiyor bu durumda direksiyon sizin elinizde ve o araçta siz bas başasnz nereye çevirirseniz oraya varirsinjz ama git gel ilişki yorar be abim

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Yaaa sözlere mi bakıyorsun cidden sen abicigim sana ne yaptığına ne dediğine takılma ve sadece sana nasıl hisssetirdigine bak sözler den çok davranışlar belirgin birseyleri idrak etmek anlamak icin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

ya abi oyleydi ama iste sevince insan düzeltiyor o da duzeltti ama isin icine o konu illa giriyordu bilmiyorum seviyorsak ayrilmak cok sacma ben dedim ona zaten deger veriyorum hala ondan yazdim diye o ayri kalip nereye gidecegini gormeyi tercih etti o ayrildigi halde gururumu hice sayip zaten yazdim ben daha da yazmak rahatsiz etmek olur zatne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

haklisin evet ondan bosverdim

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Hayır yazarsan kesinlikle kaybedersin abicigim kovalama sen yanında olmak isteyen bir şekilde olur seni isteyen bir şekilde bir eylem yapar sakın yazma sen bir bjrak bakalım akışına sen kimde ne kadarmisin gor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

evet daha istesem de yazamam zaten 1 hafta oldu daha da yazmaz zaten her neyse

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Umursamaz olmak lazım bazen yapıcı olmak isteyen bir bahane bulur gelir gelmeyen de olduğu yerde kalsın be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

haklisin ya

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Yaşadık tecrübe edindik iyi ya da kötü birileri hayatına girer biseyler öğretir sana iste yine diyorum abicigim seni isteyen birisi bir çabaya girer bir çabasını görmediğin birisine de kanmayin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

ondan zaten geri cektim bi hafta oldu yani kizginligim bile gitti cunku seviyordum yanimda olsa da hatam varsa duzeltirim mantigi vardi can skintisindan onu istemiyorum sevdigim icin cidden istiyordum ama bi hafta olmasina ragmen yazmadiysa sevseydi benim gibi dusunurdu ama yok o yuzden unutmak tek care

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Tereddüt bile etme o yola sok kendini dusuncelerini degistirmek icin bir. seylerle mesgul. olabilirsin mesela spora yüzmeye vs git

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

tesekkurler

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Rica ederim kendini sev kendinle mutlu olmayı başarabildigin sürece zaten kimse seni üzmeye cesaret edemez üzemez

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Dikkat et abicigim kolaylıklar diliyorum hayatta başarılar sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

haklisin tesekkur ederim :) sen de dikkat et abi sana da basarilar

Yorumla
    • gokmenseyhan0101
      gokmenseyhan0101
      12 gü

Eywallah ✋️

Yorumla
Kapat

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
12 gü
  • Tatlım, bu durum tam bir belirsizlik oyunu maalesef. Yüz yüze gelip o son konuşmayı yapacak cesareti bulamadığı için en kolay yolu seçmiş. İletişimi kesmek istiyor ama bir yandan da kapıyı tamamen kapatmaya korkuyor sanki. Instagram veya diğer yerlerden engellememesi, hâlâ senin ne yaptığını merak ettiğini gösteriyor olabilir.

Şimdi hiç onun üstüne gitme ve enerjini yükselt. Bırak o kendi karmaşasında kalsın. Sen bu süreçte biraz geri çekilip kendi hayatına odaklanmaya ne dersin? ✨💖💅

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Zeynep'in Çözümleri
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

7

Cevap

• anonimmmm41
    anonimmmm41 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 18
    12 gü

Benzer biai yasadkm onun kisiliğiyle alakalı ya seni bi uygulamadan engelliyosa diğerlerindende ulasmqya calisma dito ya da acık kapı bırakıyorum diyo dediğim gibi kisiliği sence nasil

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

anlatsam dinler misin

Yorumla
    • anonimmmm41
      anonimmmm41
      8 gü

Dinlerim tabiki tavsiyedede bulunmak isterim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      8 gü

yorumlardan enriqo adli kisiye yazdim da uzun okumak istersen yorumlamani isterim ama bir yanimda bos dusundugumu soyluyor cunku Şu an bi hafta oldu o yazmiyorsa daha bunun uzerine dusunmemem lazim

