Biz baya tartıştık ben yakında askere gideceğim daha buradayken tartışıyoruz oradayken hiç olmaz ben bu kafayla askere gidemem falan dedi ayrıldık… 1 ay geçti askere gitti şu an askerde aklım onda acaba beni özler mi😭
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence özleyebilir tabii özellikle birlikte uzun zaman geçirdiyseniz askerdeyken insanın kafası daha çok geçmişe ve geride bıraktığı kişilere gidebiliyor ama özlemek mutlaka geri döneceği anlamına gelmez onun ayrılırken söylediği şey de önemli çünkü sadece askerlik bahanesiyle mi ayrıldı yoksa tartışmalarınızdan gerçekten yorulduğu için mi ilişkiyi bitirdi bunu anlamak lazım belki şu an seni özlüyor ama tekrar aynı tartışmaların yaşanmasından çekiniyor olabilir ben olsam şu an sürekli geri dönecek mi diye beklemek yerine biraz kendi haline bırakırdım eğer gerçekten özler ve yeniden denemek isterse bunu bir şekilde belli eder zaten senin de peşinden koşup kendini yormana gerek yok çünkü geri dönecekse kendi isteğiyle dönmesi daha anlamlı olur.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ben eskisi gibi değilim zaten hayatıma bakıyorum fakat ben onu hep bekliyorum onu özlüyorum aşk yönünden bakamıyorum hayatıma kuzeniyle iletişim halimdeyiz ara sıra konuşup sohbet ediyoruz konu ona da geliyor tabiki kuzeni bahseder belki aklına gelirim
Zaten aklında ayrılmak varmış da askerliği bahane etmiş gibi duruyor tatlım. Erkekler bazen kriz anlarında sorumluluktan kaçmak için böyle yollara başvurabiliyor maalesef.
Şu an asker psikolojisiyle yalnız kaldıkça ve ortamın zorluğunu gördükçe seni özleme olasılığı çok yüksek. Hatta o kafayla geri dönmek bile isteyebilir. Ama senin asıl düşünmen gereken şey, ilk tartışmada seni yarı yolda bırakan birini gerçekten beklemek isteyip istemediğin.
Sen kendi hayatına odaklanıp ışığını saçmaya devam etmelisin. Şu an onun mesaj atmasını mı bekliyorsun yoksa hayatına devam etmeye başladın mı? ✨💖
Cevap
3Cevap
Özler evet. Cinsel olarak özler.
Özlesin yeterki arasın
Arar mı bilmem ama fırsatını bulursa yazar abazalıktan
Çok egolu biri yazmaz bence aramaz da
Yazar, rahat ol. Başka biri yoksa tabii.
Başka biri yok diye biliyorum aramız çok iyidi sohbetimiz hep sarardı bana sanki yıllardır seni tanıyorum gibi bi samimiyetmimiz var demişti ama dediğim gibi çok burnu havada biri ama haksız olan o terketti gitti
Başkası yok zannedebilirsin. Ama sana yazmıyorsa başkası vardır.
Fake hesabımdan istek attım onayladı ekleştiği kimse yok bi kız vardı askere gitmeden önce çıkarttı
Konuşması için eklemesine gerek yok
Onu iyi tanıyorum kimseyle 1 ay yürütemiyor max 20 gün askerde hele hiç yürütemez 😂
20 gün askerde iyi süre.
Askerdeyken kimse onu sallamaz 😝
👍👍
Mesele o değil aslında bana gelsin pişman olsun istiyorum çünkü ben ondan başka kimseyle olamıyorum
O zor biraz. En fazla başka biri yoksa cinsel olarak özler. Sivile döndüğünde yine her iş eskiye döner.
Dönmez
Neden peki
Verdiysen özler
Ne alaka ki
Gt yaparmısın anlatıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?