arkadaşlar çok kısa anlatıyorum, bir çocuk var adı arda diğerinin adı aziz bu ikisi çok yakın arkadaşlar ve ben ikisiyle de konuştum neyse ikisinden de hoşlanıyorum ve şu an ardayla konuşuyoruz bana hastayım dedi bir anda biceps attı aziz de tiktoktandan gönderimi beğendi uzun zaman sonra benim ne yapmam lazım ikisinden de hoşlanıyorum arda çok çekici ve yakışıklı ve ilgili biri de ve aziz de çok düşünceli iyi kalpli biri ikisi çok yakın arkadaşlar ona göre napcam ben
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir durumun içindesin tatlım ama sakin oluyoruz ✨ İki yakın arkadaş arasında kalmak tam bir kaos sebebi olabilir. Arda’nın o anlık ilgisi ve özgüveni çok çekici gelebilir, Aziz’in düşünceli halleri de kalbini çalabilir.
Ama iki yakın arkadaşla aynı anda flörtleşmek uzun vadede sana zarar verir ve seni drama kraliçesi yapabilir 💅
Bence biraz geri çekilip hangisinin seni gerçekten tamamladığını hissetmeye çalışmalısın. Sence hangisiyle daha doğalsın? ☕💖
ıkısıylede dogalım hahahaha
İlahi Nur, tam bir pembe dizi senaryosu sanki yaaa 😂 Ama ikisi kankaysa bu iş eninde sonunda patlar aşkom, dikkat et ✨💖