şeyyapamıyınn nedir ya?
Burdan yetkililere sesleniyorum bir el atalım 😕

Öncelikle hayırlı cumalar. Allah insanoğlunu yaratırken hepsinin içine Nur'undan üflemiş, birbirini Allah için sevenler birbirlerinde o nuru görürler. baktıkları yer gözdür belki ama gördükleri bu nurdur. kişi kulu sevdim sanır ama aslında kul vesiledir ulaşmak için Yaradan'a. kalp duadan yaratılmış, dua gibi sevmek lazım birbirini. öyle ki kabul olunmuş duamsın diyebilmeli çiftler birbirine. hepimiz aşığız aslında illa bir kula değil belki. Yanmadan kul olunmaz. Allah kulu vesile eder yakmak için bunun adına da aşk derler. nasibinde varsa düşürür sol yanına bir Ademoğlunu, yana yana kül olur, kül oldukça kul olursun. Allah sevdiğini sevdirsin inşaAllah. aşk aşk diye besmelesiz ağzına alanlar aşkı, Hz Züleyha'nın, Kimya Hatunun, Alemlere Rahmet Peygamberimizin (a. s. m), Hz Ibrahim'in aşkında görsünler gerçek aşkı. aşk nasip işidir hesap işi değil. bir anda geliverir, davetsiz misafir gibi. iyi ağırlamak lazım Gönderen'in hatrına. Allah hepimize aşkla bakmayı, aşkla yaşamayı, aşk olmayı nasip etsin amin...
Aminn
EİG!
Allah razı olsun
ozellikle erkeklerde erkeklerin istemsizce yaptigi bir hoslanti belirtisidir. Belki sende yapmissin fark etmemissindir :D fakat erkeklerde genelde bakislar, sevgiyi hissettirmek kadinlara gore daha onemlidir. o yuzden de sevdiginize icine dusucek kadar bakarsiniz ama dedigim gibi bunu secmezsiniz sadece olur. kadinlar daha cok konusmayi, duymayi ister. ve kadinlar kesinlikle o bakislari anlar. yani dostum bu bakislar adeta muthis bir Deniz, dag manzarasina bakmaya benzer. dalip gidersin. belki istemezsin, ama baktirir...
Hiçbir kızla o kadar yakın olmadım ki gözlerine bakayım 😏
Bir yazı okumuştum, bakışlar sözcüklerden çok daha etkilidir diyordu. Hakikaten bazen karşımızdaki kişiyle anlaşabilmek için cümle kurmak yerine, gözlerimizi harekete geçiririz.
Sevdiğimizin gözlerine dalıp gitmek de bir tür iletişim sanırım, "bakışlarım kadar derin bir yere sahipsin yüreğimde" demektir belki de, bilmiyorum 😅 Ama "gözler kalbin aynasıdır" sözü boşuna söylenmemiş olsa gerek, bu uzun bakışlar da kalpten gözlere yansıyan sevgiyi göstermenin bir yoludur herhalde. :))
Herhalde 😅
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Olsemde oraya gomseler😇
Off diyorum 👏👏
tesekkurler
Cevap
0Cevap
Uzun uzun bakmak mi yoksa bakamamak mi bilemedim. Biz cok bakismazdik sevgiliyken utanirdik falan. Sadece bir kere hasta oldugunda baktim gercekten iyi mi diye. Hala da uzun uzun bakisamiyoruz kaciriyoruz gozlerimizi. Belki de gozumun golgesi bile acitmasin canini diyedir sebebini bende bilmiyorum
Hayırlısı 😊
Gözler kadar etkileyici bir şey yok ikili ilişkiler de. Dilin anlatamadığını, gözler anlatır. Bir "seni seviyorum" cümlesi için dile yüklenmeye gerek yok. Gözler yeterince yükleme yapıyor karşındaki insanın gözlerine.
👏👏
😊😊
@bllrbia kuzun derken?
Neyin oluyor ki? 🙄
@bllrbia
Reelde tanışıyor musunuz?
@bllrbia kardeşim 😍
@bllrbia
He tamam 😏
@bllrbia mesafeler girdi aramıza 😞
@bllrbia
Eksik olmayın.. ✋️😊
Severim abimii 😄
Eyvallah ✋️😌
Aslında dinen haramdr gözgöze gelmek uzun bakışmak ama şimdi herkes rahatlıkla bakıyo ama bakmamak en iyisi çünkü insan kaderindeki kişiyi bilmiyo maalesef ama keşke kaderdeki belli olsada doya doya baksak bizde😊
Sende helâline bak ;) sevgilin demedim ki sevdiğin dedim ;)
işte bizde kaderimizdeki insanı helalimizi bulursak bakarız inşallah 😊🤗
İnşallah hayırlısı 😊
Ahahhaha güncellemene koptum :D
O bakışlar ona olan hayranlığına bir kaç saniyeliğine dalmaktır bence. O anı yaşamalısın abi :) İnşallah hayırlısıyla.
İnşallah 😊
o an o kadar guzel hisler olusuyoki onun seni sahiplendigini korudugunu hissediyorsun guel duygu yani yasamak lazim :)
İnşallah ;)
Gözlerinden kalbini görebilirsin sevdiğinin, parlak bir ışık olur ve o ışıkta kaybolmak istersin bir ömür...
👏👏
Ay çok fena bir durum o 😄
Böyle onunla bütün olmuş gibi hissediyorsun çok mutluluk verici bir an..
Vayy 😏
Bizde beyle 😄
Sayın modum soruya müdahale edemiyor musunuz acep? 🙄🙄
Hayır degerli uye maalesef şaapamıyorum 😂
İlla admin mi çağıralım?
Yüksek yerlerden tanıdık mı çağıralım napalım? 😏😏
Torpil istiyon yani asd
Soruya müdahale edemiyosan niye mıd oldun? 😂😂
Kurallara aykırı paylasimlari şaapmak için 😂
Sen git adminin gelsin o zaman 😏😏
Çağır gelsin o zaman 😏
Dışından dile getiremediğin, sözlerin kifayetsiz kaldığı, onu sevdiğini anlatamayacak kadar çok sevmektir bu bakış.
Uzun süre hiç bakamadım o bakınca gözümü çekiyodum utangaçlıktan başka tarafa bakardım😕
Dizilerin vazgeçilmezi ilk karşılaştığın birinin gözlerine o kadar nasıl bakabiliyorlar saçma 😃 uyuyup uyanıyorum hala bakışıyorlar 😂
Aşıktır cunku onun gozlerine bakarken huzur hissediyordur mutludur😇
bende bakamadim hic yav
Tühh 😏😏
Hayırlı cumalar..
Bende bilmiyom 😕
Sana da Hayırlı Cumalar..
Gözler kalbin aynadı bakıyosa senindir
👏👏
Seni seviyorum anlamına gelir😂 galiba
Galiba 😕
😄 noldu
Bilmeyince 😅
Aşık olan sensin galiba sjbshdhs
Benle alakası yok..
Filmlerde filan oluyor ;)
Him hahah
Kimsenin gözüne 3 saniyeden fazla bakamıyorum :)
Uzun uzun karşılıklı bakmayın bence :)
Denemediğim için bilemiyoğğrumm 😂
bılemıcem :)
Öğrenirsin inşallah bir gün 😊
Aşk ışte sevdiğinin gözlerinde kaybolmak istersin
Aşk aptal işi.
Aşkı sormadım ama 🙄
Aşkın bir kolu değil mi, böyle bakışmak?
Hadi dediğin gibi olsun
bilmiyorum sacma geliyor
Öpüşme sahnesi
😅😅
Hayranlik ask
Aski anlatir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?