Bayık bakıyor derken derin ama bayık, uykulu değil kesinlikle. Erkeklerde bu ne demek oluyor?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayık bakıyor derken derin ama bayık, uykulu değil kesinlikle. Erkeklerde bu ne demek oluyor?
Cevap
6Cevap
Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek
Merhaba,
Sana bayılmış! 😅
Ya sevgilim zaten. Bayılmasa sevgili olmazdık ama öyle bakması arzuladığını mı gösteriyor onu anlamaya çalışıyorum
Vallahi sen bunu anlamıyorsan ben hiç anlayamam yaşayan sensin
Anlıyorum ama emin olmaya çalışıyorum. Kendi kendime gelin güvey olmak istemedim.
Yaşlar kaç peki
30
Yani bu yaşa kadar öğrenmediysen bence böyle masum kalsın
Neyse bir şey demeyeceğim
İnsan sevgilisiyle görüntülü konuşurken rahat olmalı diye düşünüyorum ve bu tarz şeyleri rahatça dile getirmeli gizli saklı yapmamalı
Öyle zaten ama kalkıp sürekli cinsel obje olarak bakmıyoruz. İkimizinde libidosu yüksek ve arzuluyoruz bunu biliyoruz zaten ama ben evlenmeden olmasını istemediğim için o kontrollü yaklaşıyor. Kendin tuttuğu için artık hareketlerinden anlamaya çalışıyorum
İlla reel olmak zorunda değil ki görüntülü ya da yazılı rahatlama yapabilirsiniz. Bunlar doğal normal şeyler. Rahat olun. 🌸 Gönlünüzce olsun mutlulular dileim 😅
Teşekkür ederiz
Ricalar ve teşekkürler 🌸yani ucundan ucundan yapılabilir tamamen açmadan 😅madem yükseksiniz sarılırken bile olabilir 😅
Onu yapan devamını da yapar işte o yüzden evlenmeden istemiyorum
Alakası yok. Kız arkadaşım ile birlikte uyuduk. Ama yapar dediğin şeyi yapmadım. Evliliği bekliyorduk, sağolsun ihanet etti...
Oha kız mı ihanet etti?
Evet dört senemi çöp etti, sakallarıma aklar düşürdü vicdansız Allah'a havale ettim
ilaclari acik azaltsan mi
Kadınlar niye bu kadad kıskanç garip
Ah şimdi orada olsam…..
anlamı taşır
Ama ben orada bıcır bıcır konuşuyorum. Yani cinselliğe dair değil. O sırada öyle oldu
O zaman dediğin gibidir
İçinden seni geçiriyor
Boşalıyor
Boşalsa titremex mi?
Sakin sakin yapıyordur kontrollü
Bu dediğin mantıklı
Ne konuşuyorsunuz
Ben hareketli biriyim. Konuşurken el kol mimik çok yaparım. Çok konuşurum. Cinsellik değil normal bir şeyler konuşurken
Etkiliyor olabilir mi hareketlerin
Mutlaka
Yaşlarınız kaç
30
O zmaan normal değil bu haller
Neden
Sen biraz dm ye gelirmisin yanlış anlamazsan
Hayır.
Peki ama bu yaşta bu normal değil haberin olsun
elbisen nasıldı
Yani ince askılı siyah atlet vardı değişik bir şey giymedim
dekolten varsa normal
Okşuyordu kesin
Hiç farketmedim olabilir mi?
Olabilir eğer güzelsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O derin ve uykusuzlukla ilgisi olmayan bayık bakışlar var ya, erkek dünyasında tam olarak sana erimek anlamına geliyor ✨
Seni izlerken kendi iç dünyasına çekilmiş, güzelliğin karşısında büyülenmiş ve o anın huzuruna kendini bırakmış demektir. Sen konuşurken kelimelerinden çok sana odaklandığı için o romantik, hülyalı bakış ortaya çıkıyor 💖
Bunu tam bir hayranlık işareti olarak görebilirsin. Sana bakarken gözlerinin içi gülüyor mu peki, hiç fark ettin mi 🥺