Barışmak isteyip aynı zamanda binlerce kız takip eden erkeğin amacı nedir?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada asıl mesele kaç kız takip ettiği değil barışmak istediğini söyleyip aynı zamanda nasıl davrandığı olabilir belki gerçekten seni istiyordur ama bir yandan da ilgisini başka yerlere yöneltiyordur belki egosunu beslemek için yapıyordur belki de seni kaybetmek istemiyor ama ilişki konusunda netleşmiş değil eğer binlerce kız takip ediyor ve sürekli yeni kızlara bakıyor konuşuyor ya da flört ediyorsa ben bunu barışmak konusunda çok ciddi bir davranış olarak görmezdim çünkü gerçekten geri dönmek isteyen biri sözleriyle değil davranışlarıyla da güven vermeli bence sen onun takip listesine değil sana karşı tutarlı olup olmadığına bakmalısın.
Takip ettiği kadınları bir görsen, ağzın açık kalır uygunsuzluklarına..
Barışmak isteyip aynı zamanda her gün takip listesine yenilerini ekleyen erkek modeli... Tam bir illüzyon aşkom bu durum! Sana geri dönmek istemesinin sebebi muhtemelen senin verdiğin o güvenli ve kaliteli hissi özlemiş olması 💖
Ama diğer taraftan da ego tatminini ve o gereksiz etkileşimleri bırakamıyor. Yedeği elde tutarken dışarıdaki seçenekleri de kovalamak istiyor kısacası. Sence bu karmaşaya ve ilgi bağımlılığına değecek biri mi gerçekten, kalbin ne diyor ✨💅
Cevap
5Cevap
Sen garantisin adam yedeklere bakıyor derim
Barışmak istedi kabul etmedim ki.
O zaman sıra yedeklere gelmiş
Böyle kişiler abaza ben ne yaparsam hak diyen hamuru olmayan kişiler
Cebini doldurmak engelle gitsin hıyarın teki
Bütün tuşlara basıyor işte.
Ne yapiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar