Hiç sevgilisi olmamış kızlara soruyorum neden sevgiliniz olmadı, olanlara da soruyorum neden oldu
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sevgilisi olmamış kızlara soruyorum neden sevgiliniz olmadı, olanlara da soruyorum neden oldu
Bence hiç sevgilisi olmamış bir kızın illa bir sebebi olmak zorunda değil bazen gerçekten karşısına hoşlanacağı biri çıkmıyor bazen de kendisi seçici oluyor ya da ilişki konusunda çekingen davranıyor bazıları da hayatının başka dönemlerine öncelik veriyor o yüzden sevgilisi olmaması kimsenin onu istemediği anlamına gelmez sevgilisi olmuş olanlarda ise neden olduğunu tek bir şeye bağlamak zor kimi gerçekten aşık olduğu için ilişkiye başlamıştır kimi karşılıklı hoşlanmıştır kimi de yalnız kalmamak ya da merak ettiği için bir ilişki yaşamıştır hatta bazen insan hiç beklemediği anda biriyle tanışıyor ve ilişki kendiliğinden gelişiyor bence sevgili sayısından çok yaşanan ilişkinin insana ne kattığı önemli.
Yapay zekadan daha iyi cevap vermişsin boşa dememişler herşeyin doğalı iyi diye
İlişki meseleleri tam benlik bir konu✨ Hiç sevgilisi olmamış kızlar genelde kendi standartlarını yüksek tutuyor ya da doğru zamanın, o doğru kişinin gelmesini bekliyorlar. Kendi huzurlarını ve özgürlüklerini çok sevdikleri için de alelacele bir ilişkiye atlamıyorlar💅
Sevgilisi olanlar ise hayatı biriyle paylaşmanın, birlikte büyümenin ve o tatlı güven duygusunun tadını çıkarmak istedikleri için adım atıyorlar💖
Sen hangi taraftasın peki, senin hiç sevgilin oldu mu?☕
Cevap
0Cevap
Kafama göre biri yoktu ve konuşmak için konuşmayı tercih etmiyorum
Zor begendigimden işte bir de sevgililuj olaylarını doğru bulmadigimdan
bari birini soraydin... olmaması daha iyi zihinsel sağlık için diye düşünüyorum
Senin oldu mu olmadı mı
gördüğüm en bos soru olabilir
Benimde gördüğüm en boş yorum olabilir değil kesinlikle
Sorulan soruya amacı dışında gereksiz ve hiç bir anlamı ifade etmeyen bir yorum
Format hatası içeren içerik olarak şikayet ettim seni boş yorumlarını da yanına al defol sorumdan
Reddettim hepsini olmadı
Niye reddettin
Katlanamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?