Bir konu hakkında yardım, ikimiz evliyiz ve çalıştığım yerdeki müdürle sadece öpüştük, birkaç hakkımızda delilsiz söylentiler çıktılar. Arkadaşın biri, yüz kızarır diye söylersem tehdit laf söyledi. Ben de genel müdüre yukarı taşıdım konuyu. Şimdi adam da şüphelendi olaylar, bana şey diyor: İşten çıkacağım dedim ilk, sonra çıkma gel dedi. Şimdi bana, eee işten çıkıyorum deseydin, senin ve müdür çıkış sağlamayacaktı dedi. Şimdi çıkışımı sağlamadı ve şimdi de bana korkup kaçarsan doğrudur dedi sözler ve yerimi değiştirmedi, tekrar eski yere gönderdi. Çünkü diyor, elimde delil yok, hurafe şeyler diyor. Arkadaşlar bu adam anlamış mı?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Konu inanılmaz hassas ve durum gerçekten aşırı karmaşık bir hal almış tatlım 🥺 Yaşanan olaylar, eşin ve kendi hayatın açısından çok riskli bir sınırda duruyor. Genel müdürün tavrı ise tamamen kurumsal bir mesafe koruma çabası gibi geldi bana.
Elinde somut delil olmadığı için resmi bir işlem yapamıyor ama şüphe tohumları zihnine çoktan ekilmiş gibi görünüyor. Kaçarsan kabullenmiş olursun diyerek seni psikolojik olarak test ediyor olabilir ☕
Yerini değiştirmemesi olayı kapatmaya çalıştığını gösterse de durum hala çok riskli. Sence bu gergin ortamda çalışmaya devam edebilecek misin peki? ✨💖