Sürekli kadınlar dedikodu yapıyor diyorlar fakat çevremdeki erkekler bizlerden daha çok dedikodu yapıyor. Bu tartışmalara burada son koyalım. Kadınlar mı daha çok dedikodu yapıyor erkekler mi?
Kadınlar ayaklı gazete gibi, daha çok dedikodu yapıyor.
Erkekler de az değil, kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor.
Ne senin ne benim dediğim. İkisi de eşit derece dedikodu yapıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar mı daha çok dedikodu yapıyor erkekler mi?
Baskicim, desinatorum, nakiscim, kumascim patronum modelistim kesimcim model makinacim fasoncum utucum hepsi erkek we ne zaman yakalasam birilerini cekistiriyorlar.. Kadin gibi yataklarini anlattiklarini biliyorum yahu.. sapka cikartirsiniz.. erkegin dedikodusu yuwa yikar.. camur atar.. seni senden eder.. sen kadinliginla gurur duyarsin o derece..
Arkadas buna erkek mi diyeceksiniz cidden 😂 bir kiz bir kiz ile dedikodudan baska konusma yapmiyor zaten yolda iki kisi yuruse sulalelerine kadar inerler, siz birileri hakkinda en fazla 2 kelime eden erkeklere laf ediyorsunuz pes 😂
Kesinlikle Erkekler. Kadınlar birbirleri hakkında yaptıkları için onlarınki daha çok göze batıyor ama Erkekler birbirleriyle yapıyorlar bunun yüzünden Kadınlar farkında değiller ama Erkeklerde çok Lafcılar.
Dedikoduyu en çok kadınlar yapar ama burda yapılan dedikodunun niteliği önemli kadınlar daha çok dedikodu yapar ama erkek daha pis dedikodu yapar en kötüsü de pis olanı
Bence erkekler gizli gizli dedikodu yapıyorlar.. Her şeyden haberleri var ama yokmuş gibi davranıyorlar neden? çünkü kızlar daha dedikoducu dedirtmek için !! :D
Odam ve mutfaklar hava bosluguna bakiyo. Anam neler neler ya herkes milletin agzinda biri eltiye kayiyo biri kaynanaya. Biri yaninda olmayan birini kiskanip kocasindan yaptiklarindan bahsediyo. Alt kattan veriyom muzigi motherfuckin animaaaals:)))
Kim araştırmış, hangi bölge üzerinde yoğunlaşmışlar? Araştırmanın tarihi ne? Kesinlik bilgisi var mı? Herhangi bir belge barındıyor mu? Herhangi bir bağımsız araştırma kurulu tarafından onaylanmış mı?
Google'a ne yazsanız gerçek oluyor. Piremses olmak istiyorum. Google'a yaz araştır oradan kalite kokan vikipediya gir, kürdistan kurulmuş. Allah akıl fikir versin
En İyi Cevaplar