Sevgilim whatsapptan engelledi?

herkese merhaba, geçen akşam şehir dışından kız arkadaşım bende kalmaya geldi. Evde yemek yedikten sonra dışarı çıkalım beni gezdir dedi tamam dedik çıktık. Amacım biraz dolaşıp tatlı yiyip dönmekti, zaten hava da çok soğuktu. Neyse dolaşırken bir yerden müzik sesleri geliyordu, bi baktık pavyon yazıyor kapıda. Arkadaşım çok merak ediyorum bi bakalım çıkalım dedi asla kabul etmedim, çok ısrar etti falan, sonra yok gel canlı müziğe gidelim istersen dedim ve anca o şekilde pavyon fikrinden vazgeçirdim. Neyse mekana gittik biraz kafası güzel oldu, o sırada da sevgilim aradı dışarı çıkıp açtım telefonu, anlattım durumu ki kendisinden hiç gizlim saklım olmaz, her konuda şeffafım ona. Durumu anlattığımda tamam çıkın doğru eve gidin dedi, bu arada ben de biraz alkol aldım ve araba kullanmam da lazım. Neyse arkadaşımı almak için içeri girdim, biram yarım kaldı bitsin çıkalım dedi. Tamam dedim. Sevgilimle konuşmamızdan 16 dk sonra tekrar aradı çıktınız mı diye, ben de bir yandan çalan şarkıya eşlik ediyorum, bir yandan mekandan çıkmaya çalışıyorum bir yandan da ona çıkış yapmaya çalıştığımızı ses kaydı alarak söylemeye çalışıyorum. Ses kaydını attım ve ondan bi mesaj geldi: engelliyorum? Diye. Arabanın önündeyim kendime gelince gideceğim çıktık dedim bir şey demeden engelledi. Aradım açmadı normal SMS attım dönmedi.

Ben de aramayı kestim, sanki onu aldatmış gibi muamele yaptı bildiğin ki ortamda ne sarkıntılık eden vardı ne sataşan gayet düzgünce girdik 1 buçuk saat sonra çıktık

Sevgilim whatsapptan engelledi?