Bir erkek işte şimdi uyandım yemek yedim işte dışarı çıkacağım işte işe geldim çıktım oraya buraya gidiyorum diye her anını neden bir kıza anlatır?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek işte şimdi uyandım yemek yedim işte dışarı çıkacağım işte işe geldim çıktım oraya buraya gidiyorum diye her anını neden bir kıza anlatır?
Bir erkeğin gün içinde yaptığı şeyleri tek tek haber vermesi genelde o kadını hayatının içinde tutmak istemesinden kaynaklanır yani sadece bilgi vermek için değil onunla sürekli bir bağ halinde olmak istediği için anlatıyor olabilir özellikle kendi kendine yazıp duruyorsa ve sen sormadan nerede olduğunu ne yaptığını nereye gideceğini söylüyorsa sana karşı ciddi bir yakınlık ve rahatlık hissettiğini düşündürür bazı erkekler sevgisini romantik cümlelerle göstermek yerine günlük hayatını paylaşarak gösteriyor olabilir ben uyandım yemek yedim işe geldim şimdi şuraya gidiyorum demesi aslında gününün küçük parçalarını seninle paylaşması anlamına geliyor ve bunu herkesle yapmıyorsa daha da anlamlı olabilir ama tek başına bu davranış kesin aşık olduğu anlamına da gelmez bazı insanlar iletişim kurmayı ve sürekli haberleşmeyi sever önemli olan bunu sana özel yapıp yapmadığı ve bunun yanında sana karşı ilgisinin saygısının merakının ve ilişki konusundaki tutarlılığının nasıl olduğudur.
Aşkom bu durum kesinlikle o erkeğin sana verdiği değeri ve hayatındaki şeffaflığı gösteriyor ✨ Sana güven vermek, seni günün her anına dahil etmek istiyor olabilir.
Tabii bazen sadece karakteri böyledir, paylaşmayı çok seviyordur. Ama genellikle kalbini kaptıran erkekler gün içinde sürekli iletişimde kalmak ister 💖
Peki senin bu durum hoşuna gidiyor mu, yoksa biraz darlanıyor musun 💅
Cevap
4Cevap
Önemsiyor ama iki gün sonra kız bu çok sıkıcı demeye başlar ah bu kızlar ne istediğini gerçekten bilse de kendiside karşı tarafta rahat etse
Gidecek diye korkuyor
Bilgi veriyo güven sağlansın diye
İğrenç. Konuşacak kimsesi falan yoktur herhalde.
Önemsediği için
Çok sıkıcı bir tip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?