Sevdiğim çocuğa whatsapptan açıldım önce biraz lafladik. Sürekli bana bakıyor etrafındakilere benden bahsediyordu. Ben deyince ben sana bakmadım sen beni yanlış anlamışsın sen beni sevmis olabilirsin saygı duyuyorum dedi. Ertesi gün bu konuşmayı yaptık ve engelledi. Bana bir fikir verir misiniz ne yapmalıyım? Bir hafta geçti kafayı yiyeceğim.Son Konuşma bu
Madem yakında nişanlanacakmış neden sürekli sana bakıp durmuş hadi dediği gibi bakmamış olsa bile neden ısrarla resim at resim at demiş muhtemelen konuştuğu biri vardı arası az açılınca hemen sana kaydı sonra duzeldiler de soğuk yaptı ay bu erkekler kusucam artik bence böyle biriyle oldurmaya çalışma zaten sadce hayalkırıklığı yaşarsın.
Resim at demesinin sebebi numaramı bilmiyordu ben ilk ona mesaj attım ama kim olduğumu söyledim ısrarla kim olduğumu anlamaya çalıştı aradı resim at diye yalvardi. Ben olduğumu biliyordu yine de emin olmaya calisti. Atmadim. Bana ben sana seni sevdim desem babana ihanet olmaz mı dedi. Ertesi gün resim attım işte.
Bana hala mantıksız geliyor yaptıkları hayatında biri var ve sen açılınca değil sonradan söylüyor üzme kendini bence bu yüzden hiçbir şeyde yapma kendi kendini üzersin iyi niyetli birine benziyorsun umarım mutlu olursun 🌸
Çok teşekkür ederim o senin iyi niyetin güzel yorumların için, çok üzülüyorum. Kendisi yok artık işte ama yakın arkadaşı var ve ne zaman arkadaşını görsem onu görmüş gibi ızdırap çekiyorum. İşten çıkmak istiyorum ama ona da imkan yok, elim kolum bağlı. O işyerine artık gitmek istemiyorum herkes aldattı beni orada herkess
Yoooo hiç de valla kafayı falan yemiceksin. Hayatında tek ve son o kişi olacakmış gibi davranmayı da bırak... Kim ki o hem. Ben biri için aşkımdan süründüm resmen 8 sene sevdim benimle iki kelime konuşsun diye yalvarırdim. Şimdi o başkasıyla evli tosbağa gibi birini bulmuş zengin diye... Ben de evliyim manken gibi biriyle cok şükür iyi ki se hayatıma Kocam girmis tanışmış evlenmisiz Sana yemin ederim ki karşına öyle iyi öyle mükemmel insanlar çıkıyor ki sen bile gidenlere teşekkür edip şükrediyorsun hayatından çıktı sktrp defoldu diye... Sen bu yorumu oku Üzülmeyi de kes. Tecrübe konuşuyor beni dinle sen. Atın yerine eşek bağlar onlar buna alışkın 😉
Ben onu en masum duygularla sevmiştim üstelik öyle birden değil zamanla gelişen bir sevgiyi bu. Üstelik ise de gelmiyor artık yüzünü göremiyorum ne yapıyor ediyor bir fikrim yok. Belki yalan söyledi belki gerçekten birini buldu bilemiyorum. Sence geri döner mi? Biraz ilkeli bir çocuk. Ben sana seni sevdim desem babana ihanet olmaz mı dedi bana.
Bitirdim zaten kendimi. Yaşam sevincimi aldı götürdü. Çok güvendim ona çok sevdim ama o bir parcami böyle aldı götürdü. Hayır görsem bilsem nerede ne yapıyor bir yol cizicem ama böyle belirsizlikleri baş başa bıraktı beni.
Muhabbetimiz yoktu iki yıldır aynı işyerinde aynı bölümde çalışıyorduk birbirimizi sık görüyorduk lakin çocuk bana iki aydır falan ilgi gösteriyordu. Ama görsen nasıl merak ediyordu beni nasıl bakıyordu bana boyle derin derin. Yanımdan bir erkek geçince başını diklestiriyordu dikkatlice bakıyordu. Yanında çalışan kadının diğer adamların haberi vardı benden, ilgimi çekmek için bazı numaralar yapıyorlardı.
Sağol da geçmiyor. Ah gecmiyorrr! Kusura bakma ben çok hisli ve dengesizlik bu aralar. Bazen umutlaniyor bazen dibe cokuyorum. Benim ayarlarına oynadı unutmak istiyorum.