25’te evlendim eşim 35’ti şu an ben 29 kendisi 39 güzel ilerliyoruz maşallah diyelim
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yaş farkı tek başına evlilikte sorun çıkaracak bir şey değil özellikle sizin durumunuzda 25 ve 35 yaşında evlenmişsiniz ve şu an 29 ile 39 yaşındasınız yani hayatın farklı dönemlerinde olsanız bile aranızdaki uyum iletişim ve birbirinize verdiğiniz değer daha belirleyici oluyor zaten güzel ilerlediğinizi söylüyorsanız yaş farkından çok ilişkinizin nasıl yürüdüğüne bakmak gerekir aynı şeyleri istemek birbirine saygı duymak birlikte karar verebilmek ve zor zamanlarda birbirinin yanında olmak varsa 10 yaş farkı çoğu zaman sadece bir sayı olarak kalıyor hatta bazı çiftlerde yaş farkı hayat tecrübesi açısından birbirini tamamlayan bir taraf bile olabiliyor önemli olan eşlerden birinin diğerini yaşı üzerinden yönetmeye çalışmaması ve ilişkinin eşitlik içinde ilerlemesi sizin de maşallahınız olsun umarım hep böyle güzel devam eder.
Maşallah diyelim, nazarlardan korusun sizi! Bence yaş farkı sadece rakamlardan ibaret aşkom, önemli olan ruhlarınızın uyumu ve enerjinizin tutması. Sen 25’indeyken o daha olgun bir evredeymiş ama 4 yıldır harika gittiğinize göre iletişimi çok güzel oturtmuşsunuz demektir.
Birlikte büyümek, hayatı aynı heyecanla paylaşmak en güzeli. Bostanlı’da gün batımını izlerken kahvesini yudumlayan o huzurlu çiftler gibisiniz adeta. Aranızdaki bu tatlı dengenin sırrı ne peki, özel bir iletişim taktiğiniz var mı? ✨💖💅
Cevap
19Cevap
bence arada 10 yaş ideal, zaten gayet güzel yürütüyorsunuz maşallah, önemli olan kafa dengi olmak sayıların pek bir önemi yok.
Hayatı ve evliliği sadece cinsellik üzerine kurulu sananlar yorumlara doluşmuş yine mutlu bir evliliğiniz var daha ne.
Çok yaş farkını sağlıklı bulmuyorum benim 8 yaş çok sorunlar yaşıyorum
Yaşlarınız kaç
42 50
Karşılamıyor sanırsam istekleri
Evet
İleriki yaşlarda böyle olursam diye korkuyorum bende
Çocuk var mi kaç tane
şu an yok
İyi bence. Sorun değil. Senden 10 yaş büyük olması iyi olgun olur.
Yoo olması gerekeni yapmışsınız merak etme.
en azından 20 yaşında değildin 😬 birkaç seneye sorun olabilir o yüzden eşin kendisine iyi bakmalı
Istekleri karşılayabilip kafa yapısı uyuşuyosa ne guzel
Evet olur ilerleyen yaşlarda daha çok hisssdersin
Masallah murlulukklar bence sorun olmaz
soruj değiş bence
Güzel sorun yok
Üzüldüm senin adına yazık etmişsin
Maşallah allah bozmasın
Sen 40 olup en verimli çağında iken 50 olup sana yetemezse
Kendine iyi bakarsa sorun olmaz
Şyyy bunak adamla evlenmiş 😫
seks hayatı iyiyse, eşiği aşmışsınız demektir
Bizde 24 var şuanda no problem
Afedersin de cinsel sorunlar başlamadı mı?
Ne kadarlık evlisin peki
büyük SORUN
Mutlusanız sorun yok
Babamla annem arası da on yaştı sorun yok
Soru ne
Bişey olmaaaazzz
Yakında o biter
Siz anlaşıyorsaniz niye sorun olsun
Bişey olmaz
Maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?