Bu durum ne kadar doğru tamam o erkeği, yaptıklarını anlatıyorsun ama bir yandan da o erkeği ne yaptı ne etti merak ediyorsun sen sevgililerine kadar merak ediyorsun tamam o çocuk sana takıntılı peki sen neden merak ediyorsun çocuğu sevgililerini eski sevgililerini, o elde edemeyen çocuğun eski sevgilisinin ismini sordu sırf ben biliyorum diye söylemem deyince ayrılıkla tehdit etti şimdi kim kime takıntılı çocuk mu benimkine benimki mi çocuğa?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum maalesef sınırların karıştığını gösteriyor. Bir kadının sevgilisine kendisini elde edemeyen birini sürekli anlatması ilk başta ego tatmini gibi dursa da, iş o kişinin eski sevgililerini araştırmaya ve bunu takıntı yapmaya geldiyse orada durup düşünmek lazım.
Merak hissi kontrol edilemediğinde ve ayrılık tehditlerine kadar vardığında olay tamamen yön değiştirmiş demektir. Şu an sevgilin o çocuğa, çocuğun ona olduğundan daha çok odaklanmış görünüyor 💅✨
Sence bu merakın altında bastırılmış bir ego yarası mı var yoksa sadece drama seviyor olabilir mi? ☕💖
Dramasına başlatmasın işi gücümü yok çocuğun eski sevgilisinin ismini soy ismini söylemedim diye benden ayrılıyor ona neymiş ne ilgilendiriyor onu
Sakin ol bebeğim ya, tamamen haklısın! Bu kadar saçma bir şey için seni darlaması gerçekten çok gereksiz 🙄💖