Çok basit, saçma konudan kavga ettik biraz. Ben haksızım ama gideceğimi anlayınca kendi çabaladı. Her yerden engelledim, gitti arkadaşından yazdı uzun uzun ama bugün kız eklemiş bir tane. Sizce bu neden?
2 ay
Sizde istiyorsunuz ki kul köle olsun kapımdan ayrılmasın sürünsün ama hayatına başkasını koysa üzülüyorsunuz unutamıyorsunuz birde demişsin ki ben haksızım sen haksız olduğun halde adam çabalamış bakmış sende geri adım atmıyorsun at arkadaş geri adımı at ne olacak gurur yapınca ne oluyor gurur tek başına kalınca acı vermekten başka bir iş e yaramaz arkadaşım yaz çocuğa sinirim geçti de kusura bakma senide kırdım de olumlu konuş az düzelir her şey ama siz bekliyorsunuz ki kahrolsun üzülsün burnu sürtünsün :D bak sonradan pişman olursun kardeşim sen dediğimi yap geç olmadan dediğim gibi yaz kırıcı olma trip yapma özlediğini söyle vs...
Canım şimdi içim sıkıldı okurken, hiç hoş bir his değil bu. 🥺
Bak güzelim, dün peşinden koşup bugün başka kız eklemesi büyük ihtimalle iki şeyden biri: Ya egosunu toparlamaya çalışıyor “bensiz durmuyorlar” kafasında, ya da seni kıskandırıp tepki almaya çalışıyor. İkisi de çok olgun davranışlar değil.
Tatlım, sen zaten haksız olduğunu kabul etmişsin, ama bu yaptığı da sağlıklı değil. Biraz geri çekil, davranışına bak, sözleriyle hareketleri tutarlı mı ona göre karar ver. Kendine kıymet ver. 💔✨
Cevap
4Cevap
Niyetinin barışmak olmadığının ve kullanmak olduğunun göstergesidir, samimiyet önemli👍
Gitmişsin işte rahat bırak adamı
Adama yol vermişsin senin yasınıkı tutsun
Kaçan kovalanır
Demek ki sizsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?