Yorumla
  • Enriqo
    Enriqo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    12 gü

Diger sevgilisi yanindayken mesaj atma diye

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

shjwkdkf sadece wpden engelleyince o aklima geldi bu arada ama tiktoktan vs birini eklememis? niye wp yani kanka aksamina da engeli acti bi gun oyle kaldi hic yazmadim sonra tekrar engelledi gece yarisi

Yorumla
    • Enriqo
      Enriqo
      12 gü

Engelledigi zamam buyuk ihtimalle yaninda birisi oluyordur ya da boyle yaparak senin icine kusku dusurmek Şu an dusundugumuzu dusundurmek seni deli etmek amaci bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

bilmem severek ayrildim fiyaskosu yapmasi sacmaydi instadan onu engelledigimi dusunup o da beni engellemis ama hesabimi actiktan daha bi saat olmadan engeli kaldirmis 2 gun sonra engellemissin dedim girip girip bakiyorum wpne ama numarami silmissin ne fark eder dedi fikrin hala ayni mi ben deger verdigim icin yazdim yoksa ayrilik bu unutulur zamanla dedim ara verelim mi derken sevgini davranisini olc demistim ama zaten yazma istegi olmadiysa ve sen bensiz yapip yapamayacagini olcmeye calisiyorsan barismaya gerek yok dedim sadece ayri kalalim mi bi sure dedi nereye gittigini gormek icin dedi

Yorumla
    • Enriqo
      Enriqo
      12 gü

Onun akli ikilemde kalmis sanirim aklinda biri daha var tam onumla da degil senide tamamem kaybetmek istemiyo duruma gore geti de donebilir ama eger boyle birsey varsa geri donne xaten anlamadigim nokta severek ayrilmak diye birsey yoktir insan seviyorsa neden ayrilsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

ayrilirken bana o edebiyati yapti da seni de birakmak istemiyorum ama hep tartisiyoruz sagliksiz bi iliskiye dondu hep ayril baris yapiyoruz senden sonrasini da dusunmedim dusunmuyorum gecen dedin ya iliski erken yapilmazmis haklisin yapmicam her aeyim olunca kim olursa istersen sen belki baskasi belki hic istersen baskasiyla konus iliski kur sana kalmis ama ben durucam diye edebiyat yapti giderayak her seyini silicem numaran haric diyip engellemis wpden ahwiked

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

sonra instadan yazdi sacma bi bahaneyle yazamadim bi dedi bende barismak istemiyorsun ne yazicam? dedim yok tiktoktan sonra instagramda yaziyor gozuktun dedi bende girmedim bile dedim hala israr ediyo oyle gozuktu diye bende bakmadim bile hem chati sildiysen yaziyor diye gozukmez dedim o da oyle gozuktu neyse onemli degil dedi sacma sapan tavirlar yaziyor olarak gozukmem imkansiz demek ki chati silmemis

Yorumla
    • Enriqo
      Enriqo
      12 gü

Manyak ya akli mi karisik istrmiyo mu istiyo mu belli degil aklinda birseyler var ama bir turlu o birseyler oturmuyor aklina ben seviyorsam neden uzak durayim sevgilimden ne sacma birsey tamam kavgalar olur tartisma olur her iliskide olan seyler bunlar bunun istedigi hersey gulluk gulistanlik mi olsun istiyor akli karisik belli yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

canım iste hatta instadan bi takipci ekledi ama 2 saat sonra takip sayisi bi tane artti kiz mi ekledi acaba dedim ama baktim 2 gun sonra dusmus birer tane takipci ve takip ettigi ustelik tiktoktan artmadi takipcisi degisik yani zaten erkek sevmedigi halde yazmamazlik etmez 1 hafta oldu tam olarak

