Kadınlar kendi aralarında gün yaparken ne tür muhabbetler döner erkeklerle ilgili muhabbet yaparlar mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gün yapmak ne demek altın günü mü 🤣 akasya durağı aklıma geldi birden
Yav işte kendi aralarında birinin evinde toplandıkları zaman pasta börek işte
Anladim 50 yapmazlar 50 yapar her insan farklı
Bişey soracağım 2 çocuklu dul 50 yaşında bir kadın 39 yaşında bekar bir erkeğe bakar mı?
Bilmem bakmaz sanırım 50 kadın 60 bakar ama 40 bakmaz
Ama seda sayan bakıyo?
100 de 5 bakar o zaman
Sen nerdesin?
Bulgaristan
Ne işin var orada?
Senin ne işin var Türkiye'de benim de öyle Bulgaristan da yaşıyorum doğuma büyüme Bulgaristan
Bulgaristan'da ne iş yapıyosun? Hayatından memnun musun?
Evet hayatımdan memnunum şükür 🥰 çalışmıyoruz dinleniyoruz iş bu yıl sonu veya yıl başı artık
En güzeli. Günün nasıl geçiyor bir gün içerisinde neler yapıyosun?
Her zaman değişik olur bazı günler oturur keyfime bakarim şarkı dinler sigara kahve evde işime bakarım sonra yine oturum keyfime bakmaya, bazı günler uyurum uyanır evimde işime bakarım sonra yine uyurum , dışarıda bir işim çıkarsa dışarı çıkar işleri halederiz, bazı günler film dizi izlerim , bazen de ya biz toplaniriz arkadaşin bir evine eğlence veya bizim eve toplaniriz eğlence yapmaya bir kaç gün için, bazen ormanda dolaşıriz mağaralarda dolaşır toplaniriz öyle ya da insanın alışveriş yapması gerekir gider alışveriş yapmaya ya da anne babaya toplanirim ailem ve kardeşimi de çağırıp öyle
Evlilik nasıl bir şey tavsiye eder misin?
Keyfime bakarım oturum sarkimla kafama bakarım sigara kahve öyle
Sigara içme. Kahve kola ya da çayla beraber hiç içme sana sölim. Kanser olursun. Şu anda bile ciğerlerimde lastik gibi kurumlar vardır senin. Onları atmak en az 1 yıl sürecek.
Evlilik çok güzel sadece saygısı sevgisi sadakati güveni kafanızın uyuşması gerek bir birinisi bulnatmak sıkmak darlamak yoksa bunlar varsa her şey çok güzel geçer 🥰
Sen kukla ol diyosun yani. Ya da bostan korkuluğu yanlış mı anlıyorum?
Ben bir şey demedim kim neyi nasıl anlar ona karışamam her bir insanin beyni okuduğu bir şeyi kendince yorum kendince düşüncesi olur ben onun tersini öyle değil böyle desem yine kişi kendi kafasındaki gibi bilir
Şimdi sen kukla ol dedin o ne demek tam ve bostan korkuluğu ol dedin bunlarin tam anlamı ne
Şaka yaptım. Evlilik gerçekten zor bana göre. Çünkü artık kadını hep memnun etmek zorundasın onla ilgilenmek onu gezdirmek onla ilgilenmek zorundasın gerçekten benim için zor bi durum hayatımın her döneminde rahattım askerde en rahat dönemimdi. Cezaevine düşmem orada da kendi sistemimi kurar rahat ederim. Evlilik bana göre değil ya.
Anladım ama öyle rahat yaşamak isteyen kadın da var sıkmasın kimse karışmasın istediği gibi olsun herkes got göte durmak istemez 7/24
Öyle evlilik olmaz. kadının yeri bellidir ama erkek arasıra başka yerde kalabilir
Olur olur olmayacak bir şey yok bu hayatta her şey mümkün
Sen neden uyumuyosun?
Biraz daha oturup keyfime bakayım dedim biraz daha biraz daha derken saat 1 oldu bebiş uyandı geldi yanıma sonra gitim açtım bilgisayardan çocuk videoları yine oturdum ha biraz daha biraz daha derken üç buçuk olmuş ondan sonra aldım bebeği uyutmaya dörte uyudu sonunra yine oturdum uyucam bir kaç saat sonra
Anladım iyi uykular benim uyumam lazım.
Sana da iyi uykular
yaparlar