Yorumla
    • Enriqo
      Enriqo
      12 gü

Sirf dikkat cekmek icin yapmis takip olayini kimbilir kimi ekledi sonra sildi seni kiskandirmak yazmani saglamak yazmak istiyo grur yapiyor uzaktan seni merak ediyo ama iliskiye devam etmek istemiyo sacma bir dongude Şu an senin yerinde olsam sosyal medyada biraz degisiklik yap story at mutluluk pozlari ver vs vs deli olsun😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

biliyor musun hic benlik degil ben normalde de atmam o yuzden oyle bi hamle yerine tamamen sessiz kalmam bence en mantiklisi instayi onun icin acmistim takipci takip edilen sifirladim zaten bi o vardi hesabimda bilerek baskasini eklemedim sadece arada aktifligini izlemek icin giriyordum ona da girmicem daha gormesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

gurur yapamaz cunku o benden ayrildigi halde ben ona yazdim deger veriyorum fikrin hala ayni mi dedim yazsa yazarsi daha yazacagini dusunmuyorum 2 hafta olsun her seyi silicem zaten sevgimin can skintisindan oldugunu dusunmustum son zamanlardw ama Şu an anladim ki seviyormusum yalniz kalmamin onemi yok yanimda olsun hissi var yani onda da olsa keske

Yorumla
    • Enriqo
      Enriqo
      12 gü

Severrk ayrilmak kotu birsey tabi bu seven icin gecerli sen seviyorsunki uzerinde duruyorsun olayin ama hersey karsilikli bence istemiyorsa uzme kendini bos yere haystina bak sil herseyini o dusunsun seviyorsa zsten doner geri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

evet daha umusamiyorum

Yorumla
    • Enriqo
      Enriqo
      12 gü

Oyle olmasi gerek hayatina bak belki daha iyi biriyle tanisirsin ciddi anlamda sever seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

:)

Yorumla
  • Mehmet198401
    Mehmet198401 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    12 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

En kolay ordan ulastigini dusunuyor demek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

bilmem aksamina engeli acti bi gun acik birakti sonra tekrar engelledi

Yorumla
    • Mehmet198401
      Mehmet198401
      12 gü

Bir seyler denemis
      Belliki

Yorumla
  • Ayyışığınddaaa
    Ayyışığınddaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    12 gü

Sen de onun engelledigi yerlerden engelle

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      12 gü

yok ya engellersem daha cok aklimda kalir chati arsivledim fotograflarina falan hic bir seye bakmiyorum oyle duruyor sadece sen beni her yerden cikar yoksa ben yazarim diye edebiyat yapmisti 2 gun sonra fikrin hala ayni mi dedigimde ayni seyler yasanacaksa barismanin anlami yok falan demisti bende ben hala dwger verdigim icin yazdim yoksa ayrilik bu bi sure cekersin sonra unutulur dedim onemli olan ara verelim derken degeri dusunmek olcem tartmaktir ama sen bensiz devam edip edemeyecegine bakiyorsan barismamiza gerek uok dedigimde bi sure ayri kalalim mi nereye gidiyor diye dedi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    12 gü

Bilemem sevgiline sor

0
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    12 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Açık kapı bırakmış

0
    0 Yorumla
  • yhms_ywrs
    yhms_ywrs Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    12 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

sana gurban olsun

0
    0 Yorumla
  • Samuraijackk
    Samuraijackk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 18
    12 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.

Bilmiyom

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    12 gü

Bana gel

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benden ayrilmak istemisti ama sadece whatsapptan engellemis?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim beni whatsapptan engelledi napmaliyim? 23 cevap verildi
Ayrıldığım sevgilim beni whatsapp engellemiş sizce daha sonra engeli kaldırırmı? 15 cevap verildi
Sevgilim sinirlenip whatsapptan beni engelledi napıcam? 21 cevap verildi
Sevgilim whatsapptan engelledi? 7 cevap verildi
Sadece WhatsApp’tan engel kaldıran eski sevgili? 2 cevap verildi
Sevgilim whatsappdan engelledi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Regl olan sevgilinize neler alırsınız?
  • Parmak arası ayakkabıda gold detayların yoğunluğu nasıl olmalı?
  • Deniz yıldızı temasıyla mavi renk uyumu nasıl?
  • Alıngan mısınız, umursamaz mısınız, tahmin edeyim mi?
  • Tekrar tekrar dinlediğiniz şarkılar hangileri?
  • Ortamlarda varlığınız fark edilir mi?
  • Sen çok fazla övülen biri misin?
  • Sizce eğlenceli biri misiniz?
  • Bu haftayla ilgili aklında ne kaldı?
  • Aşkta mantık aranır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